Aš tai neapsisprendžiu, kaip man čia pasielgus.. Labai noriu lankyt baseiną, keturis metus lankiau, bet senokai jau. Bet eiti ten šiek tiek nedrąsu dėl figūros ir plaukelių gaktos srityje. Vis vien juk plaukiant ar koja pasisuks, ar ką, kad ir varlyte.. O plaukelių šalinti pradėti dar nenoriu, nes man tik keturiolika dar, ir jei pradėsiu šalint, tai ir teks po to terliotis. Mama manau mano tokiems kompleksams nepritars, todėl ir pinigėlių ypatingoms priemonėms neturiu.. Gal jūs žinot kaip šitą problemą išspręst?
QUOTE(rikke @ 2009 05 10, 17:31)
na man ir pavyko
pazastys
,pirma kai pesiojau skaudejo ,o kai perpranti tai nieko
citrinos sulciu nepagailekit ,siandien pritrukau tai rugsteles idejau ir pasta isejo gera

citrinos sulciu nepagailekit ,siandien pritrukau tai rugsteles idejau ir pasta isejo gera
Na, o aš perverčiau visą temą, tai jau žinau kaip ir ką ten minkyti, tačiau jau išbandžiau tris partijas ir nesigauna

QUOTE(Spaceball* @ 2009 05 10, 16:39)
Aš tai neapsisprendžiu, kaip man čia pasielgus..
tai pabandyk su cukraus mase ,o ir kainuos neperdaugiausiai

QUOTE(MAMarija @ 2009 05 10, 16:50)
Na, o aš perverčiau visą temą, tai jau žinau kaip ir ką ten minkyti, tačiau jau išbandžiau tris partijas ir nesigauna
. Tai per skysta, tai per kieta ir apie jokį minkymą nėra ko kalbėti. Žodžiu jei nežinosiu tikslių proporcijų, taip bus be galo... Gal kuri žinote tikslias? Ir dar. Cukrus (na jo dadėjus) skystina ar kietina šį reikalą? Na net nežinau kaip čia ir bepaklausus, juk norisi kažkaip tą masę "gelbėti", kai matosi, kad ji per skysta pavyzdžiui...

daryk pagal neppe 6-7 saukstai cukraus 2 saukstai vandens ir puses citrinos sulciu ir verdi 5-7min
citrina tirpina cukraus kristaliukus
tu i ta skystesne mase idek truputeli cukraus gal tada gera iseis
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 08, 22:15)
Nusideginau visus pirstus ir nusiplesiau tris plaukus maximum
Numinkau minkau ,spaudziu prie odos,bet nuplesia tik savaimio kremo idegi man rodos 

Pries bet kokia depiliaciaj oda reikia idealiai nuplauti su muilu, nusveisti tada tiek vastas tiek si cukrine mase veikia geriau nrs cukrines mases nemeginau bet manau kad taisykle galioja jai taip pat
Beje man tai maga suvalgyti ta karamele

Tame filmukyje mergina pila citrinu sultis pagamintas is citrinu koncentrato, todel manau saukstas tiesiai spaustu citrinos sulciu yra silpnesnis nei saukstas tokiu koncentruotu sulciu, man rodos tokiu yra maximoje, reikia pasiziuret

QUOTE(Spaceball* @ 2009 05 10, 14:39)
Aš tai neapsisprendžiu, kaip man čia pasielgus.. Labai noriu lankyt baseiną, keturis metus lankiau, bet senokai jau. Bet eiti ten šiek tiek nedrąsu dėl figūros ir plaukelių gaktos srityje. Vis vien juk plaukiant ar koja pasisuks, ar ką, kad ir varlyte.. O plaukelių šalinti pradėti dar nenoriu, nes man tik keturiolika dar, ir jei pradėsiu šalint, tai ir teks po to terliotis. Mama manau mano tokiems kompleksams nepritars, todėl ir pinigėlių ypatingoms priemonėms neturiu.. Gal jūs žinot kaip šitą problemą išspręst?
Pasakyti mamai, del ko kompleksuoji.
Variantas A. - Nusiprkti maudomuka su sortuku tipo kelnaitem, jei nesinori pradeti depiliaciju
Variantas B. - Paprasyti, kad mama nupirktu skutimosi peiliuku ir putu, ir pasalinti plaukelius
QUOTE(Spaceball* @ 2009 05 10, 17:39)
O mama depiliuojasi ??? Skuta ??? Manau ji tikrai supras ir patars kaip ka daryti, ka naudoti

Jei pradesi skustis tai pasirink geresni peiliu nors ir brangesnis jis ir pasalink plaukelius soniukuose tiek kiek tau trugdo, nes kuo daugiau nuskusi, tuo didesnis plotas ataugines ir gali pradzioje kilti diskomfortas....
Man tokios problemos nebudavo, kai buvau paaugle

Na, tavo vietoj vistiek tuos plaukelius nusidepiliuočiau kokiu nors būdu. Nes, man atrodo, nesvarbu kiek metų, bet jei plaukeliai trukdo, reikia juos šalinti.
Kodėl manai, kad mama nepritars? Gal kaip tik patars ir padės

Labas vakarelis
Siandien netycia prisiminiau,kad buvau pirkus kazkada vasko juosteles(pacias pigiausias).Bandziau MB nugara nudepiliuot
Bet ta syk niekas nesigavo
Kadangi vakar su cukrum biskeli nesiseke,sugalvojau susirast tas juosteles...Ir ka,nusidepiliavau kojas,pati sau
Truputi isbere,bet tikiuosi ryt jau bus viskas ok.Nors sekanti karta vistiek bandysiu cukru vel

Siandien netycia prisiminiau,kad buvau pirkus kazkada vasko juosteles(pacias pigiausias).Bandziau MB nugara nudepiliuot

Kadangi vakar su cukrum biskeli nesiseke,sugalvojau susirast tas juosteles...Ir ka,nusidepiliavau kojas,pati sau

Truputi isbere,bet tikiuosi ryt jau bus viskas ok.Nors sekanti karta vistiek bandysiu cukru vel

QUOTE(rikke @ 2009 05 10, 19:34)
daryk pagal neppe 6-7 saukstai cukraus 2 saukstai vandens ir puses citrinos sulciu ir verdi 5-7min
Tai va, kad nesigavo. Dėjau šešis š. cukraus, pusės citrinos sulčių ir du š. vandens. Gavosi per skysta - net ir atvėsusi buvo lipni, tąsi. Trečią kartą dariau iš aštuomių š. cukraus, dviejų š. vandens ir dviejų š. citrinos. Sakyčiau masė gavosi, nes atvėsusi buvo kieta, bet vos pašindžius būdavo įmanoma jos pasiimti. Ir minkėsi ji keisdama spalvą (šviesėjo). Tačiau plaukų tai ji nenupešė (gal tik kelis). Skaudėt skaudėjo, ir melsvas dėmeles kai kur paliko, bet

QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 08:46)
Tai va, kad nesigavo. Dėjau šešis š. cukraus, pusės citrinos sulčių ir du š. vandens. Gavosi per skysta - net ir atvėsusi buvo lipni, tąsi. Trečią kartą dariau iš aštuomių š. cukraus, dviejų š. vandens ir dviejų š. citrinos. Sakyčiau masė gavosi, nes atvėsusi buvo kieta, bet vos pašindžius būdavo įmanoma jos pasiimti. Ir minkėsi ji keisdama spalvą (šviesėjo). Tačiau plaukų tai ji nenupešė (gal tik kelis). Skaudėt skaudėjo, ir melsvas dėmeles kai kur paliko, bet
...

Man irgi pasvesejo kai depiliavau... ir filmuke svesejo, taip turi buti, manau

QUOTE(nippe @ 2009 05 11, 09:57)
Na nesupranto kodel jums nesigauna?
Vienai forumietei irgi is pirmo karto, kaip ir man super gavosi 

Gal sakau tai priklauso nuo raunamų plaukelių storio ir pan.