Įkraunama...
Įkraunama...

Numerologija, likimo skaičius

QUOTE(Selena7 @ 2009 04 28, 10:42)
as maza mergaite ir neturiu jokiu nuorodu , tik zinau , kad raide turi savo skaiciu  blush2.gif
na jeigu netingesi tada brukstelk smile.gif flirt.gif  group.gif

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A Ą B C Č D E Ę Ė

F G H I Į Y J K L

M N O P R S Š T U

Ų Ū V Z Ž

Nu va,nelabai tvarkingai gavosi,bet persirasysi sau graziai ir naudokis....Parasyk,kas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
okis , dekui labai smile.gif group.gif
Atsakyti
Pvz: Sudejus mano varda gaunasi 3
o sidejusi pavarde gaunasi taip pat 3
tai juos reikia susmuoti3+3 = 6
ar atskirai 3 ir 3 ziureti ??
ir kur reiksmes paziureti ?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 29, 15:30)
Pvz: Sudejus mano varda gaunasi 3
o sidejusi pavarde gaunasi taip pat 3
tai juos reikia susmuoti3+3 = 6
ar atskirai 3 ir 3 ziureti ??
ir kur reiksmes paziureti ?? g.gif

As viska surasius,-ka reikia sudeti ir koks tai skaicius-atidziai perskaityk ir isigilink biggrin.gif

O reiksmes turbut gali susirasti internete...As is savo uzrasu rasau,tai jeigu reiksmes reiks rasyti,tai labai jau ilgai man teks tupeti prie kompo biggrin.gif
Atsakyti
kai būriausi pas Juditą iš Dvaršionių tai man viską pasakė pagal gimimo datą, mano gyvenimo kelio skaičius 5.Tikrai numerologija stiprus dalykas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryteL. @ 2009 04 30, 12:18)
kai būriausi pas Juditą iš Dvaršionių tai man viską pasakė pagal gimimo datą, mano gyvenimo kelio skaičius 5.Tikrai numerologija stiprus dalykas  doh.gif

Kaip aš telefonu skambinau būrėjai Juditai , tai iškarto klausė gimimo datos. Taip ji daug pasakė man žiūrėdama į skaičius, o po to tik burė kortomis. pradėjau domėtis skaičiais,gera ši tema biggrin.gif
Atsakyti
xixixi hihihi.gif
Atsakyti
Buvau šiandien su sūnum pas numerologę- ji padarė jam išsamų asmenybės tyrimą pagal vardą, pavardę, gimimo datą. Grįžom patenkinti.
Atsakyti
Kaip Demokritas as turiu pasakyti, kad geriausias butu skaiciu 1. Viena isgerei ir padek i sali. Bet tai niekada nebuna.
Atsakyti
Turiu nusipirkus Numerologijos knyga. Puse iveikiau, o kita puse, jau aukstoji matematika prasidejo blush2.gif
Tai kiek pasidariau, musu visu seimos nariu (mano, vyro ir vaiko) skaiciai buvo vienodi, 8. Idomu, ar cia ka nors reiskia, gerai ar blogai ?
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Labai stipriai nesidomiu, bet pasiskaitinėju. Kažkada buvo ypač įdomu, turėjau dėstytoją, kuris labai domėjosi tuo, tai ir mus, studenčiokus, įtraukdavo...
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...i.d?id=24285452
Perskaičiau šitą straipsnį ir pagalvojau, kad prieš tokius pavardžių keitimus verta pasiskaičiuoti...
Atsakyti