Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 05 04, 11:32)
Sveikutės, pražydėjo jau antrus metus pas mane skaičiuojantis ,,Minerva,,.Svogūnas lyginant su pernai-du kart sukūdęs, bet gi jis pernai tris mažiukus ir vieną dideli ,,vaiką,, užaugino.Žydėjo du kotai po keturis.Žydėjo ir jo pirmametis ,,vaikiukas,,- vienas kotas trys žiedai.
user posted image
user posted image

Koks grozis tai negaliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 04 gegužės 2009 - 10:55
Sveikutės, perskaičiau, bet lyg ir neradau temoj paaiškinimo kas galėtų būt mano amariliui - pradėjo džiūt besiskleidžiantis pumpuras sad.gif čia mano pirmas amarilis, nesu jų visai auginusi.. Gal ką patarsit... Kotas kokių 12 cm, gauna rytines saulės.. Gal per sausas oras kambary jam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l-aura: 04 gegužės 2009 - 11:12
QUOTE(l-aura @ 2009 05 04, 12:11)
Sveikutės, perskaičiau, bet lyg ir neradau temoj paaiškinimo kas galėtų būt mano amariliui - pradėjo džiūt besiskleidžiantis pumpuras sad.gif  čia mano pirmas amarilis, nesu jų visai auginusi.. Gal ką patarsit... Kotas kokių 12 cm, gauna rytines  saulės.. Gal per sausas oras kambary jam?

Pjauk ziedkoti ir merk i vaza- svogunas nesugeba uzauginti, tai ir marina ziedstiebi doh.gif
As saviski viena taip issprogdint baigiu irgi vazoj, nors ziedstiebis buvo tik kokiu 5cm. Ikelsiu foto, kai pilnai issiskleis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aukso_dulkele thumbup.gif wub.gif wub.gif grazu
Atsakyti
Sveikos amarilių mylėtojos mirksiukas.gif

Maniškis serga doh.gif rūsy popierinėje dėžutėje buvo porą mėnesiu, parsinešiau visą apipelėjusį doh.gif nulupau porą žėvių, palaikiau nepasodintą dvi savaites, dabar pasodinau ir vis laukiu galvoju gal jis atsigaus g.gif gumbas biški mingštas bet nemanau kad pūva viduje schmoll.gif nes matosi kad jis tuos nupjautus lapus leidžia, o ta raudona tai čia raudonligė g.gif Ką dar galėčiau pabandyti padaryti, kad jį išgelbėčiau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2009 05 04, 15:40)
Maniškis serga  doh.gif  rūsy popierinėje dėžutėje buvo porą mėnesiu, parsinešiau visą apipelėjusį  doh.gif  nulupau porą žėvių, palaikiau nepasodintą dvi savaites, dabar pasodinau ir vis laukiu galvoju gal jis atsigaus  g.gif  gumbas biški mingštas bet nemanau kad pūva viduje  schmoll.gif nes matosi kad jis tuos nupjautus lapus leidžia, o ta raudona tai čia raudonligė  g.gif Ką dar galėčiau pabandyti padaryti, kad jį išgelbėčiau  g.gif

nu negrazus tas svogunas doh.gif gal reikejo daugiau ten nulupti kur minksta ir kolkas i zemes nekisti g.gif

nueinu i vaiko kambari, o gi ziuriu bigsmile.gif

user posted image

user posted image

parsinesiau i virtuve, kad akis man spigintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2009 05 04, 15:40)
Sveikos amarilių mylėtojos  mirksiukas.gif

Maniškis serga  doh.gif  rūsy popierinėje dėžutėje buvo porą mėnesiu, parsinešiau visą apipelėjusį  doh.gif  nulupau porą žėvių, palaikiau nepasodintą dvi savaites, dabar pasodinau ir vis laukiu galvoju gal jis atsigaus  g.gif  gumbas biški mingštas bet nemanau kad pūva viduje  schmoll.gif nes matosi kad jis tuos nupjautus lapus leidžia, o ta raudona tai čia raudonligė  g.gif Ką dar galėčiau pabandyti padaryti, kad jį išgelbėčiau  g.gif

As tai ji nulupciau kol visai plikas liktu, tada palaikyciau dar kokia savaite nesodinta, nu kai ne plikas, tai nezinau, bet profilaktiskai as nupurksciau nuo raudonliges, nu blogiau tai nuo to nebus.
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2009 05 04, 16:18)
nu negrazus tas svogunas doh.gif gal reikejo daugiau ten nulupti kur minksta ir kolkas i zemes nekisti g.gif

user posted image

user posted image

parsinesiau i virtuve, kad akis man spigintu biggrin.gif

Ale grazu kaip, as ir noriu ziedu, nu tokiu kai nematai ir bac yra
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 05 04, 15:18)

QUOTE(teska @ 2009 05 04, 15:26)
As tai ji nulupciau kol visai plikas liktu, tada palaikyciau dar kokia savaite nesodinta, nu kai ne plikas, tai nezinau, bet profilaktiskai as nupurksciau nuo raudonliges, nu blogiau tai nuo to nebus.

g.gif
Einu tada bandysiu lupti dar jį vargšą doh.gif

Rena jau kaip užpavydėjau blush2.gif lotuliukas.gif gražus labai wub.gif
Papildyta:
Nebeturiu amarilio doh.gif vis dėl to supuvęs buvo visas šonas doh.gif dar bandžiau apipjaustyti bet kas iš to kai išskobiau visą vidurį, iškeliavo jis į konteinerį unsure.gif
Žydėjo gražiai rolleyes.gif gaila man jo..... bet tikrai bus kitų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2009 05 04, 16:44)
g.gif
Einu tada bandysiu lupti dar jį vargšą  doh.gif
Nebeturiu amarilio  doh.gif  vis dėl to supuvęs buvo visas šonas  doh.gif dar bandžiau apipjaustyti bet kas iš to kai išskobiau visą vidurį, iškeliavo jis į konteinerį  unsure.gif
Žydėjo gražiai  rolleyes.gif gaila man jo..... bet tikrai bus kitų  ax.gif

ISMETEI blink.gif Reikejo kalio permanganate palaikyti- butu issilaikes doh.gif
O daug svoguno ispjovei g.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 04, 16:26)
Ale grazu kaip, as ir noriu ziedu, nu tokiu kai nematai ir bac yra

na pas mane cia paprastuciai maximiniai ax.gif bet aki vistiek padziugina ax.gif

Nebeturiu amarilio  doh.gif  vis dėl to supuvęs buvo visas šonas  doh.gif dar bandžiau apipjaustyti bet kas iš to kai išskobiau visą vidurį, iškeliavo jis į konteinerį  unsure.gif

blink.gif blink.gif blink.gif unsure.gif doh.gif tu ka pridirbai, eik trauk is siukslines, gal dar isgelbet galima doh.gif biggrin.gif jis juk man dar vaiku net nepriperejo cry.gif cry.gif o koks grazus jis pas tave buvo wub.gif echhh... angel_sadangel.gif
Atsakyti

Greitai tapu tapu is siukslinyko ir foto dedam cia, ir tada jau musu didziuju ekspertu komisija posedziaus
Gal dar isgelbet eina, nu pabandyt reikia, jeigu nieko nesigaus ismest visada spesi
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 05 04, 15:55)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  unsure.gif  doh.gif tu ka pridirbai, eik trauk is siukslines, gal dar isgelbet galima doh.gif  biggrin.gif jis juk man dar vaiku net nepriperejo cry.gif  cry.gif o koks grazus jis pas tave buvo wub.gif echhh... angel_sadangel.gif

nebus iš jo vaikų schmoll.gif feee nenoriu aš jo iš ten traukti, puvena ne amarilis, įsigysiu gražesnių tongue.gif
Atsakyti