Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

QUOTE(svete @ 2009 05 05, 14:44)
Paziurejus taip neskaudziai atrodo, bet isivaizduoju, kad turi skaudeti ziauriai...

Ten rodo jau ant nudepiliuotos kojos, todel ir atrodo taip nekaltai rolleyes.gif
Atsakyti
Pasakykit,kodėl man nuskutus bet kurią vietą plaukeliai atauga daug kartų storesni,ir labai greita.Patarkite,kaip dar namų sąlygomis depiliuotis,kad plaukeliai neataugtų tokie stori? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 05 05, 18:56)
Pasakykit,kodėl man nuskutus bet kurią vietą plaukeliai atauga daug kartų storesni,ir labai greita.Patarkite,kaip dar namų sąlygomis depiliuotis,kad plaukeliai neataugtų tokie stori? 4u.gif  blush2.gif

Elektrinis epiliatorius, tik kantrybes turek. Atauga plaukliai retesni ir plonesni. aisku galima su vasku, bet paciai per daug zaidimo su juo, o ir igudziu reikia. Taigi kaip jau sakiau, as uz epiliatoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 05, 20:48)
Elektrinis epiliatorius, tik kantrybes turek. Atauga plaukliai retesni ir plonesni. aisku galima su vasku, bet paciai per daug zaidimo su juo, o ir igudziu reikia. Taigi kaip jau sakiau, as uz epiliatoriu smile.gif

O kiek maždaug normalios kokybės epiliatorius kainuoja? g.gif Kokia nuomonė apie depiliaciją kremu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 05, 19:48)

as ir naudoju epiliatoriu thumbup.gif plauku maziau ir silpnesni
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 05 05, 19:54)
O kiek maždaug normalios kokybės epiliatorius kainuoja? g.gif  Kokia nuomonė apie depiliaciją kremu? rolleyes.gif

Depiliacija kremu, yra analogas skutimui skustuvu, plaukeliu atzvilgiu, skirtumas tik tas, kad kremas maziau dirgina oda nei peiliukai (nors yra isimciu), su kremu nera tikimybes isipjauti. O patys plaukeliai, jie tik lieka pasalinti nuo odos pavirsiaus ir atauga taip pat greitai. O epiliatorius, kadangi israuna, tai ir rezultatai kitokie, svelnesni, retesni plaukeliai ir atauga po ilgesnio laiko. Kainas gali paziureti internete. Manau uz 150lt nusipirksi tikrai normalu epiliatoriu, ar netgi uz 100. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 05, 21:01)
Depiliacija kremu, yra analogas skutimui skustuvu, plaukeliu atzvilgiu, skirtumas tik tas, kad kremas maziau dirgina oda nei peiliukai (nors yra isimciu), su kremu nera tikimybes isipjauti. O patys plaukeliai, jie tik lieka pasalinti nuo odos pavirsiaus ir atauga taip pat greitai. O epiliatorius, kadangi israuna, tai ir rezultatai kitokie, svelnesni, retesni plaukeliai ir atauga po ilgesnio laiko. Kainas gali paziureti internete. Manau uz 150lt nusipirksi tikrai normalu epiliatoriu, ar netgi uz 100.  4u.gif

Labai ačiū už naudingą info thumbup.gif Tik man kaip visada dar klausimų atsirado lotuliukas.gif Ar nebus su epiliatoriumi,kad plaukeliai įaugs,ar su oda bus bėdų,pulinukų atsiras? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 05 05, 21:00)
Labai ačiū už naudingą info thumbup.gif  Tik man kaip visada dar klausimų atsirado lotuliukas.gif  Ar nebus su epiliatoriumi,kad plaukeliai įaugs,ar su oda bus bėdų,pulinukų atsiras? unsure.gif

na jau sito tai niekas jum nepasakys. Reikia bandyti. Man iauginejo, ir pulinuku buvo, visko buvo. bet yra tam priemoniu. Apie jas galit pasiskaityti kitoje temoje apie plaukeliu iauginejima, ten apie tai daug informacijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Eilinį kartą turiu klasimų lotuliukas.gif Kodėl pažastyse plaukeliai auga galima sakyti iš vieno taško? blush2.gif Kad stori,tai dėl to nes su peiliukais skutu,bet kodėl bent po 3 plaukelius iš tos pačios vietos auga? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2009 05 02, 21:53)
tai kur tu gyveni,kad toks mazas pasirinkimas? ateik pas mane jei is Vilniaus lotuliukas.gif

as is mazeikiu,todel pasirinko praktiskai ir nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 05, 13:50)
gal radot, kur cukrumi prekiauja? ar patys gaminot?

Maciau youtube yra keletas receptu, kaip gaminti cukru depiliacijai namuose.
Tikrai isbandysiu sita receptuka
Paprasta ir kainuoja centus - keletas saukstu cukraus ir citrinos sultys
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 05 05, 21:50)
Maciau youtube yra keletas receptu, kaip gaminti cukru depiliacijai namuose.
Tikrai isbandysiu sita receptuka
Paprasta ir kainuoja centus - keletas saukstu cukraus ir citrinos sultys

Kada gaminsi? As irgi bandysiu.. jau seniai gundausi i cukraus depil nueiti, bet apsistoju ties vasku ax.gif pirmakart pamaciau kaip daroma depil cukrumi, galvojau tokiu pat principu kaip ir vasku g.gif
Atsakyti