Įkraunama...
Įkraunama...

IVF senbuvių Vilties Namai

QUOTE(nora24 @ 2009 08 25, 18:05)
tai kad jau kaip ir laiko nebera,nes mano klinika atostogauja iki pirmo ,as is karto vaziuoju atziurai jei viskas gerai tai pradedu stimuliacija,keista labai ,darausi skirtingose klinikos  ivf,bet nei vienas nei kitas gyditojas man nieko nesiule g.gif visai susinervavau,o procedura su narkoze g.gif tai man po pirmo ivf atvaziavau vizitui  sakau gal antram reikia kokiu kitu tyrimu sako nieko nereikia,pasirinkau kita klinika tai ten dare pagrindinius tyrimus ir viskas ir ekoskopu ziurejo,vel visko prirasiau ax.gif

Aišku aš čia tave supainiojau su savo patirtim, bet tavo vietoje pasidaryčiau histeroskopiją, o kitą ciklą galėsi bandyt IVF daryt.
Man kiek gydytojų echoskopavo ir su vaginaliniu echoskopu, niekas nieko nematė Per trečią IVf sunkiai pavyko įsodinti, ir kai pamačiau visą išbalusią ir susinervinusią gydytoją, supratau kad gero nebus...
Atsakyti
Zynaida idomu kaip tau sekasi, vis apie tave pagalvoju...
Atsakyti
QUOTE(dallija @ 2009 09 29, 10:50)
Zynaida idomu kaip tau sekasi, vis apie tave pagalvoju...

Aha, ir aš jos pasigedau skyrelyje... g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 09 29, 13:19)
Aha, ir aš jos pasigedau skyrelyje... g.gif

tikiuosi viskas gerai, kazkaip neramu darosi...

o kaip tau sekasi? rolleyes.gif
Atsakyti
Nusprendžiau čia parašyti, nes kažkaip niekur kitur man ta mano istorija netinka, o šiaip jau net sprogstu iš pykčio doh.gif
Turbūt daugelis jau skaitėt, kad man staiga ir netikėtai pavyko pastoti natūraliai. Skaičiukai buvo labai maži, bet augo gražiai. Kadangi tepliojo, leido leistis progesteroną ir po 10 dienų tepliojimas baigėsi. Po 6 dienų, praeitą šeštadienį pradėjo teplioti vėl ir pirmadienį buvom pirmajam echo. Gimdoj nieko nesimatė verysad.gif Gleivinė gražiai išaugus, tačiau ir tiek. Dėl visa ko nusiuntė pasidaryti HCG dar kartą, jo atsakymus gavau tik vakar, ir ką - 570 doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Reiškias, yra. Kažkur, bet yra. Skaičiai ryškiai per maži normaliam nėštumui, bet kažkas vyksta. Skausmų pas mane jokių, bet gydytojas vistiek įtaria, kad gali būti negimdinis doh.gif Šiandien mane priduoda priežiūrai į ligoninę. Nu už ką????????? Atrodo, kad 6 įsodinimų gyvenime mažai, paskui suteikia viltį, tada atima, ir dar su visais grožiais verysad.gif verysad.gif verysad.gif Tikiuosi (kad ir kaip bebūtų keista tikėtis to), kad mažas buvo įsitaisęs gimdoj, ir pats pabėgs, nes negaliu net patikėti, kad tai gali būti negimdinis doh.gif Turiu tik vieną kiaušintakį, o ir pasikartojantis negimdinis - dalykas dažnas verysad.gif verysad.gif Žodžiu, sprogstu iš neteisybės ir piktumo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2009 10 07, 11:48)
Nusprendžiau čia parašyti, nes kažkaip niekur kitur man ta mano istorija netinka, o šiaip jau net sprogstu iš pykčio doh.gif

Net nežinau, kaip tave paguosti... verysad.gif Jei dar vilties yra--kovok iki galo.
Kaip supratau tave ligoninėj tik stebės unsure.gif jei nejauti skausmų... g.gif na tai gal tau nieko ir nedarys... Laikykis, Viktoriuk, kažkaip laikykis....
Atsakyti
........Nu už ką????????? Atrodo, kad 6 įsodinimų gyvenime mažai, paskui suteikia viltį, tada atima, ir dar su visais grožiais verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Tikiuosi (kad ir kaip bebūtų keista tikėtis to), kad mažas buvo įsitaisęs gimdoj, ir pats pabėgs, nes negaliu net patikėti, kad tai gali būti negimdinis doh.gif Turiu tik vieną kiaušintakį, o ir pasikartojantis negimdinis - dalykas dažnas verysad.gif  verysad.gif Žodžiu, sprogstu iš neteisybės ir piktumo verysad.gif  verysad.gif

Atrodo į šį klausimą visoms čia esančios norisi atsakyti, ale neatsakysim. Vis tikiuosi, kad kada nors, kaio turėsiu vaikų tiesiog suprasiu...
stiprybės Viktoriuk wub.gif
Atsakyti
Žodžiu, sprogstu iš neteisybės ir piktumo verysad.gif verysad.gif
[/quote]

Buk gera, pakovok uz save!!!
Atsakyti
Viktoriuk, labai gaila verysad.gif Nėra teisybės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2009 10 07, 10:48)
Turbūt daugelis jau skaitėt, kad man staiga ir netikėtai pavyko pastoti natūraliai. Skaičiukai buvo labai maži, bet augo gražiai. Kadangi tepliojo, leido leistis progesteroną ir po 10 dienų tepliojimas baigėsi. Po 6 dienų, praeitą šeštadienį pradėjo teplioti vėl ir pirmadienį buvom pirmajam echo. Gimdoj nieko nesimatė verysad.gif Gleivinė gražiai išaugus, tačiau ir tiek. Dėl visa ko nusiuntė pasidaryti HCG dar kartą, jo atsakymus gavau tik vakar, ir ką - 570 doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Reiškias, yra. Kažkur, bet yra. Skaičiai ryškiai per maži normaliam nėštumui, bet kažkas vyksta. Skausmų pas mane jokių, bet gydytojas vistiek įtaria, kad gali būti negimdinis doh.gif Šiandien mane priduoda priežiūrai į ligoninę. Nu už ką????????? Atrodo, kad 6 įsodinimų gyvenime mažai, paskui suteikia viltį, tada atima, ir dar su visais grožiais verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Tikiuosi (kad ir kaip bebūtų keista tikėtis to), kad mažas buvo įsitaisęs gimdoj, ir pats pabėgs, nes negaliu net patikėti, kad tai gali būti negimdinis doh.gif Turiu tik vieną kiaušintakį, o ir pasikartojantis negimdinis - dalykas dažnas verysad.gif  verysad.gif Žodžiu, sprogstu iš neteisybės ir piktumo verysad.gif  verysad.gif

Na kas cia darosi ,juk ir dar vienai mergaitei is SM taip buvo,na kodel tokia neteisybe,
Laikykis  wub.gif

Atsakyti
Turbūt daugelis jau skaitėt, kad man staiga ir netikėtai pavyko pastoti natūraliai. Skaičiukai buvo labai maži, bet augo gražiai. Kadangi tepliojo, leido leistis progesteroną ir po 10 dienų tepliojimas baigėsi. Po 6 dienų, praeitą šeštadienį pradėjo teplioti vėl ir pirmadienį buvom pirmajam echo. Gimdoj nieko nesimatė verysad.gif Gleivinė gražiai išaugus, tačiau ir tiek. Dėl visa ko nusiuntė pasidaryti HCG dar kartą, jo atsakymus gavau tik vakar, ir ką - 570 doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Reiškias, yra. Kažkur, bet yra. Skaičiai ryškiai per maži normaliam nėštumui, bet kažkas vyksta. Skausmų pas mane jokių, bet gydytojas vistiek įtaria, kad gali būti negimdinis doh.gif Šiandien mane priduoda priežiūrai į ligoninę. Nu už ką????????? Atrodo, kad 6 įsodinimų gyvenime mažai, paskui suteikia viltį, tada atima, ir dar su visais grožiais verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Tikiuosi (kad ir kaip bebūtų keista tikėtis to), kad mažas buvo įsitaisęs gimdoj, ir pats pabėgs, nes negaliu net patikėti, kad tai gali būti negimdinis doh.gif Turiu tik vieną kiaušintakį, o ir pasikartojantis negimdinis - dalykas dažnas verysad.gif  verysad.gif Žodžiu, sprogstu iš neteisybės ir piktumo verysad.gif  verysad.gif

Žinai po savo nesekmių (kaip 3 kartus pastojau, vystėsi normaliai,po to slysdavo žemė iš po kojų,kai nustodavo vystytis, supratau tik vieną dalyką, kad visos šitos kančios ir atsakymų į neatsakomus klausimus ieškojimas yra visiškai beprasmiškas dalykas ,kuris diena iš dienos tave graužia ir naikina bet kokį tikėjimą "geresnia" ateitimi ir suteikia tik didžiuli skaumą. Nežinau kokie stebūklai tūri atsitikti,kad jais galima būtų pradėti tikėti, bet žinau tik vieną dalyką: REIKIA SUSIIMTI IR NUSTOTI IEŠKOTI ATSALYMŲ Į KLAUSIMUS DĖL IR KOĖL ir pasistengti gyventi rytojaus diena nieko neplanuojant. Tai yra BŪTINA!!nes nu viską padarome kas nuo mūsų priklauso,kaip dar turime dyventi ir elgtis,kad nepasikartotų tie košmarai? analizuojant taip ir nuprotėti galima doh.gif
Atsakyti
Viktoriuk, puikiai suprantu tavo pyktį ir neviltį... verysad.gif Laikykis console.gif
Atsakyti