Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

QUOTE(nippe @ 2009 05 07, 14:28)
Na ka pasidalinsiu savo dziaugsmu!!!  thumbup.gif  Paidariau cukraus pasta, depilaivau blauzadas! Efektas super-duper-mega-ultra-nerealiai fantastiskas!!!!  thumbup.gif Tokios svelnios kojos buna tik po peiliuko arba isvis nzn ar buvo tiokio svelnumo pas mane, esu laaaabai patenkinta!!! Israuna su "saknim" visokio ilgio plaukelius. Rasoma, kad po cukraus neigauga, bet pylinga pasidariau, kremu patepiau vis vien smile.gif Man asmeniskai po vasko pasilieka mazuciai plaukeliai ir oda siurkstoka, o cia  taip svariai nusidepilaivau  wub.gif  thumbup.gif
Tik vat 1 blauzda 1 valanda uztruko procedurintis, gal cia kad pirma karta...  ax.gif  dar pazastis ir bikini bandysiu tvarkitis tokiu budu, jei taip pat gerai seksis, tai atsisakysiu vasko  ax.gif

o dareisi cukraus pasta pagal ta receptuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 07, 13:55)
Yra, bent dvi tai tikrai zinau, o man atrodo ir daugiau bigsmile.gif Parasykit A.Z. jei norit, pasidalinsiu kontaktais.

Aš iš forumo irgi dvi žinau, vienos kontaktais jau pasidalinau biggrin.gif

Na ka pasidalinsiu savo dziaugsmu!!!  thumbup.gif  Paidariau cukraus pasta, depilaivau blauzadas! Efektas super-duper-mega-ultra-nerealiai fantastiskas!!!!  thumbup.gif Tokios svelnios kojos buna tik po peiliuko arba isvis nzn ar buvo tiokio svelnumo pas mane, esu laaaabai patenkinta!!! Israuna su "saknim" visokio ilgio plaukelius. Rasoma, kad po cukraus neigauga, bet pylinga pasidariau, kremu patepiau vis vien smile.gif Man asmeniskai po vasko pasilieka mazuciai plaukeliai ir oda siurkstoka, o cia  taip svariai nusidepilaivau  wub.gif  thumbup.gif
Tik vat 1 blauzda 1 valanda uztruko procedurintis, gal cia kad pirma karta...  ax.gif  dar pazastis ir bikini bandysiu tvarkitis tokiu budu, jei taip pat gerai seksis, tai atsisakysiu vasko  ax.gif

Neskaudėjo? g.gif Papasakok plačiau kaip darei pastą smile.gif
Atsakyti

Kaip šaunu, džiaugiuosi ir aš thumbup.gif drinks_cheers.gif
Ruošiuosi ir aš pabandyti, bet neturiu dar citrinos smile.gif o barstei prieš depiliaciją ant kojų kokią pudrytę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 07, 12:28)
Na ka pasidalinsiu savo dziaugsmu!!!  thumbup.gif  Paidariau cukraus pasta, depilaivau blauzadas! Efektas super-duper-mega-ultra-nerealiai fantastiskas!!!!  thumbup.gif

Wow nippe, tu saunuole! Papasakok, kaip sekesi gaminti pasta, kiek uztruko gamyba, ar daug pastos isejo is to kiekio ir kaip atsiplove katilas. Nekantrauju ir as isbandyt, tik reikia kailiuka atsiaugint.
Atsakyti
Jokia pudra/talku netepiau blauzdu, isvis niekuo netepiau, nepursiau-nieko nedariau. Galvoju pameginsiu kas man gausis? ax.gif Ir pagavau AZARTA, taip man patiko thumbup.gif , tai net negalvojau kazkuo purkti... Visai neskauda, su epiliatorium arba juostiniu vasku man asmeniskai zymiai skaudziau unsure.gif .
Gamyba: nieko nematavau saukstai, dariau "is akies" lotuliukas.gif na +/- 6-7 dideli saukstai cukraus, daugiau nei puse citrinos sulciu, 2-3 dideli saukstai vandens.Man nedaug isejo tos mases...bet su situo kieku procedurinau 2 kojas biggrin.gif Dariau metaliniam dubenelyje-viska sumeciau, kaitinau, maisiau saukstu iki gintaro spalvos 5-7 min , perpiliau i stiklini dubeneli,palaukiau kol atsals, pasislzdiau mikrobangej. Na viska taip pat kaip tame filmuke ax.gif plauti irnesakyk.gif nieko ten isvis plauti nereikia, vandeliu uzpilsi ir viskas thumbup.gif
Po keliu plesimu sita pasta darosi riebi, lyg su aliejum smile.gif
Jau padariau antra dubli-pazastys thumbup.gif
Stai foto kaip viskas atrodo, kaip viska dariau! user posted image Siulau pabandyt visom wub.gif
Atsakyti
Na tu šaunuolė thumbup.gif Toks azartas išbandyti, reiks nuo kojų pradėti nes pažastis ir bikinį baisoka ax.gif Beje, o pažastys irgi visos gražiai nusidepiliavo ir ar labai skaudėjo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 05 07, 16:49)
Na tu šaunuolė thumbup.gif  Toks azartas išbandyti, reiks nuo kojų pradėti nes pažastis ir bikinį baisoka ax.gif  Beje, o pažastys irgi visos gražiai nusidepiliavo ir ar labai skaudėjo?  blush2.gif

Aciu 4u.gif aha, graziai ir greitai thumbup.gif visada dariausi su elastiniu, karta pabandziau su juostiniu karsta.gif unsure.gif skaudejo ojojoj , paraudonavusios pazastys ior diskomfortas savaite laiko buvo. Draugas net pasake is kur pas mane melynes pazastyse blink.gif O dbr thumbup.gif , viskas grazu ir svelnu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 07 gegužės 2009 - 16:53
parsinesiau citrina ir einu darytis tos mases
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2009 05 07, 17:06)
parsinesiau citrina ir einu darytis tos mases

Lauksim rezultato aprasymo 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 07, 16:35)
Siulau pabandyt visom  wub.gif

na tikrai suintrigavai bigsmile.gif įdomu per kiek laiko pradeda atauginėti, nes realiai jei išsirauna net ir patys mažiausi plaukučiai tai turėtų ilgiau laikyti nei po depiliacijos vašku ar epiliatoriumi ax.gif eisiu ir aš prie progos tos košelės išsivirti rolleyes.gif
Atsakyti
Viskas, merginos, man jau nagai niezti. Niekada gyvenime taip nelaukiau, kol ataugs seriai lotuliukas.gif
Rikki, pasipasakok ir tu, kaip seksis, nugi mirtinai idomu

Nippe, o paskui minkei ta kosele iki baltumo, ar tiesiai tepei ant koju? Koks tirstumas gavosi? Kaip plastelino? Ar nelipo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 07 gegužės 2009 - 17:15
QUOTE(nippe @ 2009 05 07, 19:12)
Lauksim rezultato aprasymo  4u.gif  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti