QUOTE(Vilkdage @ 2012 09 04, 08:55)
Sveiki, atsistojau i darbo birza ir man pareiske mano konsultante, kad man siulys nekvalifikuota darba..pagal spec.po bakalauro baigimo nesu dirbus, tik uzsienyje...ar taip gali buti?gal galetu siulyti kazkokias zemesnes pareigas, bet ne visiskai nekvalifikuota darba?
Tikrai gali.
Aš ilgai neradau darbo, tai mane darbo biržoje perspėjo, kad jei nepavyks ilgiau kaip metus, tai pradės siūlyti bet kokius darbus, ne pagal specialybę.
Bet man pavyko, aišku, ne su darbo biržos pagalba.
Jeigu užsienyje dirbote ne pagal specialybę, ir jau ilgiau kaip metus nesat dirbus pagal specialybę - esat praradusi kvalifikaciją.
Vienintelė išeitis - kuo greičiau susirasti darbą pagal specialybę pačiai ir bėgti iš tos darbo biržos....
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 09 04, 14:54)
Aš turiu vieną darbinę patirtį, kuri buvo trumpalaikė, tai jos mano CV nėra. Neįsipaišo man ta darbovietė į kontekstą
Dirbau vienoje darbovietėje 7 d., rašiau į CV, ir papasakojau darbdaviui, kaip ten daug maž viskas atsitiko, kad ištvėriau tik savaitę. Mėstu tiesą. Gal ten Sodroje ir nieko nesimato, gal jie ir negali patikrinti, bet jei norės, tai tikrai viską išsiklausinės. Ir nereikės nei elektroninių parašų, nei specialių IT žinių - juk gyvenam giminių krašte, kur visi visus žino ir pažįsta
Papildyta:
QUOTE(bigt41gopeay @ 2012 09 01, 11:40)
sveiki. cia pasikaitinejas pastebejau kad dauguma zmoniu nori kaska pradeti, bet neturi ideju ar pasiulimu ka daryti. jai norite paprasciausia parasyikte man i email ir duosiu informacijos apie normalu legalu versla. cia nereklamuoju nieko ir niekuom neprekiaju tiesiog noriu padeti zmonesm kuries to reikia.
bigt41gopeay@gmail.com cia jokios prievartos niekam nebuna pasiulau netinka jums nedarote. o seip visi darbdaviai stengesi isnaudoti zmones tik vieni tai daro us usdarytu duru kiti tai daro atvirai.
Elektroninis adresas taip ir asocijuojasi su
nomaliu legaliu verslu