Įkraunama...
Įkraunama...

Vištienos skrandukai

QUOTE(Prince @ 2005 08 29, 16:42)
Sveikutės 4u.gif  reikia jūsų pagalbos
Maniškis labai mėgsta skarndukus,beta š nemoku jų ruošti,gal kas padės ax.gif

Labai megztam mes sita patiekaliuka smile.gif
o gaminu as taip :
skrandukus isverdu, apie 40min kazkur.... tada nusunkiu, isplaunu po saltu vandeniu, supjaustau smulkiais kubeliais(nu kaip iseina ) tada keptuvej ant aliejaus pakepinu svoguniuka, morkyte, supilu skrandukus ir pakepu apie 20min, ipilu prieskoniu pagal skony ir dar po keliu minuteliu ipilu grietines ir vel patroskinu smile.gif valgom visada su bulviu kose, labai mano seimynai skanu smile.gif
Atsakyti
As irgi megstu skrandukus smile.gif Dazniausiai verdu elementaria sriubyte: skrandukai, bulvyte, morkyte, prieskoniukai ir pan. Bet sian mama labai skanu patiekaliuka is ju padare, tai pasidalinsiu su jumis.
Isverdami skrandukai. Gilesneje keptuveje patroskinamos darzoves (brokoliai, morkos, pievagrybiais galima rinktis ir saldytu darzoviu rinkini). Pusej stiklines vandens ((arba pieno), o galima ir didesniame kiekyje) ismaisoma puse pokelio Galina Blankos tirstos grybu sriubos. Tada tas ismaisytas misinukas pilamas i keptuve, galima dar ipilti virinto vandens, sudeti skrandukus ir dar siek patroskinti kol padazas sutirstes, nu man tai pasaka smile.gif
Atsakyti
Nu va siandien ir as nupirkau skranduku,tai pasinaudosiu receptukais jusu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 02 09, 16:23)
o gaminu as taip :
skrandukus isverdu, apie 40min kazkur.... tada nusunkiu, isplaunu po saltu vandeniu, supjaustau smulkiais kubeliais(nu kaip iseina ) tada keptuvej ant aliejaus pakepinu svoguniuka, morkyte, supilu skrandukus ir pakepu apie 20min, ipilu prieskoniu pagal skony ir dar po keliu minuteliu ipilu grietines ir vel patroskinu smile.gif valgom visada su bulviu kose, labai mano seimynai skanu smile.gif

as darau taip pat thumbup.gif Super skanu!!! dabar uzsinorejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 02 09, 16:23)

man tas ir receptėlis labai skaniai skamba, eisiu gaminti. Niam niam
Atsakyti
pasiskaitinejau jusu patarimus ir pagaminau savo skranduku troskinuka
Taigi dariau taip:
Skrandukus nuploviau supjausciau smulkiais kubeliais ( pas mane maziukas nesukramtytu didesniu) tuomet uzkaiciau, padruskinau paprieskoniavau, imeciau svoguno. Viriau apie pusvalandi, tuom syk susipjausciau bulves morkas ir svoguna, sukreciau i keptuve, gausiai uzpyliau vandeniu ir palikau trokintis ( druska, prieskoniai)

Bulves issitroskino, truputi pradejo leistis, tada nukosiau skrandukus, supyliau ant darzoviu i keptuve, tada sviestuko, grietineles ir galvoju grybu sriubos tirstos tuputuka, tai gavosi labai labai skanu!

Aciu visoms uz patarimus

Einam valgyt
Atsakyti
va dar toki receptuka radau su skrandukais:

puode apkepam skrandukus (apie 15-20 min), suberiam pjaustyta cesnaka, dar pakepam ir beriam shviezia pjaustyta kopusta su morkom. Ipilam vandens ir troshkinam (tol kol skrandukai suminkshteja)..Tada idedam truputi raugintu kopustu (del rugshteles), pomidoru padazo, prieskoniu ir dar patroshkinam.

ax.gif
Atsakyti
[quote=vivaflame,2009 07 24, 13:59]
pasiskaitinejau jusu patarimus ir pagaminau savo skranduku troskinuka
Taigi dariau taip:

dekui uz receptuka smile.gif pas teta vaikystej taip valgydavom - labai skanu budavo. dabar ir pas mane toks troskinukas baigias gamintis - bijau kad vyrui gali nelikti kol is darbo sugris biggrin.gif
Atsakyti
reikės būtinai išbandysti receptus bigsmile.gif visada juos valgau rūkytus iš parduotuvės. prie alaus naima niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 02 09, 13:23)
o gaminu as taip :

as irgi taip gaminu drinks_cheers.gif
bet kai apskaiciau kiek cia ivairiausiu receptuku prigalvota,reiks paivairinti bigsmile.gif
Atsakyti
keliu temą, gal kas ką naujo pasiūlys....
Atsakyti
Darau raugintų agurkų sriubą su skrandukais. Išverdu skrandukus su druska, pipirais, lauro lapu. O toliau, kaip agurkinę sriubą darau.Tik tokią tirštą, kad gaunasi beveik troškinys.
Atsakyti