Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(aistutėlė @ 2009 04 30, 19:29)
Čia šilutėje, o ne kaune  biggrin.gif . Kokios spalvos turėjo būti, tai net nebuvo parodyta, ėmiau ir pataikiau ant tokio  thumbup.gif

4u.gif
gavau ir aš amarilį, balta, na, manau, iš "kaimiškų" jis, ber gražus ax.gif Simboliškai už 1 ct smile.gif baltas, jis jau peržydėjęs, tai leidžia lapukus dabar ax.gif skaitinėju čia pas jus dabar, kaip prižiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 04 30, 20:21)
4u.gif
gavau ir aš amarilį, balta, na, manau, iš "kaimiškų" jis, ber gražus  ax.gif Simboliškai už 1 ct  smile.gif baltas, jis jau peržydėjęs, tai leidžia lapukus dabar  ax.gif skaitinėju čia pas jus dabar, kaip prižiūrėt  smile.gif

Kaip man patiktu uz simbolini centa gaut, dabar kaip ir sumaniau kaip raudoniuku atsikratyt
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 30, 20:30)
Kaip man patiktu uz simbolini centa gaut, dabar kaip ir sumaniau kaip raudoniuku atsikratyt
lotuliukas.gif

Tikrai atsirastų "pirkėjas" smile.gif aš tai labai džiaugiuos, nes svogūnas labai didelis ir sveikas smile.gif
Atsakyti
laba, as savo mamai irgi vesiu amarili, bet nezydinti ax.gif ji labai uzsimane pas mane paziurejusi kaip jie zydi bigsmile.gif
Atsakyti
As tai galvoju, kad gerai butu, ismainyt turimus raudonus i kokius kitokius biggrin.gif Bet tu tradiciniu raudonu visi turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 30, 21:00)
As tai galvoju, kad gerai butu, ismainyt turimus raudonus i kokius kitokius  biggrin.gif  Bet tu tradiciniu raudonu visi turi  doh.gif

ne visi tongue.gif as labai noriu dryzuoto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 04 30, 22:19)
ne visi tongue.gif as labai noriu dryzuoto  ax.gif

pas mane ira tok raudonas su baltais plonais dryziukais,nesenai nuzydejo ax.gif 4-5psl yra foto ideta smile.gif tik jis dabar po apipjaustymu lotuliukas.gif na jei kada isaugins vaikiukiu galesiu kam padovanoti blush2.gif negaila tikrai mano maximinis isvis bordinis paliko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 30, 20:30)
lotuliukas.gif

as uz centa irgi noeciau daug tokios pacios spalvos svoguniuku ax.gif nu kaip man patiko fotkej, kai ju daug vienam vazone, atrodo ispudingai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Amariliuku kieme svente, mano Afrodite, balkone visdelto sumaste, kad stiebas bus, ir jau kokius 5 cm paaugo ziedkotukas, tai jau ne visai prie pat svoguno ziedukai bus thumbup.gif
Atsakyti
Va kokis ziedas pas mane "bordinis"
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 05 01, 11:40)
pas mane ira tok raudonas su baltais plonais dryziukais,nesenai nuzydejo ax.gif  4-5psl yra foto ideta smile.gif  tik jis dabar po apipjaustymu lotuliukas.gif  na jei kada isaugins vaikiukiu galesiu kam padovanoti blush2.gif  negaila tikrai mano maximinis isvis bordinis paliko lotuliukas.gif

thumbup.gif

Teska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 05 02, 14:26)

Kaip taviskiai parsiustiniai laikosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 02 gegužės 2009 - 13:34