Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIII

mergaičiuke_ee, gal gali plačiau apie tuos akmenukus ax.gif

Atsakyti
As komendantam nupirkau tokius mazus stikliukus su rankenelem ir kabinsiu ant kaklo. Siaip jei daug zmoniu, tai dovanoja svilpukus, kad susvilptu, kada isgert kviecia.
As dar galvoju. kai 20 sveciu, gal kiekvienam po medali kazkoki padaryt, kaip atminima vestuviu g.gif

O su tais akmenukais, kaip supratau, juos kazkur prie vandens reik daryt, ar pernesus per tilta, kad atsirinktu kas tinka jauniesiem ir kokius jausmus puoselet nori, o kurie jausmai nepatinka i vandeni sumest. Visam laikui tuos jausmus uzgesint g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 24, 10:22)
As komendantam nupirkau tokius mazus stikliukus su rankenelem ir kabinsiu ant kaklo. Siaip jei daug zmoniu, tai dovanoja svilpukus, kad susvilptu, kada isgert kviecia.

ir aš darysiu tuos stikliukus, dar išgraviruosiu juos. o Tu kur pirkai? bigsmile.gif
mergaičiuke-ant akmenėlių rašei su kuo? su įprastu markeriu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 24 balandžio 2009 - 08:35
mergaiciuke_ee labai faini darbeliai bigsmile.gif saunuole. Norejau paklausti is kur tokas papkes grazias gavai, pati dareisi ar pirkai kazkur, ar nesei kad puostu?
Atsakyti
Tik nebūk vieną dieną... Pleputės 4u.gif
Pirmiausia atsakau į man užduotus klausimus.

QUOTE(skgreta @ 2009 04 23, 09:47)
o kas cia tas ministru isakyma?

Turiu tokį jumoristinį Sveikatos ir Socialinės apsaugos ir darbo ministrų įsakymą apie seksą.

QUOTE(asta48 @ 2009 04 23, 10:08)
Linarte, o kur tu gavai tokio popieriaus g.gif  g.gif  g.gif

Popieriaus pirkau kanceliarinių prekių pardoutuvėje. Bet kiek atsimenu, kažkuri sšvočiutė sakė, kad jo yra ar tai "Popieriaus namuose", ar kažkas panašaus.

QUOTE(murmur @ 2009 04 23, 16:18)
klausykit o kaip ten buna su tom pagalvelem ziedams, man jos labai grazu, bet pamenu per musu vestuves pirsliai ziedus atidave kunigui o tas i toki kardini bliudeli sudejo juos ir paskui sventino  g.gif  tai atiduot reik su ta pagalvele? o kas atris sniuriukus?  g.gif

Aš padarius esu raištelius, surišiu tik kaspinėliu, kuris paėmus žiedą išsileis, ir nusitrauks. Taip laikosi žiedukai ir tikrai nenukrenta nešat. Jei kunigas nelesi nuo pagalvėlės, tai tada nuimsim žiedus, o pagalvėlė bus šalia.

QUOTE(loretita2 @ 2009 04 23, 21:37)
Cia nors rusu kalba, bet man patiko sis zaidimas, galima gamtoje zaisti
КОНФЕТЫ - ЛОВУШКА
Необходимо: КОНФЕТЫ
Передайте зрителям пакетик с конфетами, позвольте им взять себе 1-2
конфеты, если они хотят, конечно. Когда все зрители взяли себе по
конфете, объявите правила игры: за каждую взятую конфету зрители
должны будут рассказать какой-нибудь факт про одного из молодых
или оплатить штраф

Šito žaidimo variantas yra ir su tualetinio popieriaus gabaliukais. Kad atsivynioja kiekvienas kiek jam reikia, o tada reikia tiek kartų pasakyti ką nors gražaus, galima kokius faktus žino apie jaunųjų draugystę, kiek pasiėmė lapukų.

Va, kas čia dar..
Mergaiciuke_ee nu labai fainai tu pasidarbavai, man ypač patiko papkės thumbup.gif

Su tom žvakėm prie duonos su druska darysiu aš. Manau galima ir židinį paduot tuo pačiu, ypač, jei su laiku striuka. Bet aš tas žvakes kurias jauniesiems paduos tėčiai, padėsiu ant stalo ir perrišiu kaspinu, sakydama, kad tik dviejų žvakių sąjunga simbolizuoja vienybę ir laimę. Ir uždegsiu, kad ugnis apvalytų mintis ir padėtų bendrauti dviems skirtingoms giminėms.
O židinys bus atskirai.
Atsakyti
ką simbolizuoja nešimas per tiltą?
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 24, 10:22)
ką simbolizuoja nešimas per tiltą?

Nieko. Tai sovietmečio taksistų išmislas. Laikas eina, pinigėliai kapsi. Aišku, kuo ilgesnis tiltas, tuo ilgiau neš.
O pagal lietuvių tradicijas reikia pervažiuoti 7 arba 9 tiltus, kad jaunųjų gyvenimas būtų laimingas. Šitie skaičiai skaitosi laimingi.
Nors kai mane per vestuves nešė per tiltą, tai į vieną pusę nešant jaunikis pasižada rūpintis žmona visą gyvenimą, o grįžtant atgal - būsimais vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 24, 09:05)
Turiu tokį jumoristinį Sveikatos ir Socialinės apsaugos ir darbo ministrų įsakymą apie seksą.


Geras, aš apie tokį net neesu girdėjusi bigsmile.gif Gal gali man atsiųsti roretele@gmail.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 24, 09:35)
ir aš darysiu tuos stikliukus, dar išgraviruosiu juos. o Tu kur pirkai? bigsmile.gif


Pirkau Zanos parduotuvej, bet ir IKI yra, tokiu paciu mazuciu. Kainuoja 0.99Lt. As negraviruosiu, nes baisia brangus tas graviravimas. Geriau tuos pinigus naudingiau panudot.

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 24, 10:22)
ką simbolizuoja nešimas per tiltą?


Siaip skaiciau, kad jungia du gyvenimus. Skaiciau ir apie taksistus biggrin.gif O va jei kas per vestuves i Trakus vaziuosit, tai ten tradicija yra apvezt jaunuosius ziedu 3 kartus. Tik tas ziedas ten toks mazas, kad galva susisuka bevaziuojant biggrin.gif

Linarte ir man permesk giedre.degutyte@gmail.com Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Laba ryteli,
ziuriu manes sarasiuke nebuvo blush2.gif .nu ka padarysi juk visu neapziuresi mirksiukas.gif .PEKUTIS,DOWWE,LELIUKAZZ pirsliausime viena diena. 4u.gif drinks_cheers.gif .Kuriuose krastuose pirsliausite?mes Vilnius-Kaunas.
Tai vis dar galvojame koki cia tilta pasirinkus.Nes laikas tai spaudzia.13 val baznycia vilniuje.noriu labai i rumsiskes tos valandeles programos.ir 19 jau turetume buti saleje Kaune.Speju kad vistiek veluosime. blush2.gif

Del komendantu tai as ir zadu stikliukus dalinti bet su graviravimu manau kad nemazai iseitu $.Nes pas mus apie 60 zmoniu tai ir komendantu bus nemazai. g.gif .
del svilpuku tai as schmoll.gif .Buvome vienose vestuvese(na gal tai priklauso nuo zmoniu kulturos) nu bet toks bardakas gavosi.Kas ka norejo tas su jais ir dare.Artodo suauge zmones buvo bet elgesi kaip kiaules.Tai ir as dabar "bijau " ju . blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 24 balandžio 2009 - 09:59
Pas mani bus stalo komendantas - piršlio pavaduotojas. Tai jam iš IKI kur stendas su saldainiais, nupirkau tokią cypiančią vištą (apie 6Lt) kainuoja. Tai ją padovanosiu. Toliau skystus išteklius reguliuos du šimkoriai. Jiems sugraduoti nedideli plastmasiniai ąsotėliai. Ir kadangi žmonių daug (50), tai jiems po pavaduotoją, kad ilgesnės rankos būtų po piltuvėlį gaus.
Nu dar meilės ministras, sveikatos ministrė (nes jau numanau kad bus moteris), gaisrininkas. Pletkų bobutės nerinksiu, bet kai laikraštį pristatinėsiu sekmadienį, tai sakysiu mūsų tarpe buvo slaptas agentas, paskalų rinkėjas, turgaus bobutė, cekauna Zosė. Tai jie per naktį nemiegojo, rašė, spausdino, dėliojo, ir va, prašom pasiskaitinėti "Vestuvinio ryto" naujienas.
Atsakyti
sveikutes smile.gif ohoho kokios darbstuoles, kaip vikriai sukates, jau tiek visko pasidaret... 4u.gif
o as vis scenariju koreaguoju, tai trinu tai dadedu.... doh.gif bet jauciu pridesiu daugiau, o per svente matysiu, ka galesim darysim, jei uzteks laiko ax.gif kaip jus deliojat scenarijuka, kiek kam laiko skiriat? o gal turit kas koki idomesni scenarijuka? na ivairesni, negu tas kur internete visur g.gif
Atsakyti