Įkraunama...
Įkraunama...

IVF senbuvių Vilties Namai

Man PRL irgi buna siek tiek padidejes... Kai gydziausi VK, gydytoja skyre brom... Dabartinis mano gydytojas M ir V sako, jog jeigu ciklas reguliarus jokiu vaistu tikrai neskirs ...
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2009 05 13, 21:56)
Prince,  aš jau tau IVF temoje rašiau, kad jei vartoji stimuliuojančius arba slopinančius ( o dipherelinas pastariesiems ir priklauso), tavo PRL jau yra iškreiptas nuo vaistų .
Nesiblaškyk, nurimk - viskas yra gerai !

na zinai kai gydytojai aiskina kad turi buti 10-15 taiir pradedi panikuoti doh.gif
Papildyta:
Na logiskai mastant tai juk jei jau susileidau deferelina tai jau jis galejo iskreipti.
Atsakyti
Merginos, noriu paklausti, tu kuriu vyrai keliavo pas genetikus be siuntimo, o susiskambine su gydytoju, kaip atsiskaitot? ar pinigeliais ar nesat kokia dovanele (kava, saldainiu ar dar ka nors)?
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2009 05 18, 20:05)
Merginos, noriu paklausti, tu kuriu vyrai keliavo pas genetikus be siuntimo, o susiskambine su gydytoju, kaip atsiskaitot? ar pinigeliais ar nesat kokia dovanele (kava, saldainiu ar dar ka nors)?

Mes abu ėjome pas genetikus. Siuntimas buvo išrašytas tik man. Mes taip pat ne per registratūrą ėjome. Atsiskaitėme pinigaisBeje, siuntimą visai nesunku gauti (nežinau ar visur), nuėjau pas savo miestelio gin., pasakiau kad noriu genetikų konsultacijos, išrašė be jokių problemų.
Sėkmės jums 4u.gif Gal jau tyreisi AFS? Tau gydyt. davė sąrašėlį kokius tyrimus reikia atlikti (Dėl AFS). Norėčiau ir aš išsitirti, tik nežinau kokius tyrimus reikia atlikti.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2009 05 18, 19:38)
Mes abu ėjome pas genetikus. Siuntimas buvo išrašytas tik man. Mes taip pat ne per registratūrą ėjome. Atsiskaitėme pinigaisBeje, siuntimą visai nesunku gauti (nežinau ar visur), nuėjau pas savo miestelio gin., pasakiau kad noriu genetikų konsultacijos, išrašė be jokių problemų.
Sėkmės jums 4u.gif  Gal jau tyreisi AFS? Tau gydyt. davė sąrašėlį kokius tyrimus reikia atlikti (Dėl AFS). Norėčiau ir aš išsitirti, tik nežinau kokius tyrimus reikia atlikti.

O abiems butina eiti, ar gali tik vyras? g.gif ka ten daro tie genetikai? krauja tiria ar dar ka nors?nelabai galiu is darbo pabegti ryt....
jei nepaslaptis kiek mazdaug reikia duoti, 50lt uzteks?
Del AFS tai man uzrase tokiustyrimu :
1. antikunai pries beta2glikoproteina1,
2. antikunai pries kardiolipina
3. aktyvinto baltymo C rezistencijos tyrimas
4. lipus antikoaguliantas 1
dar nesityriau,AFS temoj radau parasyta kur ten tiksliai eiti ir kiek kainuoja, panarsyk, labai gera info
treciadieni guluosi i ligonine laparaskopijai, o po to eisiu tuos AFS pasidaryti, ir mastau apie rudeni kartoti IVF, tai toks planas kol kas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 18 gegužės 2009 - 19:55
Geriau kad eitumėte abu (čia mano nuomonė). Juk turėtų jums abiems paskirti tyrimus. Man genetikė iškart pasakė, kad turime abu atvykti. Mūsų konsultacija vyko taip: genetikė paklausinėjo ar turime seserų, brolių, ar jie turi vaikų, ar mes ne giminės ir t.t. Tada man paskyrė kariotipo tyrimą, vyrui - Y mikrodelecijos, kariotipo, cistinės fibrozės. Pridavėm kraują ir viskas. Kariotipų ir cistinės fibr. tyrimų atsakymų laukėme apie du mėnesius, Y mikr. apie dvi savaites. yellow]x2
O neprašei kad kartu atliktų ir histeroskopiją (apžiūri gimdą iš vidaus - pas mane rado tai, ko nematė per apžiūras)? Aš pati prisiprašiau hist. kai pasiūlė laparoskopiją (tai man trečia operacija). Vienas gyd. man yra pasakęs, kad esu labai užsispyrusi. biggrin.gif
Pasiskaitysiu būtinai tą skyrelį.
Ačiū ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
žieminuke, aciu 4u.gif
o Jus gal santariskese buvot?
jei taip gal gali trumpai paaiskint kur ten reikia eiti?
jauciu kad ir as eisiu, bandysiu kaip nors is darbo issiprasyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 18 gegužės 2009 - 20:58
QUOTE(Madissa @ 2009 05 18, 22:39)
žieminuke, aciu 4u.gif
o Jus gal santariskese buvot?
jei taip gal gali trumpai paaiskint kur ten reikia eiti?
jauciu kad ir as eisiu, bandysiu kaip nors is darbo issiprasyti, nes paleisi ta vyra viena, tai nieko ir nesuzinos doh.gif

Taip, buvom Santariškėse. Pirmiausiai užsivedžiau registratūroj kortelę. Kadangi ne per bendrą registraciją ėjome, iš karto registratorei pasakiau, kad mes su gyd. susitarę. Registratorė pasakė kur eiti. Kur tyrimus atlikti pasakė pati gyd.
Noriu pasikartoti - aš turėjau siuntimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 18 gegužės 2009 - 20:56
QUOTE(žieminukė @ 2009 05 18, 21:54)
Taip, buvom Santariškėse. Pirmiausiai užsivedžiau  registratūroj kortelę. Kadangi ne per bendrą registraciją ėjome, iš karto registratorei pasakiau, kad mes su gyd. susitarę. Registratorė pasakė kur eiti. Kur tyrimus atlikti pasakė pati gyd.
Noriu pasikartoti - aš turėjau siuntimą.

aciu labai, va net nezinojau kad ir kortele reikia uzsivesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2009 05 18, 22:57)
aciu labai, va net nezinojau kad ir kortele reikia uzsivesti ax.gif

Jeigu jūs be siuntimo tai gal nereikia, na nežinau. Jeigu turite galimybę, susisiekie su gyd.
Linkiu, kad viskas būtų gerai smile.gif
Atsakyti
radau geros info IVF temoj, cia Vilkes postas

cituoju Vilke:
Atleiskit, kad isiterpsiu. Pati esu po 3IVF. Decapeptyl yra tas pats diferelinas, t.y. abu sie vaistai yra tos pacios sudeties, jei teisingai pamenu juos sudaro triptorelinas.
Bet Gitana78 cia kalbejo ne apie diferelino ar decapeptilo vartojima pries punkcija, kas daroma is esmes visuomet pries ivf stimuliuojant folikulu augima, bet apie vienkartine decapeptilo arba diferelino injekcija, leidziama sesta para po punkcijos, kad padeti embrionams isitvirtinti gimdoje. Tai praktikuojama Austrijoje, Prancuzijoje, gal ir kitose salyse. Tokia praktika pereme ir kai kurios Rusijos klinikos ar bent jau pavieniai gydytojai. Lietuvoje, aisku, apie tai gydytojai net nera girdeje. Tos klinikos, kurios tai praktikuoja, teigia, kad pradejus leisti tokias vienkartines injekcijas po punkcijos ir isodinimo zenkliai isaugo ivf rezultatyvumas.

p.s. paskutiniu metu pasidare tiek daug pas mus nėštukių skyrelių, kad jaučiuosi atgyvena * 10 kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2009 05 22, 11:34)
p.s. paskutiniu metu pasidare tiek daug pas mus nėštukių skyrelių, kad jaučiuosi atgyvena * 10 kartu  biggrin.gif

Redute, męs jau kokią 5 kartą išleidžiam pas nestuke.gif
Baisu verysad.gif bet ką daryti?
Atsakyti