Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

Sunku. Toks bukinantis darbas dedi dedi dedi tuos saldainius. Triukšmas didelis. Na pavargau.. Aišku ir nepratus... ax.gif Kolektyvas kolkas atrodo labai geras. Moterys draugiškos. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(moranda @ 2012 09 04, 19:58)
Tai darbdaviai niekada nieko niekur nemato, kur esu dirbusi? blink.gif Visada maniau, kad kažkur įmanoma pasižiūrėti, nes kitaip tai kiekvienas gali pagražinti savo CV  smile.gif

Niekas nieko nemato, pati bandziau su darbdaviu elektroniniais parasais pasiziuret, o jei darbdavys su IT susipykes, tai tuo labiau nieko nepamatys. Sodroje matosi tik tas, ka ir viesai galima pamatyti, kiek imoneje darbuotoju dirba, kiek skolu turi ir pan.
Papildyta:
QUOTE(ernoja @ 2012 09 04, 20:46)
Ne, mokytojams atlyginimas priklauso nuo stažo ir nesvarbu, kiek darboviečių buvo. Iš viso buvau dirbusi 4 darbovietėse, iš kurių viena reorganizuota, prijungta prie kitos. Viską surado ir sutvarkė be mano jokio įsikišimo. Buvo tik prašymas nustatyti tokį ir tokį pedagoginį stažą.

Siuo metu dirbu neformalaus ugdymo istaigoje, tai kai priimam naujus mokytojus paprasom, kad patys tiksliai pasiskaiciuoti ir perduodam buhalterijai smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 07 rugsėjo 2012 - 10:30
Stazui nustatyti galima paprasyti israso is Sodros apie visa turima staza, cia su tuo susidure MB bandydamas isidarbinti valstybinej istaigoj. Sodra tokia pazyma duoda bet tik asmeniskai prasanciam zmogui.
Atsakyti
blush2.gif
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 09 04, 15:54)
Aš turiu vieną darbinę patirtį, kuri buvo trumpalaikė, tai jos mano CV nėra. Neįsipaišo man ta darbovietė į kontekstą  lotuliukas.gif

tai kaip suprantu CV be jokio darbo ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2012 09 04, 08:55)
Sveiki, atsistojau i darbo birza ir man pareiske mano konsultante, kad man siulys nekvalifikuota darba..pagal spec.po bakalauro baigimo nesu dirbus, tik uzsienyje...ar taip gali buti?gal galetu siulyti kazkokias zemesnes pareigas, bet ne visiskai nekvalifikuota darba?

Tikrai gali.
Aš ilgai neradau darbo, tai mane darbo biržoje perspėjo, kad jei nepavyks ilgiau kaip metus, tai pradės siūlyti bet kokius darbus, ne pagal specialybę.
Bet man pavyko, aišku, ne su darbo biržos pagalba.
Jeigu užsienyje dirbote ne pagal specialybę, ir jau ilgiau kaip metus nesat dirbus pagal specialybę - esat praradusi kvalifikaciją.
Vienintelė išeitis - kuo greičiau susirasti darbą pagal specialybę pačiai ir bėgti iš tos darbo biržos....

QUOTE(dirty_kiss @ 2012 09 04, 14:54)
Aš turiu vieną darbinę patirtį, kuri buvo trumpalaikė, tai jos mano CV nėra. Neįsipaišo man ta darbovietė į kontekstą  lotuliukas.gif

Dirbau vienoje darbovietėje 7 d., rašiau į CV, ir papasakojau darbdaviui, kaip ten daug maž viskas atsitiko, kad ištvėriau tik savaitę. Mėstu tiesą. Gal ten Sodroje ir nieko nesimato, gal jie ir negali patikrinti, bet jei norės, tai tikrai viską išsiklausinės. Ir nereikės nei elektroninių parašų, nei specialių IT žinių - juk gyvenam giminių krašte, kur visi visus žino ir pažįsta wink.gif

Papildyta:
QUOTE(bigt41gopeay @ 2012 09 01, 11:40)
sveiki. cia pasikaitinejas pastebejau kad dauguma zmoniu nori kaska pradeti, bet neturi ideju ar pasiulimu ka daryti. jai norite paprasciausia parasyikte man i email ir duosiu informacijos apie normalu legalu versla. cia nereklamuoju nieko ir niekuom neprekiaju tiesiog noriu padeti zmonesm kuries to reikia. bigt41gopeay@gmail.com cia jokios prievartos niekam nebuna pasiulau netinka jums nedarote. o seip visi darbdaviai stengesi isnaudoti zmones tik vieni tai daro us usdarytu duru kiti tai daro atvirai.

Elektroninis adresas taip ir asocijuojasi su „nomaliu legaliu verslu“ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2012 09 08, 16:58)
Gal ten Sodroje ir nieko nesimato, gal jie ir negali patikrinti, bet jei norės, tai tikrai viską išsiklausinės. Ir nereikės nei elektroninių parašų, nei specialių IT žinių - juk gyvenam giminių krašte, kur visi visus žino ir pažįsta wink.gif

Aciu Dievui, kad tokiam kraste negyvenu biggrin.gif , nors ir vadinasi, taip pat Lietuva lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 08 rugsėjo 2012 - 20:08
QUOTE(ingauk @ 2012 09 07, 14:10)
blush2.gif
tai kaip suprantu CV be jokio darbo ar ne  blush2.gif

CV su darbine preitimi, kurioje viena kontora neįrašyta ir tiek.
Atsakyti
Sveikos,

Atėjau paklausti patarimo, ką siunčiant CV rašyti į laukelį "tema" kad sudominčiau darbdavį? biggrin.gif

P.S. CV noriu siųsti ne pagal darbo skelbimus, o tiesiog susiradusi vadovų kontaktus, mano norimose darbo vietose ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2012 09 23, 14:51)
Sveikos,

Atėjau paklausti patarimo, ką siunčiant CV rašyti į laukelį "tema" kad sudominčiau darbdavį?  biggrin.gif

P.S. CV noriu siųsti ne pagal darbo skelbimus, o tiesiog susiradusi vadovų kontaktus, mano norimose darbo vietose  ax.gif
4u.gif

Geriausia darbuotoja jūsų įmonei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cvvilnius @ 2012 09 24, 08:55)
Geriausia darbuotoja jūsų įmonei smile.gif

Tas tubūt netiktų, nes tai būtų skirta valstybinėms įstaigoms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2012 09 24, 09:10)
Tas tubūt netiktų, nes tai būtų skirta valstybinėms įstaigoms  doh.gif

Aukštos kvalifikacijos darbuotoja + solidus motyvacinis laiškas.
Atsakyti
Sveikos,
gal kuriai teko susidurti su įmone Finauga?
Atsakyti