Įkraunama...
Įkraunama...

IVF senbuvių Vilties Namai

QUOTE(zynaida @ 2010 01 12, 22:04)
sveikute  smile.gif as taip noreciau Tave isbart.per didelis noras,uzgozia viska.atsipalaiduok,Tu dar tokia jauna ir kas svarbiausia,Tu esi sveika ir gali pati pastot.nusispjauk ir sakyk sau,kad Tau visai nesvarbu kada tai bus,o tai tikrai ivyks.sulauksi Tu to dziaugsmelio  smile.gif tik paleisk ta nora .linkiu Tau stiprybes  wub.gif

Ačiū wub.gif
Tas begalinis noras jau aprimo mirksiukas.gif Aš tiesiog labai norėjau Kalėdų ir gimtadienio dovanos, kurios laukiau daugelį metų, bet dabar jaučiuosi puikiai ir apie tai jau stengiuosi negalvot, bus kaip bus, o kad bus gerai tai tikrai žinau mirksiukas.gif Ačiū už palaikymą wub.gif
Atsakyti
Tai ateis,kai Tu visiskai nesitikesi smile.gif
Atsakyti
O labiausiai įkvepia istorijos, kai kam nors pasiseka po 19 ar 20 metų biggrin.gif
Man šiandien juodo jumoro priepuolis... skaičiuoju kiek liko iki pensijos. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2010 01 10, 18:52)
linkiu Tau dideles sekmes,kaip ir kitoms merginoms is sio skyrelio.ypac Akeditei  wub.gif ji man taip nuosirdziai padovanojo savo atlikusi crinone.siunciu  nestuke.gif  virusiuka  wub.gif  wub.gif  wub.gif

zynaida 4u.gif
dabar tu šio skyrelio puošmena nestuke.gif
gaudau virusiukus ir tikiuosi dar suspėti palaikyti tau nestuke.gif kompaniją.............. wub.gif
linkėjimai

Enrika, kartais mūsų norus koreguoja kažkas kažkur kitur.............
laikykis mirksiukas.gif

Pelargonija,o tai kam pasisekė nestuke.gif po tiekos metų??????????????
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2010 01 12, 21:04)
sveikute  smile.gif as taip noreciau Tave isbart.per didelis noras,uzgozia viska.atsipalaiduok,Tu dar tokia jauna ir kas svarbiausia,Tu esi sveika ir gali pati pastot.nusispjauk ir sakyk sau,kad Tau visai nesvarbu kada tai bus,o tai tikrai ivyks.sulauksi Tu to dziaugsmelio  smile.gif tik paleisk ta nora .linkiu Tau stiprybes  wub.gif

na zinokis bandziau as ir nusispjauti ir nebeiti pas gydytojus ir SM nerasyti ,neskaityti,net pas psichologa pradejau eiti,lankyti joga.Atrodo viskas ir normaliai,bet vakarais ar po draugu apsilankymo su vaikuciais,viskas vel gryzta,kiek save beraminciau,esu jau irgi ne jaunikle tai kuo toliau tuo sunkiau...

Enrika,mano istorija labai panasi,labai tave suprantu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 01 15, 10:16)
na zinokis bandziau as ir nusispjauti ir nebeiti pas gydytojus ir SM nerasyti ,neskaityti,net pas psichologa pradejau eiti,lankyti joga.Atrodo viskas ir normaliai,bet vakarais ar po draugu apsilankymo su vaikuciais,viskas vel gryzta,kiek save beraminciau,esu jau irgi ne jaunikle tai kuo toliau tuo sunkiau...

verysad.gif wub.gif
Tapsim mes mamomis, tik reikia nuoširdžiai tuo tikėti... Stiprybės Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 01 15, 10:18)
verysad.gif  wub.gif
Tapsim mes mamomis, tik reikia nuoširdžiai tuo tikėti... Stiprybės Tau  4u.gif

aciu,tik va vis pagalvoju na is kur pas mus tos stiprybes atsiranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2010 01 14, 23:27)
Pelargonija,o  tai kam pasisekė  nestuke.gif  po tiekos metų??????????????

Žinau du atvejus. Vieną neseniai skaičiau SM, nebeatsimenu kuriam skyrelyje, kad draugei pavyko po 20 metų, kai jau visai nuleido rankas..
O kitą atvejį turiu šalia - draugės mama 19 metų važinėjo po sanatorijas, buvo visai praradus viltį... ir va - mano draugė iš 4 vaikų šeimos. Įsivaizduok, kad pradėjo vaikus daryti prieš 60 metų, kai nebuvo nei IUI, nei IVF.... ir dar daug ko nebuvo, gal ir echoskopo.

Būtų gerai, kad kas nors informuotų - kada, po kiek laiko biggrin.gif ar visai š... bus, nieko neišeis. O tai daužai kakta į sieną, ir nežinai, ar verta. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 15 sausio 2010 - 17:09
QUOTE(Prince @ 2010 01 15, 10:16)

sveika Prince, labai tave suprantu, mums irgi niekaip nepavyksta susilaukti maziuko. Viskas atrodo ramu ir tas skausmas nuslugsta kol salia nepasirodo drauges su mazyliais ir savo smagiom maziuku istorijom, arba dar skaudziau kaip jos dziaugiasi savo prisiminimais is nestumo laikotarpio ... kaip buvo sunku, bet baisiai gera.... verysad.gif sedziu as tada salia ir vos sulaikau asaras, kad nepratrukti. Tada raminu save ir galvoju, gal kadanors tai praeis... ir as taip nebereaguosiu... bet istorija vis kartojasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dallija @ 2010 03 08, 16:32)
sveika Prince, labai tave suprantu, mums irgi niekaip nepavyksta susilaukti maziuko. Viskas atrodo ramu ir tas skausmas nuslugsta kol salia nepasirodo drauges su mazyliais ir savo smagiom maziuku istorijom, arba dar skaudziau kaip jos dziaugiasi savo prisiminimais is nestumo laikotarpio  ... kaip buvo sunku, bet baisiai gera....  verysad.gif sedziu as tada salia ir vos sulaikau asaras, kad nepratrukti. Tada raminu save ir galvoju, gal kadanors tai praeis... ir as taip nebereaguosiu... bet istorija vis kartojasi  unsure.gif

tai tas ir baisu kad ta istorija kartojas....

jau nejuokais baisu darosi,kad nepavyks susilaukti vaikelio verysad.gif
Atsakyti
oi, merginos, kiek daug skausmo, bet kartu - ir vilties sitam skyrelyje! be galo dziaugiuosiu uz tas, kurioms pavyko po ilgu laukimo metu pagaliau sulaukti savo spinduliuku ir kartu giliai giliai sirdy kraupstu is siaubo - nejaugi ir man skirta tas pat??? nenoriu!!! negaliu! nepajegsiu islaukt tiek metu!... nezinau, gal kaltas jaunatviskas maksimalizmas, bet siam momentui esu pasiryzus baigti su IVF bent jau laikinai - jei si pavasari nepavyks su snaigutem, pradesiu tvarkytis popieriukus ivaikinimo procedurai. nors nepastojimo stazas dar palyginus menkas (2metai, 1IVF), noriu vaiko dabar! tik va jis turbut nelabai nori tokia mama kaip as turet - juodas jumoras... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dallija @ 2010 03 08, 17:32)
.....Viskas atrodo ramu ir tas skausmas nuslugsta kol salia nepasirodo drauges su mazyliais ir savo smagiom maziuku istorijom, arba dar skaudziau kaip jos dziaugiasi savo prisiminimais is nestumo laikotarpio  ... kaip buvo sunku, bet baisiai gera....  verysad.gif sedziu as tada salia ir vos sulaikau asaras, kad nepratrukti. Tada raminu save ir galvoju, gal kadanors tai praeis... ir as taip nebereaguosiu... bet istorija vis kartojasi  unsure.gif

O mano draugės jau anūkus augina.................................. ir dar paskaičiuoju kiek liko iki pensijos......... švelniai tariant, biški neviltis sujama. g.gif
Atsakyti