Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(teska @ 2009 04 29, 12:29)
Ta gelyte prie amarilio superine  thumbup.gif  wub.gif  na ir pats amarilis  mirksiukas.gif
Papildyta:

Tai turiu kokius 5 raudonus,4 tradicinius , 2 baltus, Afrodite, Lady Jane, Jawel, oranzini, kremini pavadinimo nezinau, reikia paieskot, toki kaip tavo maximini, niu kaip ir viskas

tai nemenka kolekcija lotuliukas.gif .visai nieko biggrin.gif pas mane paprasti vienas is ermitazo-kitas maximinis doh.gif .ir tiek bet galvoju ar tik neteks man ziureti informac.apie gelu uzsisakyma internetu,o tai tame puslapyje tiek grozybiu maciau lotuliukas.gif ...reikia mastyt ka nors lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 29, 12:55)
Nu gal no vieno karto nenupus  lotuliukas.gif Bet paskui paliek jau kai ziedstiebis bus kokiu 6 cm. Manyciau taip  mirksiukas.gif

bet aciu kad tu mane taip perspejai.o buciau as ji papudzius lotuliukas.gif blink.gif .ko noret juk visa amziu pas mane tik kaktusai ir teaugdavo lotuliukas.gif cia pirma tokia rimtesne gele biggrin.gif nieko isnesiau i laukeli ji,tegu lepinas ax.gif
o dar svajoju apie kitokias rusis-nieko panasaus numarinciau turbut. lotuliukas.gif pas mane tik digeles gerai augtu lotuliukas.gif floriste matai norejau pasirodyt
lotuliukas.gif notworthy.gif aciu ice tea
Atsakyti
O kiek laiko jūsų pirktiniai amariliai žydi? mano kaimiškas tai tik savaitę žydėjo, o Limas buvo labai ilgu kotu,tai vos nenulūžo,tada aš jį nupjoviau ir į vazą pamerkiau.Sėdi jis ten tyliai jau dvi savaites smile.gif
Atsakyti
abigaile88 Seip tai viskas pirmame psl. aprasyta labai puikiai thumbup.gif tik nepatinget paskaityt reikia mirksiukas.gif, o ne tik reikia, bet ir butina pradedant augint amarilius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 29 balandžio 2009 - 14:04
QUOTE(teska @ 2009 04 29, 15:01)
abigaile88 Seip tai viskas pirmame psl. aprasyta labai puikiai  thumbup.gif  tik nepatinget paskaityt reikia  mirksiukas.gif, o ne tik reikia, bet ir butina pradedant augint amarilius smile.gif

gathering.gif
Atsakyti
Kaip grieztai parasiau 4u.gif nu bet nenorejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 29, 15:09)
Kaip grieztai parasiau  4u.gif  nu bet nenorejau  mirksiukas.gif

4u.gif sorry,kita karta taip padarysiu pries uzduodama koki klausima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 04 29, 15:36)
4u.gif  sorry,kita karta taip padarysiu pries uzduodama koki klausima  4u.gif

mirksiukas.gif Gyveni ir mokais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 04 29, 15:36)
4u.gif  sorry,kita karta taip padarysiu pries uzduodama koki klausima  4u.gif

Viskas gerai irnesakyk.gif Tik kartais pavalgsti ta pati pasakoti, todel sioje temuteje sudejom visa pradine info i pirma puslapi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 29, 15:59)
Viskas gerai irnesakyk.gif Tik kartais pavalgsti ta pati pasakoti, todel sioje temuteje sudejom visa pradine info i pirma puslapi  mirksiukas.gif

pilnai ta suprantu bigsmile.gif ,tai gerai ice tea kad taip padariai,nes senoje temoje kai ieskojau atsakymu tai nu naciort hihihi.gif kai reikejo visa frm perskaityt 50 psl lotuliukas.gif akys isvarvejo lotuliukas.gif o va cia aisku zymiai patogiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 04 28, 18:43)
AISTUTELE-KOKS GROZIS IDOUM KIEK KAINAVO bigsmile.gif  wub.gif

12 litų biggrin.gif . ant vieno koto buvo 4 žiedai, o ant kito - 5. gavau remti, nes kotų neatlaikė
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2009 04 29, 16:24)
12 litų  biggrin.gif . ant vieno koto buvo 4 žiedai, o ant kito - 5. gavau remti, nes kotų neatlaikė

Ne nu nesazininga, kodel man tik raudoni pasitaiko, kodel tokiu groziu po ranka nebuna doh.gif
Atsakyti

QUOTE(teska @ 2009 04 29, 15:27)
Ne nu nesazininga, kodel man tik raudoni pasitaiko, kodel tokiu groziu po ranka nebuna  doh.gif

o as vis raudono nirejau ir neikaip biggrin.gif ziuresim gal si karta pasiseks wink.gif siandien jau saviskius sukisau i vazonus ax.gif
Atsakyti