Įkraunama...
Įkraunama...

Numerologija, likimo skaičius

mogiuke dekui mirksiukas.gif
ooo kaip viskas atitiko geras smile.gif
Papildyta:
tai jei zmogaus likimo skaicius 11 ? tai nebereikia dar sudeti 1+1 ?? g.gif g.gif
Atsakyti
Man visada buvo įdomu, ar atsižvelgia astrologai ir numerologai į žmogaus gimimo aplinkybes? T.y. mano mama mane gimdė su skatinamaisiais, aš taip pat gimdžiau su skatinamaisiais. Mes abu su sūnum neskubėjom ateiti į šį pasaulį. Kas tai? Tiesiog vieno iš kūno sveikatos rodiklių nukrypimas nuo normos, ir mums su mama reikia keliauti į dvasinių ligų priežasčių skyrelį, ar vis tik gimdymas įvyko nelaiku? Štai paskaičiau aš apie tuos skaičiukus ir numojau ranka - 20 procentų teisybės kaip ir bendruose horoskopuose (asmeninio neturėjau).
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 27, 15:57)
mogiuke dekui  mirksiukas.gif
ooo kaip viskas atitiko geras smile.gif
Papildyta:
tai jei zmogaus likimo skaicius 11 ? tai nebereikia dar sudeti 1+1 ?? g.gif  g.gif

nera uz ka 4u.gif man ir daug kas atitiko smile.gif o del 11, tai pries tai rase vaizgante, kad reikia ziureti ir 11 ir dar sudejus 1+1=2, as pati nezinau, kaip is trikruju... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 04 27, 16:44)
Man visada buvo įdomu, ar atsižvelgia astrologai ir numerologai į žmogaus gimimo aplinkybes? T.y. mano mama mane gimdė su skatinamaisiais, aš taip pat gimdžiau su skatinamaisiais. Mes abu su sūnum neskubėjom ateiti į šį pasaulį. Kas tai? Tiesiog vieno iš kūno sveikatos rodiklių nukrypimas nuo normos, ir mums su mama reikia keliauti į dvasinių ligų priežasčių skyrelį, ar vis tik gimdymas įvyko nelaiku? Štai paskaičiau aš apie tuos skaičiukus ir numojau ranka - 20 procentų teisybės kaip ir bendruose horoskopuose (asmeninio neturėjau).

Manau, tavo gimimas buvo numatytas iš aukščiau, o ne medikų, gimimo būdas- taip pat... Jei nori gauti tikslų numerologinį apibūdinimą, turi analizuoti ne tik savo gimimo datą, bet ir vardą bei pavardę, atkreipti dėmesį į namo bei buto numerius, telefono numerį...Niekas nebūna atsitiktinai...
Atsakyti
Merginos,norint pasidaryti daugmaz normalesne numerologine analize,reikia skaiciuoti
1.Gyvenimo kelio skaiciu-jis parodo,ka reiketu daryti gyvenime (bet tai visiskai nerei8skia,kad taip ir darote biggrin.gif )-gimimo datos skaiciu suma,kaip jau cia ir kalbejote.

2.Israiskos skaicius-sias savybes jus jau turite nuo gimimo,tik jas gali reiketi isvystyti-skaiciuojama,sudedant visas vardo ir mergautines pavardes raides (raides turi savo skaitmenine israiska)

3.Dvasiniu siekiu skaicius-tai savybes,kurios jus zavi pas kitus zmones ir jus jas labai noretumete tureti-visu vardo ir merg.pav.balsiu suma

4.Individualumo skaicius-tai kaip jus atrodote aplinkiniams,tai jusu ivaizdis bei vidine jega ir motyvacija,padedanti tikslo siekime-visu vardo ir merg.pav.priebalsiu suma

5. Realizacijos(brandos) skaicius -pasireiskia dazniausiai po 30 metu ir parodo,ko jus galutiniame tiksle turetumete siekti

Tuo paciu pasiziuresite,ar esate aplamai harmoningos asmenybes biggrin.gif Isivaizduojate kaip puiku,jeigu jusu Israiskos ir Dvasiniu siekiu skaiciai sutampa,arba jusu partnerio Israiska sutampa su jusu Dvasiniu siekiu sk. bigsmile.gif
Atsakyti
o Kaip juos visus apskaciuoti ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 28, 09:52)
o Kaip juos visus apskaciuoti ?smile.gif

Selena,taigi prie kiekvieno parasiau kaip apskaiciuojamas biggrin.gif
Atsakyti
Selena,taigi prie kiekvieno parasiau kaip apskaiciuojamas

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif ui smile.gif blush2.gif blush2.gif istikro pamaciau tik traidytes spalvotas
okis einu pasiskaiciuoti smile.gif o kur reiksmes galetu rasti ?
Papildyta:
TINKA reiksmes kaip ir gyvenimo skaiciaus ?
Papildyta:
vistiek nesuprantu, nu rir kas kas sudesiu vardo ir pavardes raides, jei pvz nzn koks skaicius atitinka M o KOKS B ir pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 28, 10:08)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif ui smile.gif  blush2.gif  blush2.gif  istikro pamaciau tik traidytes spalvotas
okis einu pasiskaiciuoti smile.gif o kur reiksmes galetu rasti ?
Papildyta:
TINKA reiksmes kaip ir gyvenimo skaiciaus ?
Papildyta:
vistiek nesuprantu, nu rir kas kas sudesiu vardo ir pavardes raides, jei pvz nzn koks skaicius atitinka M o KOKS B ir pan g.gif

Selena,nu gi tu didele mergaite-aisku kad nesudesi,kol nezinosi koks skaicius kokia raide atitina... lotuliukas.gif Bet gi jus ten turit visoiu nuorodu,tai manau,kad turetu buti lenteles...O jeigu tikrai ne-tai galiu iparasyti,kai netingesiu
Atsakyti
as maza mergaite ir neturiu jokiu nuorodu , tik zinau , kad raide turi savo skaiciu blush2.gif
na jeigu netingesi tada brukstelk smile.gif flirt.gif group.gif
Atsakyti
gal kas žinot ką reiškia nuolat pasikartojantys skaičiai elektronoiniam laikrodyje 11, 22, 21, 12, jau gal savaitę kokią, nuolat. Kur ieškot atsakymo?
Atsakyti
Buvo tokia temute kazkur ax.gif
zinom smile.gif gali buti kad angelai sargai nori tau kazka pasakyti ir sneka per skaicius su tavim smile.gif
ivairus skaiciai pasikartojantys turi skirtingas reiksmes bigsmile.gif
Atsakyti