Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(ssaulelee @ 2009 05 06, 21:29)
Labas ,gal susitark su instruktorium pries diena vienam papildomam pravaziavimui ,as taip dariau ir tikrai dziaugiuos ,savaite nevazinejimo mums nepatyrusioms daug  g.gif

va cia tai as ta varianta pasiulyciau zinoma jei yra galimybe nes tikrai ne i nauda yra tie tarpai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 05 06, 21:54)
va cia tai as ta varianta pasiulyciau zinoma jei yra galimybe nes tikrai ne i nauda yra tie tarpai  doh.gif

sutinku,kad tarpai ne i nauda,bet instruktoriaus neturiu galimybes dabar,o MB mane is veziu vercia,jauciu, kad vaziuoju ir mokausi is praktikos,o reik pagal regitra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 05 06, 22:02)
sutinku,kad tarpai ne i nauda,bet instruktoriaus neturiu galimybes dabar,o MB mane is veziu vercia,jauciu, kad vaziuoju ir mokausi is praktikos,o reik pagal regitra blush2.gif

as kai laikiausi teises tai man instruktoriu buvo griestai uzdraudes vazineti su teciu ar vyru sake net nebandyk nes paciai bus blogiau tai paklausiau jo ir paviko is pirmo karto ,na bet jei galimybes nera tai nieko nepadarysi schmoll.gif sekmes tau sturmuojant regitra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristaaa: 06 gegužės 2009 - 21:27
QUOTE(kristaaa @ 2009 05 06, 22:26)
as kai laikiausi teises tai man instruktoriu buvo griestai uzdraudes vazineti su teciu ar vyru sake net nebandyk nes paciai bus blogiau tai paklausiau jo ir paviko is pirmo karto ,na bet jei galimybes nera tai nieko nepadarysi  schmoll.gif  sekmes tau sturmuojant regitra  mirksiukas.gif

aš irgi iš pirmo karto išlaikiau, bet mėnesį laiko prieš egzaminą, vos ne diena iš dienos ir piko metu dažniausiai (savaitgaliais tik anksti ryte) važinėjau su tėčiu po miestą, savaitgaliais po parduotuves, tai teko ir parkuotis ir labai labai džiaugiuosi, kad mokiausi tą mėnesį, nes tik taip supratau, ką reiškia išvažiuot savo galva jau ir savo kojom, o ne papildomais pedalais pasitikėt ax.gif todėl čia toks patarimas irgi labai individualus. aš, pvz, patarčiau tikrai pasibandyt važinėt su kažkuo kitu, ne tik su instruktorium, nes ir žmogus kitas, ir patirtis kita. o blogiau sau ką padaryt? kad tas žmogus savo patarimus kiš? nekreipt dėmesio ir tiek, važiuot taip, kaip ruošė egzaminui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Evut: 06 gegužės 2009 - 21:29
Aciu!
bet zinot kas abidniausia blush2.gif
kad as tik realiose gatvese(regitros trasose,kuriu 18)buvau tik tris kart biggrin.gif o kitus aikstelese parkavaus,nes mano instruktoriui taip buvo geriau(jis islipes bazarindavo su kitais)
su MB dar uz miesto vazinejau,o mieste ne blush2.gif
bet instruktorius sakydavo,su tokiu vaziavimu ISLAIKYSI,tad vaziuok kur nori doh.gif
Su MB apsisaudem,tad jau ir neprasau,jis mokina pagal save,o as sakau,kad reik tai,tad ir karas kelyje unsure.gif verysad.gif tad nusprendziau nesinervuot su juo ir bandyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triušė: 06 gegužės 2009 - 21:39
QUOTE(triušė @ 2009 05 06, 22:33)
Aciu!
bet zinot kas abidniausia blush2.gif
kad as  tik realiose gatvese(regitros trasose,kuriu 18)buvau tik tris kart biggrin.gif o kitus aikstelese parkavaus,nes mano instruktoriui taip buvo geriau(jis islipes bazarindavo su kitais)
su MB dar uz miesto vazinejau,o mieste ne blush2.gif
bet instruktorius sakydavo,su tokiu vaziavimu ISLAIKYSI,tad vaziuok kur nori doh.gif
Su MB apsisaudem,tad jau ir neprasau,jis mokina pagal save,o as sakau,kad reik tai,tad ir karas kelyje unsure.gif  verysad.gif tad nusprendziau nesinervuot su juo ir bandyt ax.gif

o pas mane atvirkstinis variantas- 2 pamokos aiksteleje, o visos kitos gatveje buvo-bet ir ten ir ten pakankamai kazkaip, nors kai pirma karta neislaikiau tai pries antra laikyma papildomai pora pamokeliu pasiemiau, kad priprast prie tu maziau galios turinciu masinyciu, nes musu masinos 2.8 variklis, tai paskui prie 1.7 atsisedus nekas gaunasi, kaip praeita karta pastebejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 05 07, 09:48)
priprast prie tu maziau galios turinciu masinyciu, nes musu masinos 2.8 variklis, tai paskui prie 1.7 atsisedus nekas gaunasi, kaip praeita karta pastebejau biggrin.gif

aga,pastebejau,o manoji dar su boxs varikliu(sportiniu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 05 07, 11:04)
aga,pastebejau,o manoji dar su boxs varikliu(sportiniu) biggrin.gif

jooo, raudonavau opaskui as ten ant tos estakados-maciau kad geras egzaminuotojas, nu ir galvoju susisik...u visa egza vien tik del uzgesimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaulelee @ 2009 05 06, 21:29)
Labas ,gal susitark su instruktorium pries diena vienam papildomam pravaziavimui ,as taip dariau ir tikrai dziaugiuos ,savaite nevazinejimo mums nepatyrusioms daug  g.gif

Gal ir neblogai ax.gif Bet vienas papildomas pravaziavimas pusantros valandos 70lt. O per ta laika tik i aikstele nuvaziuoju ir keleta pratimuku padarau ir laikas baigtas doh.gif tai nezinau is kur tiek 'bapkiu' reikia gauti ir kiek reikia vaziuoti bash.gif As irgi uzsiregistravau i regitra egzaminui geguzes gale, bandysim jau antra karta laikyti doh.gif Dar su MB apvazinesim Vilniaus marsrutus ax.gif Gal pavyks, net nezinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2009 05 07, 11:55)
Gal ir neblogai  ax.gif Bet vienas papildomas pravaziavimas pusantros valandos 70lt. O per ta laika tik i aikstele nuvaziuoju ir keleta pratimuku padarau  ir laikas baigtas doh.gif tai nezinau is kur tiek 'bapkiu' reikia gauti ir kiek reikia vaziuoti bash.gif As irgi uzsiregistravau i regitra egzaminui geguzes gale, bandysim jau antra karta laikyti  doh.gif Dar su MB apvazinesim Vilniaus marsrutus  ax.gif Gal pavyks, net nezinau...  unsure.gif

nu,zinokit,man irgi tu bapkiu gaila blush2.gif moket po 70lt uz pasivazinejima
o egzas lyg 87lt kainuoja g.gif tad dabar bandysiu,o paskui(jai reiks )tfiu,tfiu,tfiu ziuresiu,bet ir tai krisiu ant keliu pries MB ,kad jis mane mokytu nu neturiu as tu pinigu....geriau jau vaikam sukisiu nei naujam instruktoriui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 05 07, 12:13)
nu,zinokit,man  irgi tu bapkiu gaila blush2.gif moket po 70lt uz pasivazinejima
o egzas lyg 87lt kainuoja g.gif tad dabar bandysiu,o paskui(jai reiks )tfiu,tfiu,tfiu ziuresiu,bet ir tai krisiu ant keliu pries MB ,kad jis mane mokytu nu neturiu as tu pinigu....geriau jau vaikam sukisiu nei naujam instruktoriui blush2.gif

Egzas dabar 107 kainuoja, o as tai bent kaune papildomus pravaziavimus po 55 lt pirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 05 06, 22:29)
aš irgi iš pirmo karto išlaikiau, bet mėnesį laiko prieš egzaminą, vos ne diena iš dienos ir piko metu dažniausiai (savaitgaliais tik anksti ryte) važinėjau su tėčiu po miestą, savaitgaliais po parduotuves, tai teko ir parkuotis ir labai labai džiaugiuosi, kad mokiausi tą mėnesį, nes tik taip supratau, ką reiškia išvažiuot savo galva jau ir savo kojom, o ne papildomais pedalais pasitikėt  ax.gif  todėl čia toks patarimas irgi labai individualus. aš, pvz, patarčiau tikrai pasibandyt važinėt su kažkuo kitu, ne tik su instruktorium, nes ir žmogus kitas, ir patirtis kita. o blogiau sau ką padaryt? kad tas žmogus savo patarimus kiš? nekreipt dėmesio ir tiek, važiuot taip, kaip ruošė egzaminui  4u.gif

As irgi, manau, kad su seimos nariu bazineti yra tik i nauda.. Zinoma, kai jau su instruktoriumi pramoksti viska. Gaila, as tokios galimybes neturejau. Bet visu pirma, zinai, kad esi pats atsakingas uz savo veiksmus ir niekas uz tave pedalo nepaspaus, jeigu suklysi. Ir paskui gal gatvese stipriau jautiesi, nes esi jau iprates. As esu uz tai. Juolab, kad ir pinigai pasitaupo. Juk dazniausiai kuo daugiau vazineji, kuo daugiau praktikos, tuo geriau. Ir pertrauku daryt nereikia, tas irgi daug duoda. Tai tikrai nepamaisys. O i patarimus galima demesio nekreipt ir vaziuot kaip paruose instruktorius.
Atsakyti