Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(-zuvedra- @ 2009 04 26, 13:50)
labutis, oriu ir as pagaliau issilaikyti teises. kaip manot ar galioja mano teorijos egzaminas laikytas pries kelis metus?ar tas istatymas galioja tik nuo 2008 rugs.men. tai reikstu kad dar galioja?
aciu uz atsakymus  4u.gif

Kiek aš suprantu galioja iki šių metų rugsėjo 17 d. Tad laikas jums paskubėti praktiką laikyti.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 04 24, 06:18)
nemegstu sokolado  ax.gif , o 50 gramu gali buti per mazai  mirksiukas.gif

o raminamus mėgsti gert bigsmile.gif
šiaip aš prieš tuos vaistus ir taureles prieš egzaminą, o tai dar priprast galima, kiekvieną kartą prieš vairuojant įkalt 50gr biggrin.gif

QUOTE(Giagute @ 2009 04 24, 07:33)
Manau kad nesvarbu ar su vaistukais ar be, su kava ar šokoladu - jei pačios psichologiškai nenusiteiksit ir nenuraminsit savęs, niekas nepadės.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
turiu dar viena problemyte, esu pametus vairavimo mokyklos baigimo pazymejima, kazin nauja israsytu ?
Atsakyti
QUOTE(-zuvedra- @ 2009 04 26, 17:18)
turiu dar viena problemyte, esu pametus vairavimo mokyklos baigimo pazymejima, kazin nauja israsytu ?

manau, turėtų mirksiukas.gif jie juk turi savo bazėj matyt, kad kursus "atlankiai", taip kaip ir betkokį pamestą dokumentą naujai išduotų
Atsakyti
o raminamus mėgsti gert  bigsmile.gif
šiaip aš prieš tuos vaistus ir taureles prieš egzaminą, o tai dar priprast galima, kiekvieną kartą prieš vairuojant įkalt 50gr  biggrin.gif
drinks_cheers.gif

nevartoju tokiu vaistu isvis blink.gif nebent valerijono ikalu laaaabai retai, kai seimyna, darbai ir kitos aplinkybes is proto isveda tongue.gif Na dar kai galva skauda ax.gif
Jau viena kart neislaikiau, bet kai atsimenu, kad koja ant sankabos pedalo net sokinejo unsure.gif nemanau, kad pamaisytu bent jau psichologiskai ar profilaktiskai valerijono isgerti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2009 04 24, 14:06)
Sekmes tau rytoj, paimti Regitra  4u.gif As irgi neuzilgo bandysiu ja sturmuoti  karsta.gif

eina sau, kaip pikta ant saves...likus tik isukti i regitra uzgesau ikalnej ir pariedejau atgal, tuo ir baigesi mano egzas doh.gif blyn viska pravaziavau vos ne idealiai, ir se tau kad nori-matyt jau per daug atsipalaidavau kai pamaciau kad iki regitros tik isukt beliko doh.gif
Atsakyti

labutis, oriu ir as pagaliau issilaikyti teises. kaip manot ar galioja mano teorijos egzaminas laikytas pries kelis metus?ar tas istatymas galioja tik nuo 2008 rugs.men. tai reikstu kad dar galioja?
aciu uz atsakymus  4u.gif

tau teorijos egzas galioja dar iki rugsejo men. tad paskubek kad nereiktu jo vel laikyti is naujo

QUOTE(-zuvedra- @ 2009 04 26, 18:18)

nueik i mokykla kur mokeisi turetu israsyti dublikata mirksiukas.gif
QUOTE(Puma84 @ 2009 04 27, 08:04)
eina sau, kaip pikta ant saves...likus tik isukti i regitra uzgesau ikalnej ir pariedejau atgal, tuo ir baigesi mano egzas doh.gif  blyn viska pravaziavau vos ne idealiai, ir se tau kad nori-matyt jau per daug atsipalaidavau kai pamaciau kad iki regitros tik isukt beliko doh.gif

niu va tai kaip cia tau taip nepasiseke isivaizduoju kaip apmaudu kai paskutiniam taske susikerti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 04 27, 08:19)
tau teorijos egzas galioja dar iki rugsejo men. tad paskubek kad nereiktu jo vel laikyti is naujo
nueik i mokykla kur mokeisi turetu israsyti dublikata  mirksiukas.gif

niu va tai kaip cia tau taip nepasiseke isivaizduoju kaip apmaudu kai paskutiniam taske susikerti  verysad.gif

o ir egzaminuotojas buvo normalus, prie visokiu nesamoniu nesikabinejo kaip pirmasis...gaila, bet ka darysi... o pas pirmaji egzaminuotoja si karta maciau is 4 merginu nei viena i gatve neisvaziavo-jau aiksteleje buvo sukirstos...ir is kur tokiu nenormaliu atsiranda...
Atsakyti
eina sau, kaip pikta ant saves...likus tik isukti i regitra uzgesau ikalnej ir pariedejau atgal, tuo ir baigesi mano egzas doh.gif  blyn viska pravaziavau vos ne idealiai, ir se tau kad nori-matyt jau per daug atsipalaidavau kai pamaciau kad iki regitros tik isukt beliko doh.gif

Puma84, na jei si karta tiek nedaug liko, tai kita karta 120%, kad islaikysi biggrin.gif 4u.gif Apmaudziau butu, jei net i gatve neisvaziuotum, kaip man buvo 2 kartus. Patikek, tada pasitikejimas savo jegom labai krenta. O kai jau i miesta isvarai, jautiesi, kaip vairuotoja biggrin.gif
Atsakyti

Apmadu, tikrai nedaug beliko, kad islaikytum console.gif Bet jau trecia karta islaikysi tikrai kaip Nova rase 120% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2009 04 27, 10:13)
Apmadu, tikrai nedaug beliko, kad islaikytum  console.gif Bet jau trecia karta islaikysi tikrai kaip Nova rase 120% 4u.gif

Bet sikart kazkaip ziauriai pikta ant saves, nes zinau kad pati susimoviau, ne taip kaip pirmaji karta kai tiesiog pataikiau ant ziauraus egzaminuotojo... o ir baisu vel ant to pirmojo uzsiraut, nes jis greit pravaro ir eina vel nauja pasiimt, tai gan didele tikimybe pas ji pakliuti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 04 27, 10:19)
Bet sikart kazkaip ziauriai pikta ant saves, nes zinau kad pati susimoviau, ne taip kaip pirmaji karta kai tiesiog pataikiau ant ziauraus egzaminuotojo... o ir baisu vel ant to pirmojo uzsiraut, nes jis greit pravaro ir eina vel nauja pasiimt, tai gan didele tikimybe pas ji pakliuti doh.gif

niu tikekimes kad dar ant geresnio papulsi ir viskas bus ciki drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti