QUOTE(Laimuze509 @ 2009 08 22, 11:56)
Sveikutės, atėjau pasidalint savo skaudžia patirtim...
Grįžau po laparoskopijos ir histeroskopijos... Tai va praoperavo mane tris valandas beveik ir nieko negalėjo padaryt, daugiau nesiryžo kamuot šykart... ant kiaušidžių abiejų endometiozės židiniai, sakė iškirpo, išsiuntė tyrimams, viena kiaušidė priaugus prie pilvo sienos. Nesuprantu kaip viso to nematė prieš metus ir 4 mėnesius darytos palaroskopijos metu
na o histeroskopijos kaip ir nepavyko atlikti nes iš kart už gimdos kaklelio sąaugos, yra krašte maža skylutė, bet su histeroskopu nepraėjo ir kiek matėsi tai sakė maža gleivinė, bandė su spaudimu leist tą skystį bet nieko, viskas atgal išėjo... Sako gal sąaugos atsirado po atliktų abrazijų po nesivystančių nėštumų... o gal jau taip yra nuo seniau, nieks negali pasakyt kaip dabar iš tikro, gaila sugaišto laiko, gaila išleistų šitiek pinigų trims IVF....
Juk jau pirmo IVF metu sunkiai sekėsi įsodinti, vadinasi tos sąaugos jau tada buvo. Po nepavykusio IVF gydytojas sugebėjo tik paskėsčiot rankom ir nurašyt ant gamtos klaidų...
Čia ne gamtos klaida, klaida mano, kad nereikalavau histeroskopijos, o jų klaida kad nepaskyrė... ir taip vadinasi gydo nevaisingumą, pirma tegul išsigydo savo smegenis nuo nevaisingumo, gal produktyvesnės bus ir sugalvos ką pasiūlyt pacietams, o ne tik eilinį IVF, o po nepavykusio, priežastis yra tik dažniausiai jos tingima ieškoti, o gal ir nenorima...
Dovanokit, kad taip piktai, bet širdyje tik pyktis ir neviltis...
Grįžau po laparoskopijos ir histeroskopijos... Tai va praoperavo mane tris valandas beveik ir nieko negalėjo padaryt, daugiau nesiryžo kamuot šykart... ant kiaušidžių abiejų endometiozės židiniai, sakė iškirpo, išsiuntė tyrimams, viena kiaušidė priaugus prie pilvo sienos. Nesuprantu kaip viso to nematė prieš metus ir 4 mėnesius darytos palaroskopijos metu

na o histeroskopijos kaip ir nepavyko atlikti nes iš kart už gimdos kaklelio sąaugos, yra krašte maža skylutė, bet su histeroskopu nepraėjo ir kiek matėsi tai sakė maža gleivinė, bandė su spaudimu leist tą skystį bet nieko, viskas atgal išėjo... Sako gal sąaugos atsirado po atliktų abrazijų po nesivystančių nėštumų... o gal jau taip yra nuo seniau, nieks negali pasakyt kaip dabar iš tikro, gaila sugaišto laiko, gaila išleistų šitiek pinigų trims IVF....
Juk jau pirmo IVF metu sunkiai sekėsi įsodinti, vadinasi tos sąaugos jau tada buvo. Po nepavykusio IVF gydytojas sugebėjo tik paskėsčiot rankom ir nurašyt ant gamtos klaidų...
Čia ne gamtos klaida, klaida mano, kad nereikalavau histeroskopijos, o jų klaida kad nepaskyrė... ir taip vadinasi gydo nevaisingumą, pirma tegul išsigydo savo smegenis nuo nevaisingumo, gal produktyvesnės bus ir sugalvos ką pasiūlyt pacietams, o ne tik eilinį IVF, o po nepavykusio, priežastis yra tik dažniausiai jos tingima ieškoti, o gal ir nenorima...
Dovanokit, kad taip piktai, bet širdyje tik pyktis ir neviltis...
Sveikutės visos ir vėl pas jus su savo patirtim, pasirodo X failai tęsiasi

Čia viršuj perkopinau ką rado po antros laparoskopijos, o dabar papaskosiu kaip sekėsi gimdos nuotrauka. Šendien grįžau po. Čia darė gydytoja dėl sąaugų, norėjo pasižiūrėt kiek jų yra ir ar prateka skystis už sąaugų toliau į gimdą, aišku pratekėjo ir ką jūs manot, kiaušintakiai taigi PRATEKAMI!!!!!![SIZE=7]
Nu žinokit negaliu nesikeikus, taigi po pirmos laparo pasakė kad nepratekami ir vienintelis kelias IVF, mes patikėjom ir nuėjom darytis IVF.... nervas ima kad be reikalo darėm 3 IVF, o tikros priežasties kodėl nepastoju nenustatė

Man visą laiką nedavė ramybės ta mintis, kad per nuotrauką buvo pratekami kaiušintakiai o jau per laparo už dviejų mėn nepratekami, bet negi pulsi vėl prašytis laparoskopijos, o po pirmo nesivystančio klausiau gal laparo pakartot ar histeroskopiją padaryt, atsakė netikslinga... va tau ir netikslinga...
Matyt tos sąaugos buvo iš anksčiau ir dėl to negalėjau natūraliai pastot, o kiaušintakiai visai ne prie ko, o nesivystymui matyt įtakos AFS turėjo... nes vėl pakartojau tyrimus ir yra tas AFS.
Nu nervas ima nerealiai

Tikiuosi kas nors pasimokys iš mano klaidų ir nepuls darytis IVF be laparoskopijos ir histeroskopijos, liūdna kad Lt taip atmestinai žiūri vaisingumo "gydytojai" ...