Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Nu ka gi, as isbandziau irgi. Isviriaju kaip rase 6 cukraus, 1 citrinos, 1 vandens. Viriau iki grazios gintarines spalvos, palaukiau kol atves ir tada i karsta vandeni. Bet taip uzkietejo ta mase, kad vos su peiliu pagalba iskrapsciau maza kieki. Paemiau i rankas ir dariau kaip filmukuose rode, tempti kaip guma. Ta mase sviesejo beveik iki baltos spalvos, bet kartu ir kietejo ziauriai. Su kiekvienu kartu negalejau jau taip istempti. Tai koroche isvis taip sukietejo, kad lauzosi rankose.
Tos, pas ka gavosi-parasykit ka netaip padariau. Aciu
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 05 11, 18:15)
Tos, pas ka gavosi-parasykit ka netaip padariau. Aciu

Jau parašiau prieš kelis postus.
Atsakyti
MAMarija, as perskaiciau jusu zinute pries rasant. Tai pagal jusu reiskes as perviriau verysad.gif verysad.gif kaip gaila
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 05 11, 16:00)
MAMarija, as perskaiciau jusu zinute pries rasant. Tai pagal jusu reiskes as perviriau verysad.gif  verysad.gif kaip gaila

Man atrodo, kad ne tos proporcijos, pagal MAMarija lyg ir 8 cukraus, 2 vandens ir 2 citrinos
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 17:06)
Aš kaitinau iki šviesios gintarinės, na nelabai ten ta spalva matosi per burbuliavimą nuo virimo. Bet kai išpili į dubenėlį, tai tokia graži gelsva spalvelė. Manau jei pervirsi, masė bus kietoka. Ji daugkartinio naudojimo, bet turbūt tik tam kartui nusidepiliuoti kūną - sekantį kartą juk plaukuotos masės nenaudosi.
Ir dar. Aš išvirus laukiau kol pilnai atvės ir po to pašildžiau karštam vandeny. Pėmus į rankas masę reikia paminkyti kol pabals.

Pagal visą MAMarijos aprašą man atrodo, kad viskas čia buvo daroma tikrai gerai, košelė pavyko, kaltas turbūt tas stipruolis plaukas g.gif
Atsakyti
svete, dariau pagal Nippe receptuka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 05 11, 18:54)
svete, dariau pagal Nippe receptuka verysad.gif

Na kodel jums neiseina?! g.gif rytoj nusiteikiau bikini depiliacijai, tai viska tiksliai matuosiu ir parasysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 11, 19:01)
Na kodel jums neiseina?!  g.gif  rytoj nusiteikiau bikini depiliacijai, tai viska tiksliai matuosiu ir parasysiu  drinks_cheers.gif

tinka ir bikiniui ,isbandziau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rikke: 11 gegužės 2009 - 19:37
QUOTE(nippe @ 2009 05 11, 20:01)
Na kodel jums neiseina?!  g.gif  rytoj nusiteikiau bikini depiliacijai, tai viska tiksliai matuosiu ir parasysiu  drinks_cheers.gif

labai lauksiu, nes rytoj noriu dar karta bandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 05 11, 19:08)
Man atrodo, kad ne tos proporcijos, pagal MAMarija lyg ir 8 cukraus, 2 vandens ir 2 citrinos

Būtent. Tik man atrodo, kad ne prošal būtų tris vandens įdėti ax.gif.

QUOTE(nippe @ 2009 05 11, 20:01)

Būtinai duok žinoti 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 20:00)
Būtent. Tik man atrodo, kad ne prošal būtų tris vandens įdėti ax.gif.

Man atrodo, kad ir dviejų užtektų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2009 05 11, 21:05)
Man atrodo, kad ir dviejų užtektų smile.gif

Galbūt, tik man atrodo, kad ta masė pas mane čiut čiut kietoka buvo, bet gal taip atrodo. Bet kokiu atveju, lauksim visos tikslių proporcijų iš tų laimingųjų mirksiukas.gif.
Atsakyti