na ka sturmuojam tokiau regitra

QUOTE(kristaaa @ 2009 04 23, 16:05)
sturmuojam

Tai ka manot apie raminamus homeopatinius pries Regitra?

QUOTE(TUSINA @ 2009 04 23, 20:45)
sturmuojam
Kojos nedrebetu? 

jei tik manot, kad padės, tai naudokit. tik kad nebūtų taip, jog per daug aprimsit...

nors aš tai vaistukų negėriau, pusę nakties prieš egzaminą nemiegojau, nes bandžiau prisimint, kaip į kalną įvažiuot reiks, nuėjau ir turėjau laukt pusvalandį, kol visi pradėt darbą teiksis, o tai tik dar daugiau streso dadėjo, bet viskas gerai baigėsi

aš tai prieš raminamus
geriau šokolado plytą suvalgykit

Labas
,man siandien instruktorius patare pries einant i regitra 50 gramu isgert
,sako patikek ,tikrai pades,o raminanciu tai sako jokiais budais ne

QUOTE(ssaulelee @ 2009 04 23, 22:44)
Labas
,man siandien instruktorius patare pries einant i regitra 50 gramu isgert
,sako patikek ,tikrai pades,o raminanciu tai sako jokiais budais ne 

man nepadejo. Gal per mazai buvo

QUOTE(Nova @ 2009 04 23, 21:58)
Rimtai gerei?

QUOTE(ssaulelee @ 2009 04 23, 23:00)
Na jau nebezinojau, kaip ta nerva nuimt - labai nervinausi, kai ejau trecia karta laikyt, bet pagalba nesuveike

QUOTE(Gardee @ 2009 04 23, 21:54)
nemegstu sokolado

Dar tik antradieni i Regitra, o jau sapnuoju as ja

Masina MB jau po langais pastate-butu gaila, jei zalio lapelio netektu uzklijuoti

Uzsuksiu vaistinen gal ka pasiulys, kad per daug nenuramintu

Na ir aš nervinausi, bet raminamųjų tai tik prieš miegą įkaliau, kad pasiilsėt ir būt kaip žmogus per egzą. Nors nepadėjo šiaip
Manau kad nesvarbu ar su vaistukais ar be, su kava ar šokoladu - jei pačios psichologiškai nenusiteiksit ir nenuraminsit savęs, niekas nepadės.
Taip kad gal geriau kokia joga ?

Manau kad nesvarbu ar su vaistukais ar be, su kava ar šokoladu - jei pačios psichologiškai nenusiteiksit ir nenuraminsit savęs, niekas nepadės.

QUOTE(Giagute @ 2009 04 24, 08:33)
Na ir aš nervinausi, bet raminamųjų tai tik prieš miegą įkaliau, kad pasiilsėt ir būt kaip žmogus per egzą. Nors nepadėjo šiaip

dar koja issinarinsiu joga uzsiiminedama