Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 09, 18:18)
As vakar su vasko juostelemis kojytes nusidepiliavau, pabijojau kad nepavyks man ta mase issivirti tokia kokia reikia ax.gif kita karta jau bandysiu su cukrum bigsmile.gif

Saunuole thumbup.gif nebuvo baisu save skaudint? lotuliukas.gif
As vel issiviriau,laukiu kol atves... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 05 09, 19:23)
Saunuole  thumbup.gif  nebuvo baisu save skaudint? lotuliukas.gif
As vel issiviriau,laukiu kol atves... ax.gif

Visai neskaidejo ax.gif aisku vynelis dar suveike hihihi.gif tik labai nusibodo ta vaska vis sildyt, veso labai greit unsure.gif pirma karta cukrinsies? bigsmile.gif
Atsakyti
oj kaip nelaukiu rytojaus, sildysiuos elastini ir darbuosiuos savo bikini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 09, 18:29)
Visai neskaidejo ax.gif aisku vynelis dar suveike hihihi.gif tik labai nusibodo ta vaska vis sildyt, veso labai greit unsure.gif pirma karta cukrinsies? bigsmile.gif

biggrin.gif
Nu va,ir antra karta nieko nesigavo doh.gif Per greit sustingsta... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 05 09, 19:43)
biggrin.gif
Nu va,ir antra karta nieko nesigavo  doh.gif  Per greit sustingsta... verysad.gif

Bandyk anksciau nuo ugnies nukelt, vos tik gelst prades, nelauk gintaro spalvos g.gif labai nagucius niezti paciai issivirti, reikes cukraus uzsipirkt
Atsakyti
nu kokios saunuoles kad pacios bandot pasigamint thumbup.gif as net nebandysiu, nes zinau, kad nesigaut man, nu bet jai jums pavyks, kai baigsiu ka turiu, tada ga ir as pabandysiu blush2.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatacka5: 10 gegužės 2009 - 12:12
Isbandziau cukriuka...pirma ant ranku po to isdrasejau ir bikiniui pasidariau... Mano pastebejimai tai tokie...kojoms ir rankoms patogiau naudotis kai uztepi mentele ir nuplesi su medziagos gabaliuku, na o bikiniui biski per skausmingas man toks budas...tai dariau tik su ranka...o tokiu budu labai greit lydesi, o tada jau neiseina nieko nudepiliuot nes limpa prie kuno.. Tikiuosi plaukams atauginejant bedu nebus unsure.gif
Atsakyti
as sianien irgi bandziau. Na ir ką jūs manot viskas pavyko biggrin.gif Is pradziu sunku buvo su ta pasta terliotis, bet paskui geriau perpratau sitemą visai neblogai gavos mirksiukas.gif Svarbu gerai išsiminkyt..Dabar negaliu atsidžiaugt kokia oda švelnutė clap.gif net ir bikini biški bandžiau ax.gif tikras atradimas man tas cukrus, manau daugiau su peiliukais nebežaisiu, nebent tik profilaktiškai.. yu.gif
Atsakyti
QUOTE(Talete @ 2009 05 10, 13:46)
as sianien irgi bandziau. Na ir ką jūs manot viskas pavyko  biggrin.gif Is pradziu sunku buvo su ta pasta terliotis, bet paskui geriau perpratau sitemą visai neblogai gavos  mirksiukas.gif Svarbu gerai išsiminkyt..Dabar negaliu atsidžiaugt kokia oda švelnutė clap.gif net ir bikini biški bandžiau  ax.gif tikras atradimas man tas cukrus, manau daugiau su peiliukais nebežaisiu, nebent tik profilaktiškai..  yu.gif

Džiaugiuos, kad ne man vienai gerai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Pamanytų dar, kad išsigalvojau unsure.gif nes nevisoms gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Talete @ 2009 05 10, 14:46)
as sianien irgi bandziau. Na ir ką jūs manot viskas pavyko  biggrin.gif Is pradziu sunku buvo su ta pasta terliotis, bet paskui geriau perpratau sitemą visai neblogai gavos  mirksiukas.gif Svarbu gerai išsiminkyt..Dabar negaliu atsidžiaugt kokia oda švelnutė  clap.gif net ir bikini biški bandžiau  ax.gif tikras atradimas man tas cukrus, manau daugiau su peiliukais nebežaisiu, nebent tik profilaktiškai..  yu.gif

O man nesigavo verysad.gif. Atrodo viskas čiki, ir spalva gražiai gelsva, tik kad va nesustingsta tiek, kad galėtum nuplėšti. Ką aš galėjau ne taip padaryti? O apie kokį minkymą čia jūs kalbat? Gal ir man reikėjo tą lipnią atvėsusią masę minkyti g.gif?
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 10, 14:15)
Džiaugiuos, kad ne man vienai gerai thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Pamanytų dar, kad išsigalvojau  unsure.gif  nes nevisoms gaunasi  4u.gif

na man ir pavyko thumbup.gif pazastys thumbup.gif ,pirma kai pesiojau skaudejo ,o kai perpranti tai nieko irnesakyk.gif
citrinos sulciu nepagailekit ,siandien pritrukau tai rugsteles idejau ir pasta isejo gera
Atsakyti