QUOTE(Prince @ 2009 05 13, 22:01)
senbuves gelbekite ir patarkite,tureciau pardeti stimuliuotis,bet mano PRL truputi pakilo 34.18

,endokr.sako kad negalima ,nes pakiles.Gyd.yra isvykusi i mandrida ir kai skambinau tai greitai greitai ir nespejau pasakyti.Dabar gersiu padidinta doze BR,penktadieni daysiu yuos reikiamus tris tyrymus,ir skambinsiu gydytojai.labai pergyvenu del to PRL,jei as ji umusciau pradedant stimuliuotis?juk kol stimujliuosiu tai ir taip viskas augs,tik per pacia procedura reikia kad butu viskas normoje.o tuo labiau kai leidies hormonus tai PRL ir taip sokines,nes ji labai jautrus
hm, gal as durna, nezinau... bet pas mane menuo pries stimuliacija PRL uzkilo iki 78, geriau bromokriptina po puse tabletes ir pradejau stimuliacija. visa ta stimuliaciju cikla geriua po puse tabletes, kai testa pamaciua teigiama, tik tada man atrodo nustojau ji gerti.
o siaip tai patariu gydytojai sms parasyti ir palausti konkreciai. cia labai svarbu, ne mazmozis. paklausk, ka daryti, gerti br ir stimuliuotis ar luktelti.
o svarbiausia (pats banaliausias patarimas, bet tikrai svarbus.... ) - kuo maziau nervuotis ir atsipalaidavus daryti ivf. jei ima nervas - paprasyk raminanciu. nes per smegenis gerai duda te ivf. as pvz geriau raminancius per paskutini ivf, aciu dievui.
PS prince, as dar sumasciau, o gal jis soktelejo, nes tu nervuojiesi dabar ? jis gi nuo nervu labai sokineja dar. o ir pakilimas siaip labai nedidelis juk. bet aiksu, klausyk pirmoe vietoje savo gydytojos.