Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Ice tea @ 2009 04 29, 09:39)
O tai fotkiu buvo  g.gif Kada i LT zadi parlekti, gal man koki cibuli parvilktum  blush2.gif

Viena smano apsivaikaves yra ,toks svelniai kreminis ,galiu pafundyt,uz menesio gristu biggrin.gif
Va toks buvo
user posted image

Panasus i obels zieda ,bet ne nezinau kokia cia jo rusis.
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 02, 13:34)
Kaip taviskiai parsiustiniai laikosi?

gerai tongue.gif ryt gal foto idesiu wink.gif

Sakalauskiene wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 05 02, 20:34)
Viena smano apsivaikaves yra ,toks svelniai kreminis ,galiu pafundyt,uz menesio gristu biggrin.gif
Va toks buvo

kaip grazu wub.gif wub.gif as noreciau to svoguno blush2.gif
Atsakyti
Labai gražu, kai žydi amariliai. Bet maniškiai dabar kažkodėl tik lapus leidžia ir jokių žiedų.
Atsakyti
QUOTE(Jovita xxx @ 2009 05 03, 17:21)
Labai gražu, kai žydi amariliai. Bet maniškiai dabar kažkodėl tik lapus leidžia ir jokių žiedų.

Maniškiai irgi šiemet nė vienas iš šešių nežydėjo verysad.gif Ir pernai, kur parsisiunčiau iš Olandijos, taip gražiai žydėjo, o šiemet nieko verysad.gif
Atsakyti
Rojaussoduose skaičiau, kad su tais olandiškais taip ir būna. Pirmais metais, jei nepasitaiko ligotas, žydi gražiai, antrais metais būna adaptacija prie mūsų sąlygų, sumažėja svogūnai ir žydi mažiau arba iš vis nežydi, o trečiais metais jau prisitaiko ir vėl gražiai žydi. Maniškiams kaip tik antri metai. Pora žydėjo. Vienas ne, o vienas jau trečias ar ketvirtas mėnuo su poros cm. ilgio žiedkočiu stovi vietoj ir neauga nei trupučio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 gegužės 2009 - 09:53
Pas mama is olandijos pernai parsiustas jau su superiniu ziedkociu, tik dar nezydi, bet svogunas nesumazejo, ir va kaip tik antri metai
Atsakyti
matyt kiti greiciau adaptuojas biggrin.gif
Atsakyti
Mano amariliu plantacija vienu sumazejo, raudoniuka anytai padovanojau, tai patenkinta buvo, nes zydi ir dar kitas ziedkotis veliau zydes
Atsakyti
Sveikutės, pražydėjo jau antrus metus pas mane skaičiuojantis ,,Minerva,,.Svogūnas lyginant su pernai-du kart sukūdęs, bet gi jis pernai tris mažiukus ir vieną dideli ,,vaiką,, užaugino.Žydėjo du kotai po keturis.Žydėjo ir jo pirmametis ,,vaikiukas,,- vienas kotas trys žiedai.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 05 04, 11:32)
Sveikutės, pražydėjo jau antrus metus pas mane skaičiuojantis ,,Minerva,,.Svogūnas lyginant su pernai-du kart sukūdęs, bet gi jis pernai tris mažiukus ir vieną dideli ,,vaiką,, užaugino.Žydėjo du kotai po keturis.Žydėjo ir jo pirmametis ,,vaikiukas,,- vienas kotas trys žiedai.
user posted image
user posted image

laba 4u.gif labai grazus ziedai blink.gif wub.gif o kur cia pati gele buvopirkta,LT?
Atsakyti
o kur cia pati gele buvopirkta,LT?

Pirkau Amsterdame
Atsakyti