Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Mader @ 2009 04 29, 18:25)
o as vis raudono nirejau ir neikaip biggrin.gif ziuresim gal si karta pasiseks wink.gif siandien jau saviskius sukisau i vazonus ax.gif

O as pirkau turejo, but ruzavas, gavos raudonas, tada pirkau kremini, tai tik is antro karto gavos nusipirkti, nes pirmas nupirktas raudonai prazydo, dabar bordava pirkau gavosi vel raudonas doh.gif Mane persekioja raudoni amariliai doh.gif
Atsakyti
man su baltais nesiseka doh.gif biggrin.gif siaip ne taip gavau pirkti, bet tas zaraza raudonais plemais imetytas visas, nu tai kazkur laiptinej padejau nuo visu atskirai doh.gif dabar vel ieskau balto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 29 balandžio 2009 - 17:38
QUOTE(rena @ 2009 04 29, 18:37)
man su baltais nesiseka doh.gif  biggrin.gif siaip ne taip gavau pirkti, bet tas zaraza raudonais plemais imetytas visas, nu tai kazkur laiptinej padejau nuo visu atskirai doh.gif dabar vel ieskau balto smile.gif

Aš turiu svogūnėlį, jei norėtum
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2009 04 29, 16:24)
12 litų  biggrin.gif . ant vieno koto buvo 4 žiedai, o ant kito - 5. gavau remti, nes kotų neatlaikė

nu cia pigiau grybo biggrin.gif ,o kurioje cia vietoje toki grazuma radai? rolleyes.gif turbut KAUNE kokiam,arba per interneta,ne?
Atsakyti
Ziuriu, kad ne man vienai su pirkiniais nesekas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 04 29, 18:45)
Aš turiu svogūnėlį, jei norėtum

kiek uz ji noretum ir is kur esi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 29 balandžio 2009 - 21:49
QUOTE(teska @ 2009 04 29, 18:32)
O as pirkau turejo, but ruzavas, gavos raudonas, tada pirkau kremini, tai tik is antro karto gavos nusipirkti, nes pirmas nupirktas raudonai prazydo, dabar bordava pirkau gavosi vel raudonas  doh.gif  Mane persekioja raudoni amariliai  doh.gif

Ne tu viena uzkresta raudonais amariliais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 30, 08:23)
Ne tu viena uzkresta raudonais amariliais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Su motinos diena mamai vesiu amarilka "bordava" kaip tik prazys, o ir man vienu raudonu maziau bus, galesiu koki kita paziuret sau thumbup.gif Vis tas taupumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 30, 09:48)
Su motinos diena mamai vesiu amarilka "bordava" kaip tik prazys, o ir man vienu raudonu maziau bus, galesiu koki kita paziuret sau  thumbup.gif Vis tas taupumas  doh.gif

Sakyciau, SUPER ideja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 30, 09:53)
Sakyciau, SUPER ideja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Suksiu bizni, ir man gerai ir mama gaus dar viena raudona lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 30, 10:18)
Suksiu bizni, ir man gerai ir mama gaus dar viena raudona  lotuliukas.gif

Siulau pas mama padaryti raudonu amariliu sandeli lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As tai LABAI apsidziaugciau gavusi mamos dienos proga amarili, kad ir raudona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 04 29, 18:49)
nu cia pigiau grybo biggrin.gif ,o kurioje cia vietoje toki grazuma radai? rolleyes.gif  turbut KAUNE kokiam,arba per interneta,ne?

Čia šilutėje, o ne kaune biggrin.gif . Kokios spalvos turėjo būti, tai net nebuvo parodyta, ėmiau ir pataikiau ant tokio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistutėlė: 30 balandžio 2009 - 18:30