Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Nusipirkau, bet taip ir neišbandžiau, gal kurią domintų? Rašykite į AŽ 4u.gif Ir nepykite už eterio teršimą 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
o kiek laiko po bikinio depiliacijos pradeda vel ataugineti plaukeliai? noretus ant vasaros pasitvarkyt, bet jei ten greit ataugs, taid ar palaukciau, nes dar nelabai su maudimuku tenka but... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 05 06, 12:35)
o kiek laiko po bikinio depiliacijos pradeda vel ataugineti plaukeliai? noretus ant vasaros pasitvarkyt, bet jei ten greit ataugs, taid ar palaukciau, nes dar nelabai su maudimuku tenka but... ax.gif

po 1-2 savaiciu kazkur jau pradeda list
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 05 06, 12:35)

Siaip kiekvienai skirtingai, reikia paciai pabandyti ir suzinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 05 06, 11:35)
noretus ant vasaros pasitvarkyt, bet jei ten greit ataugs, taid ar palaukciau, nes dar nelabai su maudimuku tenka but... ax.gif

Jei dabar depiliuosies, tai iki vasaros tikrai ataugs biggrin.gif

QUOTE(Kitte @ 2009 05 06, 14:50)
Siaip kiekvienai skirtingai, reikia paciai pabandyti ir suzinosi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 06 gegužės 2009 - 15:14
QUOTE(hiusia1 @ 2009 04 24, 22:24)
4u.gif man kosmetologe isaiskino,kad depiliacijos metu nuo silto vasko,epiliatiriaus,cukros pastos,rovimo metu ,,susisiausia,,virsutinis odos sluoksnis-derma.Po depiliacijos reikia tepti raminamais losijonais ar kremukais,kai praeina dirglumas-pylinguoti depiliuotas vietas astriu pylingu su protu.Kai pajauciat plaukiuku augima,visgi kiekviena vakara prausiam intymias vietas,pylinguokim ir po jo tepkim drekinancio kuno kremo.Man kazkaip sitas veiksmas pasiteisino-anksciau turejau iaugimo problema,bet po tokiu patarimu bukle tikrai pagerejo.Labai gerai padeda pirstines,atveztos is Turkijos,imirkytos juros druskoje-tos is vis super salina negyva,,susisiausiusia,,oda.Klauskit draugiu,pazistamu-prasykit,kad parveztu dovanu tokia pirstine-man drauge parveze,sake,kad5dolerius mokejo.Per susisiaususia oda plaukelis sunkiai kalasi,lenda,rieciasi atgal,neisejes i laisve dirgina antra odos sluoksni sukeldamas pulinukus ir komplikacijas

Gal galetum kokius raminamuosius kremukus rekomenduot? as vakar depiliacija pasidariau, siaip ne taip prisiruosiau, bet snd su dzinsais nelabai vaiksciot galiu, nes jautroka ten. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 05, 20:00)
Kada gaminsi? As irgi bandysiu..

Vakar kaip tik nusidepiliavau, tai lauksiu gera savaitele, kol bus ka depiliuot. Noriu is pradziu isbandyt ant koju, o paskui kitur. Jei bandysi pirma, parasyk, kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 05 05, 19:56)
Patarkite,kaip dar namų sąlygomis depiliuotis,kad plaukeliai neataugtų tokie stori?

asmeniškai man nei vienas namuose atliktas metodas nebuvo ilgalaikis... kai pasidarau depiliaciją vašku pas kosmetologę, būnu rami beveik du mėnesius smile.gif
pritariu nuomonei, kad kiekvienai individualiai smile.gif

QUOTE(lalala947 @ 2009 05 05, 22:00)
Ar nebus su epiliatoriumi,kad plaukeliai įaugs,ar su oda bus bėdų,pulinukų atsiras?

Mano draugė jau senokai naudojasi epiliatoriumi, bet visą laiką turi problemų su įaugusiais plaukeliais ir spuogeliais...
taip kad kiekvienai rinktis savus metodus smile.gif
Atsakyti
o gal yra cia forumieciu daranciu depiliacija kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 05 06, 23:34)

as darausi, bet ne darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 05 07, 00:34)

Yra, bent dvi tai tikrai zinau, o man atrodo ir daugiau bigsmile.gif Parasykit A.Z. jei norit, pasidalinsiu kontaktais.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 05 05, 21:50)
Maciau youtube yra keletas receptu, kaip gaminti cukru depiliacijai namuose.
Tikrai isbandysiu sita receptuka
Paprasta ir kainuoja centus - keletas saukstu cukraus ir citrinos sultys

Na ka pasidalinsiu savo dziaugsmu!!! thumbup.gif Paidariau cukraus pasta, depilaivau blauzadas! Efektas super-duper-mega-ultra-nerealiai fantastiskas!!!! thumbup.gif Tokios svelnios kojos buna tik po peiliuko arba isvis nzn ar buvo tiokio svelnumo pas mane, esu laaaabai patenkinta!!! Israuna su "saknim" visokio ilgio plaukelius. Rasoma, kad po cukraus neigauga, bet pylinga pasidariau, kremu patepiau vis vien smile.gif Man asmeniskai po vasko pasilieka mazuciai plaukeliai ir oda siurkstoka, o cia taip svariai nusidepilaivau wub.gif thumbup.gif
Tik vat 1 blauzda 1 valanda uztruko procedurintis, gal cia kad pirma karta... ax.gif dar pazastis ir bikini bandysiu tvarkitis tokiu budu, jei taip pat gerai seksis, tai atsisakysiu vasko ax.gif
Atsakyti