Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(*Evut @ 2009 06 08, 21:35)
galit važinėti su šeimos nariu, kuris turi mažiausiai 5metus vairavimo stažą  4u.gif  bet turit turėt pažymėlę, kad išsilaikėt teorijos egzaminą ar kad baigėt vairavimo kursus mokykloj (tiksliai nepamenu, kurio iš šių reikia)  4u.gif

reik turet pazymele ,kad baiget pravaziavimus mokykloje ir esat pasiruose laikyt egzamina Regitroje...i ta laika kol ruosites laikyt egza galima vazinet su seimos instruktoriumi (tete,mama,sese,vyru(kad sietu giminystes rysiai)...kad instruktorius turetu 5 metu staza ir nebutu nusizenges...

Atsakyti
sveikos visos 4u.gif ...na va siandien laikiau ir neislaikiau verysad.gif ...ryt vel varysiu 9 valanda... rolleyes.gif
susimoviau ant estakados... blush2.gif visa aikstele pravaziavau puikiai,o ten emiau ir susimoviau doh.gif per visa mokymasi nebuvo jokiu nemalonumu su estakada,nieko nesuprantu,net pats instruktorius pasake,kad del aiksteles jis net nepergyvena,jei neislaikyciau tai tik mieste,o cia va se tau,kad nori lotuliukas.gif bet net dziaugiuosi,kad i miesta neisvaziavau...ryt pigiau egzas kainuos lotuliukas.gif ax.gif na nieko ryt dar turesiu pamokele su instruktorium ir tada gal...paimsiu regitra...o jei ne blush2.gif ...laikysiu dar syki cool.gif ...ir dar cool.gif ...kol pasieksiu savo g.gif turi juk uzsispyrusiam zmogui viena kart pasisekt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 09 birželio 2009 - 14:17
QUOTE(magija.taro @ 2009 06 09, 15:14)
sveikos visos 4u.gif ...na va siandien laikiau ir neislaikiau verysad.gif ...ryt vel varysiu 9 valanda... rolleyes.gif
susimoviau ant estakados... blush2.gif visa aikstele pravaziavau puikiai,o ten emiau ir susimoviau doh.gif per visa mokymasi nebuvo jokiu nemalonumu su estakada,nieko nesuprantu,net pats instruktorius pasake,kad del aiksteles jis net nepergyvena,jei neislaikyciau tai tik mieste,o cia va se tau,kad nori  lotuliukas.gif bet net dziaugiuosi,kad i miesta neisvaziavau...ryt pigiau egzas kainuos  lotuliukas.gif  ax.gif na nieko ryt dar turesiu pamokele su instruktorium ir tada gal...paimsiu regitra...o jei ne blush2.gif ...laikysiu dar syki cool.gif ...ir dar cool.gif ...kol pasieksiu savo  g.gif turi juk uzsispyrusiam zmogui viena kart pasisekt  lotuliukas.gif

Ot unsure.gif man irgi kazkada buvo, kad mokinantis su etastakada nebuvo problemu, o laikant pamirsau ir pedalus ne ta eiga spaudziau, tai gesdavau doh.gif
Tikrai ranku nuleist nera del ko ir islaikysi smile.gif sekmes ryt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fille @ 2009 06 08, 20:15)
Sveikos damutes,
galim i jusu bureli? Sinadien isigyjau KET knygute, noras laikyti yra del to, kad reikia, bet baimes daug daugiau  doh.gif istisine jau vaziuoju ir normalei  - visi pagiria, bet dar nezinau kas yra atbulinis, o va su apsisukimais istorija: atsiremiau su priekiu i kopecias kazkokiam kaimaly ir numerei pasikabino  blush2.gif  biggrin.gif
Norejau paklaust ar dar yra tas isatymas, kad gali tarkim seimos narys but mokytoju na su M zenklu? Nes kiek pamenu istatymas buvo panaikines si straipsni ar klystu? Ir kiek stazo turi tureti mano tarkim tas mokytojas?

Gali vazinet, bet kaip ir minejo jau turi turet tas pazymas, kad islaikei teorijos egzamina, kad kursus baigei smile.gif o dabar, kaip supratau, tu esi tik siaip kol kas besimokinanti ar kaip? nes jei jau vazinetum su instruktorium, turetum zinoti kas yra atbulinis g.gif
Atsakyti
susimoviau ant estakados... blush2.gif visa aikstele pravaziavau puikiai,o ten emiau ir susimoviau doh.gif per visa mokymasi nebuvo jokiu nemalonumu su estakada,nieko nesuprantu,net pats instruktorius pasake,kad del aiksteles jis net nepergyvena,jei neislaikyciau tai tik mieste,o cia va se tau,kad nori  lotuliukas.gif bet net dziaugiuosi,kad i miesta neisvaziavau...ryt pigiau egzas kainuos  lotuliukas.gif  ax.gif na nieko ryt dar turesiu pamokele su instruktorium ir tada gal...paimsiu regitra...o jei ne blush2.gif ...laikysiu dar syki cool.gif ...ir dar cool.gif ...kol pasieksiu savo  g.gif turi juk uzsispyrusiam zmogui viena kart pasisekt  lotuliukas.gif

unsure.gif gaila,bet manau,kad tokiam uzsispyrusiam vairuotojuj-PAVYKS mirksiukas.gif
sekmes ryt 4u.gif
Atsakyti
Mergaites norejau paklausti tos kurios jau laiket egza, ar nebuvo tokio reikalavimo kaip isvaziuojant is regitros atsistoti ties saligatviu ir sustoti?Mano instruktoriu mane siandien informavi, kad cia naujas reikalavimas, kad praso taip daryti ir ziuriu kaip jus padarysit viska, o finisas pasibaigia tuo kad jus sustojat pvz.ties desiniu kelkrasciu, uztraukiat rankini, susukat vaira (cia butent i tai ir ziurima) ir ijungiat begi, isjungiat varikli, sviesas ir t.t...Sakau kiba cia teisybe, kiba jau jie tikrai siknoj smegenu iesko g.gif nervas ima tikrai.

O man su regitra nesiseka, neislaikiau jau 3 kartus, dabar einu kursus pakartotinus, instruktorius sako ka jus cia daro, viska mokat, dar kazkaip butent isikalbejau apie pinigelius, kur duoda egzaminatoriams, kad islaikyti, instruktoriu pajuokavo, man to nereikia, o va per egza is tos baimes taip susivarau, kad paskui tik geda jauciu.Vienu zodziu nezinau, jauciu kad gerai vairuoju, bet egzaminu metu, nervinuosi labai.

Ir dar klausimukas,jei dabar einu 5 vaziamus pakartotinus, ar paskui vel po 3 kartu neislaikyti, reikia kartoti kursa?Ar kas nors tikrai zinot, nes mano instruktorius nezino.
Atsakyti
QUOTE(ka2laite @ 2009 06 09, 18:12)
Ir dar klausimukas,jei dabar einu 5 vaziamus pakartotinus, ar paskui vel po 3 kartu neislaikyti, reikia kartoti kursa?Ar kas nors tikrai zinot, nes mano instruktorius nezino.

siandien pas Regitrininka klausiau,kadangi neislaikiau tai iskilo lygiai toks klausimas kaip ir tau smile.gif ...tai jis pasake,kad po pakartotinio kurso eini ir laikai kol islaikai,gali ir 101 karta doh.gif lotuliukas.gif aisku nei vienai nelinkiu tiek ilgai kankintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

visoms dekavoju uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,tikrai nenusimenu ir nenuleidziu ranku mirksiukas.gif ...bent jau kol kas... rolleyes.gif

ryt arba pasidziaugsiu savo sekme yess.gif yahoo.gif victory.gif ,arba vel ateisiu guostis doh.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ka2laite @ 2009 06 09, 18:12)
Mergaites norejau paklausti tos kurios jau laiket egza, ar nebuvo tokio reikalavimo kaip isvaziuojant is regitros atsistoti ties saligatviu ir sustoti?Mano instruktoriu mane siandien informavi, kad cia naujas reikalavimas, kad praso taip daryti ir ziuriu kaip jus padarysit viska, o finisas pasibaigia tuo kad jus sustojat pvz.ties desiniu kelkrasciu, uztraukiat rankini, susukat vaira (cia butent i tai ir ziurima) ir ijungiat begi, isjungiat varikli, sviesas ir t.t...Sakau kiba cia teisybe, kiba jau jie tikrai siknoj smegenu iesko  g.gif nervas ima tikrai.

esu macius Kaune,tik isvaziavus is regitros,kad liepia sustot,bet as nesigilinau,o dabar paskaicius sutinku,kad galejo buti sie variantai,tad maciau,bet neteigiu,kad taip tikrai gali but blush2.gif
QUOTE(magija.taro @ 2009 06 09, 20:33)

ryt arba pasidziaugsiu savo sekme yess.gif  yahoo.gif  victory.gif ,arba vel ateisiu guostis  doh.gif  cry.gif

tikekimes ,kad ryt dziaugsimes ax.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti

console.gif niu lauksim is taves ryt geru naujienu kadangi turi uzsispirimo tai manau pasiseks tikrai ax.gif to linkiu
o del estakados tai ziuriu cia daugumai su ja nesisek nors ir pries tai nebuna bedu doh.gif man tas pats doh.gif buvo pats lengviausias pratimas o va kai reikejo laikyti tai ir uzgesusi buvau kelis kartus doh.gif
sekmes tau ryt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristaaa: 09 birželio 2009 - 21:01
Tikrai pastebejau, kad tas pratimas kuris atrodo lengviausias,pakst ir pakisa koja, cia taip pat kaip visi aiskina, kad regitros masinos negesta, na nezinau man tai teko uzgesti ir su viena ir su kita. unsure.gif

Sekmes ryt laikancioms egzamina. 4u.gif
Atsakyti

Labute,na va kaip nepasiseke unsure.gif

bet nosiuka aukstyn,ir tu=ikiu,kad paimsi ryt,saunuole tu!!!!

Pasidalinsi ispudziais.Linkiu dideles sekmes jamant 4u.gif Ir teisiu laistymo biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
aš irgi niekad ant estakados negesdavau, o per egzaminą ir užgęstu doh.gif reikia gazo daugiau, kad pakiltumėt ir neatleisti sankabos iki galo... na bet lengva pasakyt biggrin.gif
o kiek jūs kartų užgęstat, kad neišlaikot?
aš pirmą kartą kai laikiau, tai kokius 6 k. blush2.gif
o trečią 3 lyg, bet išlaikiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 10 birželio 2009 - 08:02
QUOTE(*Evut @ 2009 06 08, 21:35)
galit važinėti su šeimos nariu, kuris turi mažiausiai 5metus vairavimo stažą  4u.gif  bet turit turėt pažymėlę, kad išsilaikėt teorijos egzaminą ar kad baigėt vairavimo kursus mokykloj (tiksliai nepamenu, kurio iš šių reikia)  4u.gif

Gal zinai kokiame istatyme galeciau rasti sia informacija?
Atsakyti