QUOTE(euromergele @ 2009 04 27, 11:51)
panos ar kitos bandot pratint save prie gyvenimo be vaiku? (pratint tai nereiskia kad nusprest galutinai...tiesiog siaip....pasidalinkim mintimis jeigu kam norisi irgi)
Svilpa, galutinai nusprendei daugiau nebebenadyti? kokias alternatyvs svarstot dar? ar tik gyvenima be vaiku? kaip sekasi pratintis?
Kaikada pamastau ir as...nera labai sunku su tokia mintimi po tiek nesekmiu gyvent kol neatsiranda salia (bet labai salia, tie kurie praeina pro sali nesiskaito

) kitu vaikai...kitu nestumai - tada ir vel pasijauti kazkoks netoks..iskrites is konteksto
Naa... Aš visą gyvenimą jaučiuosi (gal ir esu) truputį iškritus iš konteksto. Tai būsena įprasta

Skauda širdį, kai MB tampo kieno nors vaikiuką. Siaubingai apgailestauju, kad aš esu priežastis, dėl kurios jis netapo tėvu. Nes norėčiau tokio tėvo, kokiu būtų MB. Jei būtų. Čia ir yra opiausia dalis.
Vargu ar bebandysim. Reikėtų donorės, ir iš esmės nebetikiu.
Šiuo metu gyvenam dviese, amžiaus vidurio krizę bandydami uždaužyt trankydamies po pasaulį duobėtais keliais.
Gal būt taip ir liks, gal vėl kas galvon šaus, nežinau. Įvaikinti šiandien dar nepasiruošus.