Sveikos merginos. na va nusprendziau ir as isilieti i jusu gretas, nuolat skaitinedavau kaip jums sekas, bet neprisiruosdavau prisiregistruot...tai va snd laikiau 4 karta pravaziavima ir vel neislaikiau

bet skaudziausia , kad susimoviau likus koki 50m iki regitros...tereikejo normaliai isukt i regitra ir isvajotosios teises butu buvusios mano rankose..

bet turbut pradejau pernelyg anksti dziaugtis...mintyse tesisuko, jog negaliu patiket kad po tiek vargo jos bus mano rankose...bet taip begalvojant sugebejau lenkiant sustojusia masina, uzkist kitai mane jau pradejusiai lenkt

jausmas buvo katastrofiskas...nebzinojau verk ar juoktis... net db neatsigaunu... atrodo buciau geriau is aiksteles neisvaziavus, o ne visa marsruta nuvaziavus susimaut sitaip prie regitros...ir dar kas juokingiausia, visad sakydavau kad kokiam reikia but neatsakingam, kad pradet lenkt neistikinus kad taves niekas nelenkia...

nezinau, praradau vilti, tokia nevykele jauciuos..... dabar atrodo kad nei 5 nei 6 nebeislaikysiu

su instruktorium taip atrodo normaliai vaziuoju, jau net jis sako nesupranta kas man toj regitroj uzplaukia, kad neislaikau...bet nueinu i ta regitra , pradedu drebet kaip epuses lapas, cirkus krest...

jau pradedu galvot kokio velnio reikejo pradet jei nesugebu isisilaikyt, gal net nelemta but vairuotojai....