Įkraunama...
Įkraunama...

IVF senbuvių Vilties Namai

is oficialiai nustatytu priezasciu nepastojimo, tai pas mus sperma problematiska.
bet visdelto pasakyt kur silpnoji vieta...kai su prasta sperma net ir po TESOS pastoja, o po ICSI irgi juolabiau, tai ka as zinau...nebezinau ka ir galvot.
Net nezinau ka sako...mano gydytoja nelabai ka ir sako, bet man kirba vienintele ideja - vaziuot i Izraeli ir naudotis spermos atranka ar dar ir kitomis geresnemis technologijomis...daugiau nelabai ka isgalvoju rolleyes.gif

smile.gif+2009 04 27, 11:47-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 04 27, 11:47)
Euromergele, o kaip manai, kur pas jus silpnoji vieta IVF? Ir ką sako gydytojai dėl tiek nesėkmių?

Atsakyti
Aš - nė už ką schmoll.gif Gal kolkas, kol pribręsim dar vienam bandymui, bet gyvenimui be vaikų - tikrai ne schmoll.gif Iš tikrųjų šiuo metu bandau atsiriboti nuo to begalinio noro, nors baisiai sunkiai sekas unsure.gif

Bet ateity be vaikų gyvent nesiruošiu ax.gif Tikrai mane vadins mama, ir tikrai bus, ką vadinsiu savo vaiku rolleyes.gif (Ale iš kur tiek optimizmo biggrin.gif )

Dabar vis dažniau save pagaunu mąstant, kad jei tik būtų pinigų, gal pasirašyčiau vasarą trumpam protokolui Lietuvoj, bet kad nė per kur pinigų nebus unsure.gif O va čia dar kartą bandyt neturiu jokio noro, bent kolkas unsure.gif Kažkaip kolkas dar tikėjimas sėkme negrįžo
Atsakyti
Na, ir dar viena iškamša pioneer.gif 13 metų darbo, 3 stimuliacijos, 2 IUI, 3 IVF. Tikėjimo nulis.
Ir pastangos išlieti energijos (ar pakrikusių nervų biggrin.gif ) perteklių kitur.
Tik vis reguliariai pasidaro smalsu, kaip merginoms sekasi, ir vėl įlendu į SM. Priklausomybė... tskant. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2009 04 27, 11:32)
Na, ir dar viena iškamša  pioneer.gif 13 metų darbo, 3 stimuliacijos, 2 IUI, 3 IVF. Tikėjimo nulis.
Ir pastangos išlieti energijos (ar pakrikusių nervų  biggrin.gif ) perteklių kitur.
Tik vis reguliariai pasidaro smalsu, kaip merginoms sekasi, ir vėl įlendu į SM. Priklausomybė... tskant.  4u.gif

na va,sena gvardija renkasi 4u.gif tongue.gif

o Svilpa,tai tikrai,as apgailestauju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 27, 10:07)
O gaila.... Akvilytė taip gražiai nuotraukoj tiesia rankytę kvietimui... wub.gif

Mums ir patiems gaila unsure.gif , reiktų labai labai jai sesutės ar broliuko.... bet artimiausiais metais nieko neplanuojam... o toliau bus matyt...

Aš tik Jums visoms , nors po vieną linkiu wub.gif wub.gif wub.gif O mes jau ir taip laiminga šeima, kad tik sveiki visi būtume ax.gif
Atsakyti
Kas baisiausia, kad tų iškamšų ne tiek jau mažai doh.gif schmoll.gif O tai tikrai nieko gero IVF sekmės prasme...
Na merginos, aš manau, kad 4 IVF bus mano paskutinis. Aišku dabar taip šneku, o kas būtų, jeigu būtų nežinau. ... tačiau jau dabar man labai sunku ryžtis 4, nes apninka labai didelė baimė, bijau, kad tai paskutnis šansas ir t.t. .. Tai vat dar negalvoju, kad būsiu be tikrų savo vaikų, tačiau tokia galimybė labai reali. O dėl svetimų vaikų, tai aišku, galimybė taip pat lieka. Bet jaučiu, kad tokiu atveju svetimą vaiką imtumėme, jau kai aš 100 proc. nebegalėčiau turėti tirkų nei teoriškai, nei praktiškai. O iki to laiko gyvenčiau sau 4u.gif
Atsakyti
Labai gerai, kad atsirado toks skyrelis, visos lenda iš pogrindžio.
Tikrai, baisiausia, kad mūsų čia nemažai doh.gif
Jungiuosi ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2009 04 27, 08:30)
Del gydytoju...5 kartus dariausi ten pat, bet jau atsiranda poreikis gydymo kitur..kad netaptu viskas rutina smile.gif

biggrin.gif aš tris kartus iš eilės bandžiau pas vieną gydytoją, kai atsirado "lyšnas" litas-pakeičiau kliniką ir gydytoją (nes tos pirmosios gydytojos shemą mokėjau mintinai tongue.gif ), galvojau, kad gal man trūksta tik kitokios schemos-ir viskas bus gerai.Deja..tada vėl grįžau į savo kliniką ir dar du kartus bandžiau pas U.Vėl deja..tuos paskutinius dukart netgi iki punkcijos nedaėjom doh.gif Jei dar kada darysiu-manau kad vėl grįšiu pas tą pirmąją gydytoją, nes turbūt ji geriausiai "supranta" mano organizmą.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2009 04 27, 11:51)
panos ar kitos bandot pratint save prie gyvenimo be vaiku? (pratint tai nereiskia kad nusprest galutinai...tiesiog siaip....pasidalinkim mintimis jeigu kam norisi irgi)
Svilpa, galutinai nusprendei daugiau nebebenadyti? kokias alternatyvs svarstot dar? ar tik gyvenima be vaiku? kaip sekasi pratintis?
Kaikada pamastau ir as...nera labai sunku su tokia mintimi po tiek nesekmiu gyvent kol neatsiranda salia (bet labai salia, tie kurie praeina pro sali nesiskaito smile.gif ) kitu vaikai...kitu nestumai - tada ir vel pasijauti kazkoks netoks..iskrites is konteksto 

Naa... Aš visą gyvenimą jaučiuosi (gal ir esu) truputį iškritus iš konteksto. Tai būsena įprasta lotuliukas.gif Skauda širdį, kai MB tampo kieno nors vaikiuką. Siaubingai apgailestauju, kad aš esu priežastis, dėl kurios jis netapo tėvu. Nes norėčiau tokio tėvo, kokiu būtų MB. Jei būtų. Čia ir yra opiausia dalis.
Vargu ar bebandysim. Reikėtų donorės, ir iš esmės nebetikiu.
Šiuo metu gyvenam dviese, amžiaus vidurio krizę bandydami uždaužyt trankydamies po pasaulį duobėtais keliais.
Gal būt taip ir liks, gal vėl kas galvon šaus, nežinau. Įvaikinti šiandien dar nepasiruošus.
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2009 04 27, 16:29)
Naa... Aš visą gyvenimą jaučiuosi (gal ir esu) truputį iškritus iš konteksto. Tai būsena įprasta lotuliukas.gif  Skauda širdį, kai MB tampo kieno nors vaikiuką. Siaubingai apgailestauju, kad aš esu priežastis, dėl kurios jis netapo tėvu. Nes norėčiau tokio tėvo, kokiu būtų MB. Jei būtų. Čia ir yra opiausia dalis.
Vargu ar bebandysim. Reikėtų donorės, ir iš esmės nebetikiu.
  Šiuo metu gyvenam dviese, amžiaus vidurio krizę bandydami uždaužyt trankydamies po pasaulį duobėtais keliais.
  Gal būt taip ir liks, gal vėl kas galvon šaus, nežinau. Įvaikinti šiandien dar nepasiruošus.

verysad.gif console.gif labai gaila ir liudna,apgailestauju verysad.gif ir as esu seimoje kaltininke verysad.gif
amziaus krize mes ir bandom uzkimst trankydamiesi po pasauli unsure.gif
na,yr kaip yr
Atsakyti
labutis visoms. jungiuosi prie jūsų 8metai laukimo 2 nesėkmingi IVF ir siaubingai pakrikę nervai.
Atsakyti
QUOTE(boruzele34 @ 2009 04 27, 17:45)
labutis visoms. jungiuosi prie jūsų 8metai laukimo 2 nesėkmingi IVF ir siaubingai pakrikę nervai.

sveika sveika,geriau jau nesijungtum i si nelaimeliu buri ax.gif
jooo,nervai tai pakrike,as net pagalvoju,kaip su manim dar gyvena MB doh.gif
Atsakyti