labai nboriu islaikyti ir tikiuosi kad islaikysiu net naktim sapnuoju kaip vairuoju
tuo labaiu kad jei islaikysiu vyras prizadejo is karto nupirkti masiniuka tai turiu del ko stengtis ir seip labai labai noriu vairuoti.kaip vaziuoju kartu su vyru visada galvoju kaip sitoje situacijoje elgciausi as..

QUOTE(Justelė @ 2009 05 31, 10:48)
Ai, beje, ko dar norėjau paklaust - ar klausinėja vyručiai prieš egzaminą tokių klausimėlių kaip: kur pilama variklio alyva, kaip ją patikrint, kaip patikrint, ar veikia rankinis stabdis ir t.t.?
taip, manes klause, kaip patikrint ar pakanka tepalo, ir liepe parodyt, kaip apipurkst langus su valytuvais

o kai laikiau teorija ir buvom paziuret kaip sekasi kitiems aiksteleje, tai maciau vienas instruktorius net dangti pakele ir kazka prase parodyt

QUOTE(Justelė @ 2009 05 31, 10:48)
Ai, beje, ko dar norėjau paklaust - ar klausinėja vyručiai prieš egzaminą tokių klausimėlių kaip: kur pilama variklio alyva, kaip ją patikrint, kaip patikrint, ar veikia rankinis stabdis ir t.t.?
Is 7 egzu tik karta klause

QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 31, 14:07)
O po tu 7 kartu VP jau yra?

QUOTE(ANETELE @ 2009 05 31, 19:36)
Klausimas ne man, bet kiek zinau yra

QUOTE(ANETELE @ 2009 05 31, 19:36)
Yra. Taigi laikymo patirties irgi yra

QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 31, 20:53)
Tai jau tikrai,is tiek kartu kazin ar butu man nervu uzteke

QUOTE(ANETELE @ 2009 06 01, 08:07)
Patikek buvau ant ribos(ypac po trecio karto

taigi stiprybes ir kantrybes visoms laikancioms

QUOTE(Avietytė @ 2009 06 01, 10:08)
Laba
Noriu paklausti tokio klausimuko.
Kai Jūs pvz. važiuojate aikštelėje na tarkim į vadinamą "garažą", ar sukant galima šiekt tiek užlipti ant linijos (jos kraštą) ar visiškai negalima. Kaži ar supratot ką turėjau omeny

Kai Jūs pvz. važiuojate aikštelėje na tarkim į vadinamą "garažą", ar sukant galima šiekt tiek užlipti ant linijos (jos kraštą) ar visiškai negalima. Kaži ar supratot ką turėjau omeny

Manau negalima,nes jei vietoj linijos stovetu stulpiukas jis butu kliudomas.

QUOTE(ANETELE @ 2009 06 01, 11:44)
Bet kad tie stulpiukai stovi toliau nuo linijos

As namie mokinuosi važiuoti su Audi C4, tai kitaip neisuku su tokia ilga masina. Gal reikes dar bandyti su maza masinike kartu su intruktoriu ivaziuoti i garaza neuzlipus ant juostos krasto

O pradėjau užvažineti del to, kad vienas instruktorius sake, kad galima, tik svarbu taisiklingai pastatyti masina, tai dabar susiveliau.
Ai va sestadieni vaziavau i KLP regitra paziureti kaip laiko aikstele, tai tai kazkaip likau nesupratus, pvz vienas egzaminuotojas neleido visiskai, o kitas - netgi 3 kartus leido merginai bandyti ivaziuoti i garaza, kitas kitai merginai - 2 kartus. Tai taip ir likau nesupratus kame cia reikalas.
QUOTE(Avietytė @ 2009 06 01, 11:08)
Laba

tikrai negalima...jei tik paliesi ratu linija busi pavaryta namo,ir "maloniai"bus palinketa sekmes kartojant egzamina sekanti karta... jei pamatysi,kad jau tuoj tuoj paliesi linija,gali pasitaisyti pavaziuodama i prieki...mano instruktorius sake,kad pasitaisyti kiekviena pratimuka(o ju dazniausiai iskrenta patikrinimui trys) galima ne daugiau kaip tris kartus...tik vat nepaklausiau ar tai jau uzskaito kaip nekritines klaidas...ar visiskai neuzskaito ,kad tai klaidos...gal kuri zinot? butu smagu suzinot ,nes jei kiekviena pratima taisysiuos tris kartus (nors siai dienai,man rodos,kad ir be pataisymu ivaziuociau,siandien kaip tik buvom regitroj pasiziureti kas ir kaip,kadangi pirmadieni niekas egzu nelaiko,isbandem ir aikstele