
Mano mažės irgi labai mėgsta skrandukus. Tai aš juos labai paprastai: supjausčiusi į greitpuodį, o vėliau dar įdedu bulvių ir morkų ir dar biški patroškinu

Aš darau lietinius blynus su skrandukų įdaru. Išversu šoninės ir mėsytės, atskirai skrandukus ir viską sumalu, pakepinų svoguniuko ir į blynus suvinioju. Skanumėlis



Niu man tai skanu

Sveikos mano receptas:
Skrandukus isvirti, supjaustyti siaudeliais, deti supjaustytus isvirtus dziovintus grybus. Padaryti skystoka balta padaza i ji deti tarkuoto geltono surio, ismaisyti.Skrandukus su grybais deti i porcijinius indus uzpilti padazu ir uzkepti orkaiteje. Is prieskoniu naudoju juodus pipirus ir vistienos prieskonius. Jei neturit porcijiniu indu dekit i ugniai atsparu.

mes irgi labai mėgstam skarandukus.O darau juos taip:supjaustau,apkepinu keptuvej,dedu į puoda,tada į keptuvę dedu pomidorų padažo ir šiek tiek vandens ir maišau,kol vanduo normaliai susimaišo su pomidorų padažu(maišau beveik iki užvirimo),tada pilu į puodą su skrandukais,dedu prieskonių ir troškinu.Į troškinimo pabaigą įdedu grietinės ir dar kelias minutes patroškinu.Niam skanu,bent jau mūsų šeimynai.

QUOTE(katiniuks @ 2006 04 20, 11:51)
mes irgi labai mėgstam skarandukus.O darau juos taip:supjaustau,apkepinu keptuvej,dedu į puoda,tada į keptuvę dedu pomidorų padažo ir šiek tiek vandens ir maišau,kol vanduo normaliai susimaišo su pomidorų padažu(maišau beveik iki užvirimo),tada pilu į puodą su skrandukais,dedu prieskonių ir troškinu.Į troškinimo pabaigą įdedu grietinės ir dar kelias minutes patroškinu.Niam skanu,bent jau mūsų šeimynai. 

Skamba skaniai


Na aš tai ruošiu tai skrandukus:
Nusipirkus skranduku, juos nuplaunu, supjaustau į kokias keturias dalis, prieskoniukais pabarstau (labai tinka vištienos prieskoniai), tuomet išverdu vandenyje arba sultiny. Išvirus išimu ir truputį apkepinu su morkytėmis ir svoguniukais. Tada į skrandukus sudedu prieš tai išvirtus makaronus. Ir įpilu truputį grietinėlės. Pagal skonį dar prieskonių pridedu. Nu man tai niam niam.
Nusipirkus skranduku, juos nuplaunu, supjaustau į kokias keturias dalis, prieskoniukais pabarstau (labai tinka vištienos prieskoniai), tuomet išverdu vandenyje arba sultiny. Išvirus išimu ir truputį apkepinu su morkytėmis ir svoguniukais. Tada į skrandukus sudedu prieš tai išvirtus makaronus. Ir įpilu truputį grietinėlės. Pagal skonį dar prieskonių pridedu. Nu man tai niam niam.

man tai jie ir vieni labai

Pamaciau skrandukus parduotuveje ir taip uzsimaniau, nusipirkau... planavau, sriubyte isvirti, bet dabar noreciau ka nors skanesnio....
gal ka pasiulytumete.....

gal ka pasiulytumete.....

šiaip išvirti ir sujaustyti šiaudeliais naudojami salotoms 
l;abai skanu pas kiniečius tokios salotos...

l;abai skanu pas kiniečius tokios salotos...

Troškinys su džiovintom slyvom - niam niam!
Gerai išvirti, išgriebti ir supjaustyti vieno kąsnio gabalėliais.
Gerą saują džiovintų slyvų nuplauti ir supjaustyti į tris-keturias dalis.
Burokine tarka sutarkuoti porą morkų, šiaudeliais supjaustyti paprikos ankštį ir gerą galvą svogūno. Viską apkepti aliejuje. Sudėti skrandelius, slyvas, smulkiai pjaustyto česnako kiek negaila (nepatarčiau česnako traiškyti, o jei taip, tai jį dėti gaminimo pabaigoje), prieskonių kokių norisi ir dar pakepinti. Įdėti saują miltų, maišant pakepinti. Dėti kelis šaukštus kečupo, išmaišyti. Užpilti sultinio, kur virė skrandeliai, tiek, kad susidarytų apytištis padažas. Gerai išmaišyti ir uždengus patoškinti dar kelias minutes. Jei slyvos labai minkštos, patarčiau jas dėti prieš baigiant troškinti, kad neištižtų.
Viskas! Pagaminti greita ir lengva, gaunasi skaniai. Tinka su ryžiais bulvėm, makaronais ar tiesiog batonu.
Gerai išvirti, išgriebti ir supjaustyti vieno kąsnio gabalėliais.
Gerą saują džiovintų slyvų nuplauti ir supjaustyti į tris-keturias dalis.
Burokine tarka sutarkuoti porą morkų, šiaudeliais supjaustyti paprikos ankštį ir gerą galvą svogūno. Viską apkepti aliejuje. Sudėti skrandelius, slyvas, smulkiai pjaustyto česnako kiek negaila (nepatarčiau česnako traiškyti, o jei taip, tai jį dėti gaminimo pabaigoje), prieskonių kokių norisi ir dar pakepinti. Įdėti saują miltų, maišant pakepinti. Dėti kelis šaukštus kečupo, išmaišyti. Užpilti sultinio, kur virė skrandeliai, tiek, kad susidarytų apytištis padažas. Gerai išmaišyti ir uždengus patoškinti dar kelias minutes. Jei slyvos labai minkštos, patarčiau jas dėti prieš baigiant troškinti, kad neištižtų.
Viskas! Pagaminti greita ir lengva, gaunasi skaniai. Tinka su ryžiais bulvėm, makaronais ar tiesiog batonu.