Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 09:35)
Gal sakau tai priklauso nuo raunamų plaukelių storio ir pan. g.gif?

mano plaukas storas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2009 05 11, 10:43)
mano plaukas storas  g.gif

Na, aš ir taip pagalvojau - juk depiliuoja pažastis ir pan., o tek juk plaukas storokas sakyčiau. Nežinau panos, mane toks nervas ima, taip noriu dar kartą pabandyti, bet jau net nebežinau kokiomis proporcijomis, nes tris skirtingus variantus jau išbandžiau. Jei kuri virsitės šį gėrį ir jums pavyks, prašome atkreipti dėmesį į proporcijas, vėsinimo būdą ir t.t., ir tiksliai viską aprašyti čia ax.gif.
P.S. Ar pastebėjot koks tas gėris skanus? Aš net prisiminiau, kad vaikystėje tie bobučių gaideliai ant pagaliuko iš tokios masės buvo gaminami. Puikiai prisimenu, kad kai kurie gaideliai maloniai rūgštūs buvo, o kai kurie net pilnai nesusikramtydavo (tokie kieti susikramtantys būdavo) - jie man būdavo skaniausi wub.gif. Štai va kaip jos ten gamindavosi lotuliukas.gif. Reiktų ir man kada sūnui pagaminti blush2.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 10:37)
Na, aš ir taip pagalvojau - juk depiliuoja pažastis ir pan., o tek juk plaukas storokas sakyčiau. Nežinau panos, mane toks nervas ima, taip noriu dar kartą pabandyti, bet jau net nebežinau kokiomis proporcijomis, nes tris skirtingus variantus jau išbandžiau. Jei kuri virsitės šį gėrį ir jums pavyks, prašome atkreipti dėmesį į proporcijas, vėsinimo būdą ir t.t., ir tiksliai viską aprašyti čia ax.gif.
P.S. Ar pastebėjot koks tas gėris skanus? Aš net prisiminiau, kad vaikystėje tie bobučių gaideliai ant pagaliuko iš tokios masės buvo gaminami. Puikiai prisimenu, kad kai kurie gaideliai maloniai rūgštūs buvo, o kai kurie net pilnai nesusikramtydavo (tokie kieti susikramtantys būdavo) - jie man būdavo skaniausi wub.gif. Štai va kaip jos ten gamindavosi lotuliukas.gif. Reiktų ir man kada sūnui pagaminti blush2.gif.

MAMarija, pažastyse mano plaukas tikrai labai storas, bet nusidepiliavo gerai, nors ir ne iš pirmo karto smile.gif O ar palauki patepusi ant odos nors truputėlį? Gal Tau tiesiog reikia, kad ta masė sustingtų truputį labiau ir tada raus? Aš tai pažastukuose laukiau ilgiau nei ant rankų mirksiukas.gif

Aga, ir aš tuos ledinukus prisiminiau, nes man mama vaikystėje tokius darydavo, netgi kažkur formos tiems gaideliams turėtų būti thumbup.gif agha, jie man irgi patys skainiausi, norėčiau ir dabar tokių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 08:46)
Tačiau plaukų tai ji nenupešė (gal tik kelis). Skaudėt skaudėjo, ir melsvas dėmeles kai kur paliko, bet verysad.gif ...

Melsvas dėmeles tai mėlynes turėjai omenyje? ax.gif vat ir man kažkodėl paliko... doh.gif o ką depiliavaisi MAMarija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2009 05 11, 11:47)
O ar palauki patepusi ant odos nors truputėlį? Gal Tau tiesiog reikia, kad ta masė sustingtų truputį labiau ir tada raus?
Melsvas dėmeles tai mėlynes turėjai omenyje?  ax.gif vat ir man kažkodėl paliko...   doh.gif  o ką depiliavaisi MAMarija?  4u.gif

Na bandžiau laukti, bet kažkaip man viskas labai greitai stingsta, tai gal sakyčiau per tiršta masė g.gif? Nežinau kaip paaiškinti, bet man trūko prilipimo prie pačių plaukų, odos. Nors kaip pagalvoji ir kur tada tas skausmas g.gif ? Na žodžiu nesuprantu, bet noriu dar kartą babandyti, tik norėčiau žinoti tikslias proporcijas, kad vėl nenusigrybinti lotuliukas.gif.

Na, tokios kaip kraujosrūvos, taškiukai raudono, melsvi. Bandžiau ir kojas, ir bikini, žodžiu niekur nenupešė plaukelių, nors bandžiau n kartų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 11 gegužės 2009 - 11:00
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 10:59)
Na bandžiau laukti, bet kažkaip man viskas labai greitai stingsta, tai gal sakyčiau per tiršta masė g.gif? Nežinau kaip paaiškinti, bet man trūko prilipimo prie pačių plaukų, odos. Nors kaip pagalvoji ir kur tada tas skausmas g.gif ? Na žodžiu nesuprantu, bet noriu dar kartą babandyti, tik norėčiau žinoti tikslias proporcijas, kad vėl nenusigrybinti lotuliukas.gif.

Na, tokios kaip kraujosrūvos, taškiukai raudono, melsvi. Bandžiau ir kojas, ir bikini, žodžiu niekur nenupešė plaukelių, nors bandžiau n kartų.

Niekaip nesuprantu kur problėmėlė g.gif
O ar anksčiau esi depiliavusi kojas ir bikini vašku? Gal tiesiog tikrai plaukas per storas po peiliukų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2009 05 11, 12:16)
O ar anksčiau esi depiliavusi kojas ir bikini vašku? Gal tiesiog tikrai plaukas per storas po peiliukų?  ax.gif

Niekada, nei vašku, nei kuo kitu - apseidavau su peiliuku, bet kuo toliau tuo labiau aš jo nekenčiu, todėl labai ir noriu, kad ir man pasisektų taip kaip jums ax.gif. Gal tikrai čia problema, bet kažkaip nesitiki, žodžiu lauksiu tikslių proporcijų jau vien tam, kad tikrai žinočiau, kad čia kalta plauko struktūra, nes dabar ko tai nesitiki...
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 10:37)
Ar pastebėjot koks tas gėris skanus?

tai mano nenusiakusia perkieta mase ir suvalge vaikai ax.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 10:59)
Na bandžiau laukti, bet kažkaip man viskas labai greitai stingsta,

reikejo pabandyti truputeli vandeniu rankas sudrekinti ,tada ji minksteja
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 11:35)
Niekada, nei vašku, nei kuo kitu - apseidavau su peiliuku, bet kuo toliau tuo labiau aš jo nekenčiu, todėl labai ir noriu, kad ir man pasisektų taip kaip jums ax.gif. Gal tikrai čia problema, bet kažkaip nesitiki, žodžiu lauksiu tikslių proporcijų jau vien tam, kad tikrai žinočiau, kad čia kalta plauko struktūra, nes dabar ko tai nesitiki...

Aš tai kai kojų niekada dar nedepiliavau vašku, tai ir nebandžiau tuo cukrumi, nes pagalvojau, kad tikrai plaukas per storas ir nepaims man nieko, nes pažastukus netgi kosmetologė po tiek metų skutimo vos sutvarkė, bet va jau po dviejų procedūrų vašku pati sugebėjau viską cukrumi sutvarkyti smile.gif
Todėl manau, kad čia plauko struktūra kalta, nes juk plaukas skutamas įsišaknijęs giliai ir stipriai, todėl ir ištraukti jį sunkoka. Manau, kad iš pradžių kokias dvi procedūras kojoms ir bikini pas kosmetologę pasidarysiu, o tik tada pati imsiuosi mirksiukas.gif
Reiktų gal ir man kada ant kojų cukriuką pabandyti kol nedepiliuotos vašku, tada pasakyčiau ar man rezultatas toks pat kaip ir Tau rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, bandziau ir as pagal ta receptuka kur klipuke - 8 sauksteliai cukraus, 1 vandens i 1 citrinu sulciu. Kaitinau iki tokios sviesiai gintarines (kaip aliejaus) spalvos. Sustingo i akmeni vos paemus i rankas ir absoliuciai nieko nesigavo, na, gal tik saldainis...
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2009 05 11, 13:06)

reikejo pabandyti truputeli vandeniu rankas sudrekinti ,tada ji minksteja

Bandžiau, bet tada skystėja tiek, kad per skysta gaunasi, taigi vėl tenka minkyti kol kietesnė patampa. Kažkaip galvoju, kad man ta masė gera gavosi, tik kalta mano plauko struktūra.

QUOTE(svete @ 2009 05 11, 15:48)
Na va, bandziau ir as pagal ta receptuka kur klipuke - 8 sauksteliai cukraus, 1 vandens i 1 citrinu sulciu. Kaitinau iki tokios sviesiai gintarines (kaip aliejaus) spalvos. Sustingo i akmeni vos paemus i rankas ir absoliuciai nieko nesigavo, na, gal tik saldainis...

Jau kažkas rašė, kad tokiu atveju per kieta masė gaunasi - pabandyk kaip aš trečią kartą dariau ir parašyk kaip gavosi. aštuoni š. cukraus ir po du š. skysčių.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 11, 14:55)
Jau kažkas rašė, kad tokiu atveju per kieta masė gaunasi - pabandyk kaip aš trečią kartą dariau ir parašyk kaip gavosi. aštuoni š. cukraus ir po du š. skysčių.

Iki kokios spalvos kaitinti? Vienur ziurejau, kad iki sviesiai gintarines (tokios kaip aliejus) o kitur kad iki gintarines, bet labiau i tamsesne puse.

Dar - ar ta mase naudojama tik vienam kartui, ar galima daugiau pasidarius ir ja pasisildzius vel naudoti?
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 05 11, 17:59)
Iki kokios spalvos kaitinti? Vienur ziurejau, kad iki sviesiai gintarines (tokios kaip aliejus) o kitur kad iki gintarines, bet labiau i tamsesne puse.

Dar - ar ta mase naudojama tik vienam kartui, ar galima daugiau pasidarius ir ja pasisildzius vel naudoti?

Aš kaitinau iki šviesios gintarinės, na nelabai ten ta spalva matosi per burbuliavimą nuo virimo. Bet kai išpili į dubenėlį, tai tokia graži gelsva spalvelė. Manau jei pervirsi, masė bus kietoka. Ji daugkartinio naudojimo, bet turbūt tik tam kartui nusidepiliuoti kūną - sekantį kartą juk plaukuotos masės nenaudosi.
Ir dar. Aš išvirus laukiau kol pilnai atvės ir po to pašildžiau karštam vandeny. Pėmus į rankas masę reikia paminkyti kol pabals.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 11 gegužės 2009 - 17:08