Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(jurrrte @ 2009 06 10, 16:19)
jei laikei su nauja astra, tai jos automatiskai isijungia, nes kai as laikiau su astra ijungiau sviesas o regitrininkas sako nejung sviesu, jos pacios isijungia uzvedus varikli ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
egzaminuotojas tikrai būtų pastebėjęs, ar įsijungei ar ne smile.gif

sveikinu , MAGIJA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 10 birželio 2009 - 15:25
QUOTE(Levander @ 2009 06 10, 16:25)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
egzaminuotojas tikrai būtų pastebėjęs, ar įsijungei ar ne  smile.gif

sveikinu , MAGIJA  4u.gif

ACIU mirksiukas.gif

na tikriausiai smile.gif kazin ar toks pikciurna ir surugelis butu nepastebejes... lotuliukas.gif vakar su tokiu fainuoliu vaziavau wub.gif ,tai nuomone apie Regitrininkus buvo pasikeitus i gera,siandien ta blogaja nuomone vel susigrazinau... g.gif

Atsakyti
MAGIJA.TARO,saunuole thumbup.gif
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Gal yra Klaipediskiu, kuriom jau teko susidurti su Klp regitros instruktoriais?
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 06 10, 16:32)
MAGIJA.TARO,saunuole thumbup.gif
Sveikinu 4u.gif

aciu 4u.gif

griebk ir Tu jauti uz ragu... mirksiukas.gif
dar vargsti su bilietais? gal jau geriau sekasi,o gal visai apleidai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 06 10, 16:39)
aciu  4u.gif

griebk ir Tu jauti uz ragu... mirksiukas.gif
dar vargsti su bilietais? gal jau geriau sekasi,o gal visai apleidai? rolleyes.gif

Ne neapleidau,mokinuos.bet si men dar tikrai nesturmuosiu.
Atsakyti
magija.taro dideliausi sveikinimai 4u.gif clap.gif kaip paskaitau kaip čia jūs regitrą šturmuojat tai ir man ne taip baisu daros tongue.gif beje, magija kuriam mieste laikei? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Talete @ 2009 06 10, 16:46)
magija.taro dideliausi sveikinimai  4u.gif  clap.gif  kaip paskaitau kaip čia jūs regitrą šturmuojat tai ir man ne taip baisu daros  tongue.gif  beje, magija kuriam mieste laikei?  rolleyes.gif

ACIU 4u.gif be Jusu visu palaikymo nebutu man taip pasiseke mirksiukas.gif

laikiau Marijampoleje smile.gif
Atsakyti
Šiandien Alytaus Regitros aikštutėj buvau nulėkus apsižiūrėt, kas ir kaip, kad maždaug orientuočiausi per egzaminą. Tuo metu laikė du vaikinukai, taip širdis drebėjo stebint. Neįsivaizduoju, kokia būsena bus laikant egzaminą doh.gif Jau dabar rankos tirpsta iš baimės, nors dar iki antradienio vos ne visa savaitė unsure.gif Reikia išmokt su savim kovot ir prisiverst nusiramint, nes galima sakyt vien ant nervų paskutines dienas gyvenu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(magija.taro @ 2009 06 10, 12:52)
,i ta laika uzsidege raudonas,bet as uzsikuriau ir nuvaziavau,uz posukio jis man ir sako... klaida,as akis isverciau blink.gif ,sakau,"tai ka egzaminas baigtas?" ohmy.gif ,tas "jo"...tai sakau,"man cia stotis netoli,gal apsikeiciam vietom ir as maunu"...o jis "vaziuok tik vaziuok...nekankinsiu as taves,gerai vaziuoji,tik masina labai gesta"...
nu zinokit i Regitra parskridau,o neparvaziavau...  thumbup.gif

Sveikinu, šaunuolė 4u.gif

Jis čia Tau adrenalino gal norėjo įvaryt prieš tampant vairuotoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 06 10, 18:17)

Jis čia Tau adrenalino gal norėjo įvaryt prieš tampant vairuotoja  biggrin.gif

priutariu norejo turbut kad pultum i nevilti o tada tik gera naujiena pranesti kad islaikei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti