Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(titkauk @ 2009 06 01, 18:29)
o  kodel  tris kartus?neislaikei turbut? verysad.gif kokios klaidos? na bet sveikinu islaikius drinks_cheers.gif

islaikiau tik is trecio karto ax.gif
QUOTE(kristaaa @ 2009 06 02, 07:28)
laikant praktini eina apsisukimas kvadrate ribotame plote ,tada estakada ,vienas ir prisiparkavimo budu ,isibegejimas ,o taga atbuline eiga reik ivaryti i T fotmos kitaip sakant uosvienes kiemeli  cia bent jau panevezyje taip

Vilniuj tas pats tik kita eiles tvarka drinks_cheers.gif
QUOTE(*Evut @ 2009 06 02, 09:10)
na, gali būt - neturiu kompetencijos šituo klausimu, todėl tikrai nesiginčysiu  4u.gif

vienas pratimas "ribotas plotas", o "marcios kiema" ir "T forma" yra tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
as kaip advokatas biggrin.gif
sesuo neprisijungus prie SM,kai mes susigincinam,atvarau pas jus biggrin.gif konsultuotis
siandien ji neislaike trecia kart(sake ant ziedo mikras sustojo,o ji neturejo kur dingt arba ant stabdziu arba i sona tad,parode posuki ir i kita eile ,ispaskos vaziavo masiniukas(tipo ji jo nepraleido-uzkiso)tuo ir pasibaige jos egzas) verysad.gif
klausimai ax.gif
1) sakot,kad po triju kart reik eit i mokyka laikyt puse vairavimo kurso?
2)gali vazinet su M zenklu metus nuo teorijos,neskaitant,kad 3 kart neislaike?
3)jai ji (pvz.teorija laike balandy)dabar ,koky pusmety nesimokins''pailses''ir sausi eis i mokykla puse kurso ,vasary eis laikyti ir iki balandzio jai nepavyks isilaikyt,ar vel reiks teorija pridavinet?
ji jau nuleido rankas,sako nenoriu nieko,nei teisiu ,nei masinos verysad.gif verysad.gif
Sakau ;-pailsek cool.gif
bet ji bijo,kad nereiktu vel visko nuo pradziu pradet unsure.gif gal zinot,kas,kaip ax.gif
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 06 02, 15:18)
islaikiau tik is trecio karto  ax.gif 
Vilniuj tas pats tik kita eiles tvarka  drinks_cheers.gif

Visur tas pats, tik kita tvarka smile.gif tik kitur dar to isibegejimo nera mad.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristaaa @ 2009 06 02, 08:34)
ribotas tai yra tas pirmasis kur reikia apsisukti ribotame plote o kiemelis tai paskutinis ivaryti atbulom  mirksiukas.gif

Negali tvirtint, kad pirmasis ar paskutinis, nes visur skirtingai gi yra biggrin.gif mocios kiemelis yra toks keturkampis, kur ivaziuoji, atbulini panaudojus apsisuki ir isvaziuoji juk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 06 04, 21:43)
Visur tas pats, tik kita tvarka smile.gif tik kitur dar to isibegejimo nera mad.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Negali tvirtint, kad pirmasis ar paskutinis, nes visur skirtingai gi yra biggrin.gif mocios kiemelis yra toks keturkampis, kur ivaziuoji, atbulini panaudojus apsisuki ir isvaziuoji juk smile.gif

tai juk as ir netvirtinu juk rasau kaip pas mus o kaip kitur tai juk nezinau doh.gif
pas mus taip vadinamas T fotmos ivaziavimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristaaa: 04 birželio 2009 - 21:00
uo, va, štai čia ir vėl esmė, apie ką aš kalbėjau - močios kiemelis, mano supratimu, tas ribotas plotas. nes T forma tai kažkaip nelabai man panašu, kad gali būt taip vadinama.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar atsiemiau vp ir kilo klausimas g.gif is mano rato niekas tiksliai nezino doh.gif vp galioja du metus, tai kaip ar reikes po tu dveju metu vel praktini egzamina laikyti ar ne, tai iseina jos laikinos wacko.gif doh.gif Gal kas tiksliai zino kaip ten yra, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 06 04, 22:00)
tai juk as ir netvirtinu juk rasau kaip pas mus o kaip kitur tai juk nezinau  doh.gif
pas mus taip vadinamas T fotmos ivaziavimas  biggrin.gif

Ne, T forma tikrai nera mocios kiemeliu vadinama schmoll.gif smile.gif Pas mus Regitroje yra salia tu kliuciu dar toks pastatas, tai grynai salia to mocios kiemelio, dar pamenu egzaminuotojas kazkada yra sakes, kad va, kokia mocia butu pikta, jei ivaziuotum i ta tvarta, tipo is to mocios kiemelio negaliu isvaziuot, tai cia kaip pavyzdi dave biggrin.gif O T forna, tai cia jua visai kitas dalykas yra. Nors gal kiekvienas skirtingai tas kliutis vadina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2009 06 05, 09:19)
Vakar atsiemiau vp ir kilo klausimas  g.gif is mano rato niekas tiksliai nezino  doh.gif vp galioja du metus, tai kaip ar reikes po tu dveju metu vel praktini egzamina laikyti ar ne, tai iseina jos laikinos  wacko.gif doh.gif Gal kas tiksliai zino kaip ten yra, buciau dekinga  4u.gif

na man kiek teko dometis, tai jokiu egzu nereikes lakyt, tik nebent kazkokius dar kursus gali tekt palankyt unsure.gif skaiciau kazkoki straipsni, bet neesu tikra g.gif
na o jei per du metus daug visokiu nesamoniu pridarysi, tada gali tekti ir egza pakartot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 06 05, 10:12)
na man kiek teko dometis, tai jokiu egzu nereikes lakyt, tik nebent kazkokius dar kursus gali tekt palankyt unsure.gif skaiciau kazkoki straipsni, bet neesu tikra g.gif
na o jei per du metus daug visokiu nesamoniu pridarysi, tada gali tekti ir egza pakartot blink.gif

Aha, kazkur buvo sneketa, kad nereikes, tik nebent kazkokius kursus truputi palankyt. Nebent reiketu, jeigu kokia avarija, baudu ir pan. man atrodo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2009 06 05, 10:19)
Vakar atsiemiau vp ir kilo klausimas  g.gif is mano rato niekas tiksliai nezino  doh.gif vp galioja du metus, tai kaip ar reikes po tu dveju metu vel praktini egzamina laikyti ar ne, tai iseina jos laikinos  wacko.gif doh.gif Gal kas tiksliai zino kaip ten yra, buciau dekinga  4u.gif

Galiu pasakyti nes tiksliai skaičiau straipsnį : antrą kartą laikyti tikrai nereikės, bet planuojama kazkokius kursus(vienos dienos apie 3val)isklausyti, bet tokios firmos net nera kuri tuo uzsiimtų, o regitra nerengs jų.Tai gali būti kad tik reikės pasikeisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute1990: 05 birželio 2009 - 11:47
Sveikos merginos. na va nusprendziau ir as isilieti i jusu gretas, nuolat skaitinedavau kaip jums sekas, bet neprisiruosdavau prisiregistruot...tai va snd laikiau 4 karta pravaziavima ir vel neislaikiau doh.gif bet skaudziausia , kad susimoviau likus koki 50m iki regitros...tereikejo normaliai isukt i regitra ir isvajotosios teises butu buvusios mano rankose.. verysad.gif bet turbut pradejau pernelyg anksti dziaugtis...mintyse tesisuko, jog negaliu patiket kad po tiek vargo jos bus mano rankose...bet taip begalvojant sugebejau lenkiant sustojusia masina, uzkist kitai mane jau pradejusiai lenkt doh.gif jausmas buvo katastrofiskas...nebzinojau verk ar juoktis... net db neatsigaunu... atrodo buciau geriau is aiksteles neisvaziavus, o ne visa marsruta nuvaziavus susimaut sitaip prie regitros...ir dar kas juokingiausia, visad sakydavau kad kokiam reikia but neatsakingam, kad pradet lenkt neistikinus kad taves niekas nelenkia... doh.gif nezinau, praradau vilti, tokia nevykele jauciuos..... dabar atrodo kad nei 5 nei 6 nebeislaikysiu verysad.gif su instruktorium taip atrodo normaliai vaziuoju, jau net jis sako nesupranta kas man toj regitroj uzplaukia, kad neislaikau...bet nueinu i ta regitra , pradedu drebet kaip epuses lapas, cirkus krest... verysad.gif jau pradedu galvot kokio velnio reikejo pradet jei nesugebu isisilaikyt, gal net nelemta but vairuotojai.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Harpijuke @ 2009 06 05, 13:55)

verysad.gif kaip gaila verysad.gif
mano sesuo irgi su tokiu nusivilimu po vakar verysad.gif unsure.gif sako,kad ji nevykele,beviltiska verysad.gif ir niekaip as negaliu jai paket upo verysad.gif
laikykis,nenukabink nosies unsure.gif pavyks,tikrai pavyks 4u.gif

p.s po 3 kart neislaikius,ejai puse kurso vazinet?
Atsakyti