Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

na ka sturmuojam tokiau regitra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 04 23, 16:05)
na ka sturmuojam tokiau regitra  biggrin.gif

sturmuojam mirksiukas.gif
Tai ka manot apie raminamus homeopatinius pries Regitra? g.gif Kojos nedrebetu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 04 23, 20:45)
sturmuojam  mirksiukas.gif
Tai ka manot apie raminamus homeopatinius pries Regitra?  g.gif  Kojos nedrebetu?  biggrin.gif

jei tik manot, kad padės, tai naudokit. tik kad nebūtų taip, jog per daug aprimsit... biggrin.gif
nors aš tai vaistukų negėriau, pusę nakties prieš egzaminą nemiegojau, nes bandžiau prisimint, kaip į kalną įvažiuot reiks, nuėjau ir turėjau laukt pusvalandį, kol visi pradėt darbą teiksis, o tai tik dar daugiau streso dadėjo, bet viskas gerai baigėsi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
aš tai prieš raminamus schmoll.gif geriau šokolado plytą suvalgykit ax.gif
Atsakyti
Isgerkit labai saldzios kavos, ir energijos bus ir gliukozes smegenys gaus smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif ,man siandien instruktorius patare pries einant i regitra 50 gramu isgert blush2.gif ,sako patikek ,tikrai pades,o raminanciu tai sako jokiais budais ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaulelee @ 2009 04 23, 22:44)
Labas  smile.gif ,man  siandien instruktorius patare pries einant i regitra 50 gramu isgert  blush2.gif ,sako patikek ,tikrai pades,o raminanciu tai sako jokiais budais ne  g.gif

man nepadejo. Gal per mazai buvo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 04 23, 21:58)
man nepadejo. Gal per mazai buvo  g.gif  lotuliukas.gif

Rimtai gerei? blink.gif ,o kaip kvapas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaulelee @ 2009 04 23, 23:00)
Rimtai gerei? blink.gif ,o kaip kvapas  bigsmile.gif

Na jau nebezinojau, kaip ta nerva nuimt - labai nervinausi, kai ejau trecia karta laikyt, bet pagalba nesuveike biggrin.gif Stresas ten is tikro didelis toj Regitroj, o dar prisiskaitai interenet baisybiu, tai kojos ant pedalu dreba. Bet aciu Dievui viskas islaikyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 23 balandžio 2009 - 23:42
QUOTE(Gardee @ 2009 04 23, 21:54)
aš tai prieš raminamus  schmoll.gif geriau šokolado plytą suvalgykit  ax.gif

nemegstu sokolado ax.gif , o 50 gramu gali buti per mazai mirksiukas.gif
Dar tik antradieni i Regitra, o jau sapnuoju as ja lotuliukas.gif
Masina MB jau po langais pastate-butu gaila, jei zalio lapelio netektu uzklijuoti verysad.gif
Uzsuksiu vaistinen gal ka pasiulys, kad per daug nenuramintu tongue.gif
Atsakyti
Na ir aš nervinausi, bet raminamųjų tai tik prieš miegą įkaliau, kad pasiilsėt ir būt kaip žmogus per egzą. Nors nepadėjo šiaip lotuliukas.gif

Manau kad nesvarbu ar su vaistukais ar be, su kava ar šokoladu - jei pačios psichologiškai nenusiteiksit ir nenuraminsit savęs, niekas nepadės.

Taip kad gal geriau kokia joga ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 24 balandžio 2009 - 07:34
QUOTE(Giagute @ 2009 04 24, 08:33)
Na ir aš nervinausi, bet raminamųjų tai tik prieš miegą įkaliau, kad pasiilsėt ir būt kaip žmogus per egzą. Nors nepadėjo šiaip  lotuliukas.gif

Manau kad nesvarbu ar su vaistukais ar be, su kava ar šokoladu - jei pačios psichologiškai nenusiteiksit ir nenuraminsit savęs, niekas nepadės.

Taip kad gal geriau kokia joga ?  lotuliukas.gif

dar koja issinarinsiu joga uzsiiminedama lotuliukas.gif neturesiu net sankabos su kuo minti.
Atsakyti