QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 10:37)
Na, aš ir taip pagalvojau - juk depiliuoja pažastis ir pan., o tek juk plaukas storokas sakyčiau. Nežinau panos, mane toks nervas ima, taip noriu dar kartą pabandyti, bet jau net nebežinau kokiomis proporcijomis, nes tris skirtingus variantus jau išbandžiau. Jei kuri virsitės šį gėrį ir jums pavyks, prašome atkreipti dėmesį į proporcijas, vėsinimo būdą ir t.t., ir tiksliai viską aprašyti čia

.
P.S. Ar pastebėjot koks tas gėris skanus? Aš net prisiminiau, kad vaikystėje tie bobučių gaideliai ant pagaliuko iš tokios masės buvo gaminami. Puikiai prisimenu, kad kai kurie gaideliai maloniai rūgštūs buvo, o kai kurie net pilnai nesusikramtydavo (tokie kieti susikramtantys būdavo) - jie man būdavo skaniausi

. Štai va kaip jos ten gamindavosi

. Reiktų ir man kada sūnui pagaminti

.
MAMarija, pažastyse mano plaukas tikrai labai storas, bet nusidepiliavo gerai, nors ir ne iš pirmo karto

O ar palauki patepusi ant odos nors truputėlį? Gal Tau tiesiog reikia, kad ta masė sustingtų truputį labiau ir tada raus? Aš tai pažastukuose laukiau ilgiau nei ant rankų
Aga, ir aš tuos ledinukus prisiminiau, nes man mama vaikystėje tokius darydavo, netgi kažkur formos tiems gaideliams turėtų būti

agha, jie man irgi patys skainiausi, norėčiau ir dabar tokių
Papildyta:
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 08:46)
Tačiau plaukų tai ji nenupešė (gal tik kelis). Skaudėt skaudėjo, ir melsvas dėmeles kai kur paliko, bet

...
Melsvas dėmeles tai mėlynes turėjai omenyje?

vat ir man kažkodėl paliko...

o ką depiliavaisi MAMarija?