Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

manau tas jaudulys tai labai jau normalus reiskinys biggrin.gif na del 50gr tai jauciu net neisdrysciau ikalti .Kai laikiau labai jaudinausi buvo pradejusi koja ant sankabos sokineti tai egzminuotojas sako ko cia taip nervuojiesi juk as nesikandziosiu tad sako sustok ,nusiramink, susikaupk ir kai galesi tesiam egzamina ,kai jis taip nuramino tai sau mintise ir sakau nesinervuok ir susikaup ir man pavyko nusiraminti ir islaikyti egzmina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristaaa: 24 balandžio 2009 - 08:41
man tai draugas neleido SM forumo šita tema skaityt prieš egzaminą. sako prisiskaitai visokių baisių dalykų, kaip neišlaiko, ir tada pati bijai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 04 24, 09:40)
manau tas jaudulys tai labai jau normalus reiskinys  biggrin.gif na del 50gr tai jauciu net neisdrysciau ikalti .Kai laikiau labai jaudinausi buvo pradejusi koja ant sankabos sokineti tai egzminuotojas sako ko cia taip nervuojiesi juk as nesikandziosiu tad sako sustok ,nusiramink, susikaupk ir kai galesi tesiam egzamina ,kai jis taip nuramino tai sau mintise ir sakau nesinervuok ir susikaup ir man pavyko nusiraminti ir islaikyti egzmina  biggrin.gif

na as kai laikiau tai kazkaip to kaip visos pasakoja koju drebejimo net nebuvo-kazkiek jauduliukas eme, bet tiesiog susikoncentruoji i pati vaziavima ir ta baime iskart isgaruoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 04 24, 10:09)
na as kai laikiau tai kazkaip to kaip visos pasakoja koju drebejimo net nebuvo-kazkiek jauduliukas eme, bet tiesiog susikoncentruoji i pati vaziavima ir ta baime iskart isgaruoja mirksiukas.gif

na taip man tai mat ant estakados kai uzgeso masina tada ir pradejo koja drebeti nervai kad gensa masina padare savo tai kojos drebejima lotuliukas.gif bet paskui kai susikaupiau viskas gerai buvo thumbup.gif dabar kai pagalvoju jei dar reiktu eiti i regitra tai siurpas nukrato vien apie ja pagalvojus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristaaa: 24 balandžio 2009 - 09:28
QUOTE(kristaaa @ 2009 04 24, 10:26)
na taip man tai mat ant estakados kai uzgeso masina tada ir pradejo koja drebeti nervai kad gensa masina padare savo tai kojos drebejima  lotuliukas.gif  bet paskui kai susikaupiau viskas gerai buvo  thumbup.gif dabar kai pagalvoju jei dar reiktu eiti i regitra tai siurpas nukrato vien apie ja pagalvojus

aš tai dabar turbūt nebeišlaikyčiau iš pirmo karto biggrin.gif ax.gif visgi važinėjimas miesto ritmu padaro savo, kad ir kaip neilgai dar turiu tas teises 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 04 24, 10:29)
aš tai dabar turbūt nebeišlaikyčiau iš pirmo karto  biggrin.gif  ax.gif  visgi važinėjimas miesto ritmu padaro savo, kad ir kaip neilgai dar turiu tas teises  4u.gif

as ir kazin ar islaikyciau nes kai dabar vazineju jau 2 menuo tai pradedi vazineti po miesta taip kaip tau patogiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 04 24, 10:26)
na taip man tai mat ant estakados kai uzgeso masina tada ir pradejo koja drebeti nervai kad gensa masina padare savo tai kojos drebejima  lotuliukas.gif  bet paskui kai susikaupiau viskas gerai buvo  thumbup.gif dabar kai pagalvoju jei dar reiktu eiti i regitra tai siurpas nukrato vien apie ja pagalvojus

man tai dabar turbut tas pats butu jei gauciau sonini prisiparkavima, nes praeita karta ant jo ir sukliuvau doh.gif o jei ta pati egzaminuotoja vel rytoj gausiu tai nusisaut beliks karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 04 24, 12:38)
man tai dabar turbut tas pats butu jei gauciau sonini prisiparkavima, nes praeita karta ant jo ir sukliuvau doh.gif o jei ta pati egzaminuotoja vel rytoj gausiu tai nusisaut beliks karsta.gif

Sekmes tau rytoj, paimti Regitra 4u.gif As irgi neuzilgo bandysiu ja sturmuoti karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2009 04 24, 14:06)
Sekmes tau rytoj, paimti Regitra  4u.gif As irgi neuzilgo bandysiu ja sturmuoti  karsta.gif

aciu smile.gif na is pirmo nepavyko, tikiuosi bent is antro ja paimt pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Ir labai gerai daro šiaip smile.gif nes aš prieš pat pirmą tiek prisiskaičius nuvariau, visur pradėjau savim abejot - nes šiaip ar taip, vairavimas labai individualus dalykas, nekalbant apie tai kad visas čia šnekančias skirtingi instruktoriai mokė - ir susimoviau. Nes bandžiau daryt kaip čia kad buvau išgirdus, o ne kaip išties mokėjau.

Tai visoms irgi tą patariu. Geriau jau su paprastais žmonėm pasipliurpt jei jau norisi, bet nelįst čia prieš lemiamą datą 4u.gif

QUOTE(*Evut @ 2009 04 24, 10:08)
man tai draugas neleido SM forumo šita tema skaityt prieš egzaminą. sako prisiskaitai visokių baisių dalykų, kaip neišlaiko, ir tada pati bijai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 04 24, 14:26)
Ir labai gerai daro šiaip smile.gif nes aš prieš pat pirmą tiek prisiskaičius nuvariau, visur pradėjau savim abejot - nes šiaip ar taip, vairavimas labai individualus dalykas, nekalbant apie tai kad visas čia šnekančias skirtingi instruktoriai mokė - ir susimoviau. Nes bandžiau daryt kaip čia kad buvau išgirdus, o ne kaip išties mokėjau.

Tai visoms irgi tą patariu. Geriau jau su paprastais žmonėm pasipliurpt jei jau norisi, bet nelįst čia prieš lemiamą datą  4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu nes as ir pries egza net nelindau prie kompo kad neprisiskaityti visokiu istoriju o dariau viska taip kaip moke instruktorius thumbup.gif
Atsakyti
labutis, oriu ir as pagaliau issilaikyti teises. kaip manot ar galioja mano teorijos egzaminas laikytas pries kelis metus?ar tas istatymas galioja tik nuo 2008 rugs.men. tai reikstu kad dar galioja?
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti