QUOTE(medi @ 2012 06 21, 16:36)
Sveikos mergaitės,
Buvau šiandien vienam pokalbyje, tai jau taip nemalonu buvo. Nuėjau žodžių į vieną įmonę (žinoma labai, tik nenoriu pavadinimo skelbti viešai), liepė palaukti pora minučių, tai už durų stovėdama pralaukiau gal 15. Po to atėjo tokia moteriškė, nusivedė į kabinetą, ten dar viena laukė, aš jau atsisėdau irgi, man sako "duris uždaryk".. Nu ką aš mergaitė nepretenzinga nuėjau ir uždariau. Vidury pokalbio išaiškino man, kad čia mano žinios menkos (nes jos padėtame lape su skaičiais neįžvelgiau būtent tai ko ji norėjo), ir išvis gal į asistentes ir tikčiau

Nu žodžiu po to pradėjo klausinėt apie algą, pasakiau kiek norėčiau sako, nu o kiek čia mes galim dar derėtis s. Sakau pirma pasiūlymą išgirsti reikia, o po to derėtis... Išeinant (kaip ir atėjus) nei rankos davė nei ką, davė suprast, kad jau visai prasta kandidatė

Tai aš tik apsidžiaugiau, kad nereiks tokiam kolektyve kankintis....
Na tikrai ne kas..
Aš irgi jau po pokalbio. Sekėsi tai "belekaip"....Daugiausia dėl pačios savęs...

jaučiausi kaip per egzaminą... atrodo, į normalų klausimą nebesugebu atsakyt... Tai per daug išsiplėčiau, tai kažko nepasakiau, ką visai būčiau norėjus pasakyt. Pamiršau visus klausimus, kurių norėjau paklaust.. Na žodžiu, prakalbėjom geras 40 minučių po kurių supratau kad man reikia praktikos, praktikos ir dar kartą praktikos.
given444, garbane perliuke facebooke susiraskit cvkaunas ir ten būna akcija - paspaudi patinka ir gali registruotis nemokamam tokiam konsultaciniam pokalbiui. Reikia pastebėt.