Įkraunama...
Įkraunama...

Numerologija, likimo skaičius

QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 19:05)
Pas mane 111, 777, 333, 999 blink.gif

ar daug pas ką kartojasi šitaip skaičiai? Ar gal aš koks eksliuzyvaS? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 19, 11:17)
Be numerologijos nežinai savo charakterio?  blink.gif

Hmmmm, nesuprantu kam taip kategoriškai stebėtis. Tarkim, man duota 0 logikos, intuicijos, tai didelė galimybė, kad aš galiu neteisingai suprasti savo charakterio bruožus, neteisingai juos interpretuoti. Beje, charakteris keičiasi su amžiumi. Ta prasme, pats keiti jį gavęs pamokų ar patirties. Ir, apskritai, charakteris- ne matematinė formulė ( kuri- taip ir niekaip kitaip), taigi nematau ko stebėtis. O ir smalsu gi, kad ir pasitikrinti. Kažkaip neskanūs man tokie ironiški pareikimai schmoll.gif . Nebesiplėsiu
Ai, vuo, koreguoju. Vyro paklausiau koks tavo charakteris, sako: nu ką aš žinau, geras labai lotuliukas.gif . Tai man irgi taip akis sproginti blink.gif blink.gif blink.gif ? Tipo, durniau, nežinai savo charakterio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 20 liepos 2010 - 19:16
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 19:14)
Hmmmm, nesuprantu kam taip kategoriškai stebėtis. Tarkim, man duota 0 logikos, intuicijos, tai didelė galimybė, kad aš galiu neteisingai suprasti savo charakterio bruožus, neteisingai juos interpretuoti. Beje, charakteris keičiasi su amžiumi. Ta prasme, pats keiti jį gavęs pamokų ar patirties. Ir, apskritai, charakteris- ne matematinė formulė ( kuri- taip ir niekaip kitaip), taigi nematau ko stebėtis. O ir smalsu gi, kad ir pasitikrinti. Kažkaip neskanūs man tokie ironiški pareikimai schmoll.gif . Nebesiplėsiu
Ai, vuo, koreguoju. Vyro paklausiau koks tavo charakteris, sako: nu ką aš žinau, geras labai lotuliukas.gif . Tai man irgi taip akis sproginti blink.gif  blink.gif  blink.gif ? Tipo, durniau, nežinai savo charakterio? g.gif

Jeckau, tobula, kokia tu faina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tavo vyras fantastiškas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2010 07 20, 20:39)
Jeckau, tobula, kokia tu faina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o tavo vyras fantastiškas  4u.gif

balionus vyrui perduosiu, bet tu jausk kiek pas mus jų, juk maniškis he he 2222 ir daugiau – Jeigu jūs kada nors matėte moterį, kurią įsimylėję visi vyrai, arba vyrą, kuriam pavaldžios visos moterys, tai galite įsitikinti, kad jie turi tikrai ne mažiau kaip 4 dvejetukus. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif [B]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 20 liepos 2010 - 20:34
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 19:14)
Ai, vuo, koreguoju. Vyro paklausiau koks tavo charakteris, sako: nu ką aš žinau, geras labai lotuliukas.gif . Tai man irgi taip akis sproginti blink.gif  blink.gif  blink.gif ? Tipo, durniau, nežinai savo charakterio? g.gif

Sąmoningai gyvenantis žmogus užsiima pastovia savianalize. Jei žmogus negyvena sąmoningai, jokios numerologijos jam nepadės. Tai tik eiliniai ramentai.
Atsakyti
333333 g.gif surerprotas as lotuliukas.gif niu tikrai nustebino,o bendrai idoimu,tikrai paskaicius seimos nariu tai labai charakterio bruozai atitiko
Atsakyti
http://www.injan.com...c...dex&lang=lt

Va čia tai tinklalapis. Beveik visa tiesa parašė apie mane.O ypač apie šešetus atitiko tikra tiesa thumbup.gif .Gaila tik dėl septynetu neturiu nei vieno. Ir vis mane kamuoja mintys apie gyvenimo prasmę doh.gif .Aj dar pasirodo galėčiau būti išradėja biggrin.gif. Na tiesos yra mėgstu viska pati taisyt,konstruot lotuliukas.gif .Patinka technikos naujoves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rumute: 21 liepos 2010 - 20:58
QUOTE(liepuks @ 2010 07 21, 21:17)
333333  g.gif surerprotas as lotuliukas.gif niu tikrai nustebino,o bendrai idoimu,tikrai paskaicius seimos nariu tai labai charakterio bruozai atitiko

tu paskaityk ką rašo apie daugiau nei penkis vienodus skaičius biggrin.gif

jei skaitmenų nėra – tos savybės neturi ir žmogus, jei skaitmuo vienas – savybė išvystyta silpnai, jei du – normaliai, jei trys – savybė padidėja, kaip papildoma, lyg ir įjungiama, esant reikalui, keturi – savybė išsivysčiusi stipriai, o penki, tai jau riba, nes, kai skaitmenų daugiau, savybė pradeda vystytis į priešingą pusę - ji silpsta ir virsta visai silpna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 22 liepos 2010 - 09:06
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 21:25)
balionus vyrui perduosiu, bet tu jausk kiek pas mus jų, juk maniškis he he 2222 ir daugiau – Jeigu jūs kada nors matėte moterį, kurią įsimylėję visi vyrai, arba vyrą, kuriam pavaldžios visos moterys, tai galite įsitikinti, kad jie turi tikrai ne mažiau kaip 4 dvejetukusdoh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif [B]

Iš smalsumo paskaičiavau, pas save turiu 22222. Na kur gi tie mano įsimylėję vyrai lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip būna su vestuvių datos parinkimą pagal numerologiją? Gal kuri turite daugiau informacijos
Atsakyti
Sveikos merginos, cia idedu knygas rusų kalba apie numerologiją. Gal kam pravers.
SIUSTIS
Atsakyti
koks jūsų likimo skaičius?
Atsakyti