Įkraunama...
Įkraunama...

IVF senbuvių Vilties Namai

sveikos, koks didelis cia burys vis delto, galetu jis buti mazesnis sad.gif
as kazkaip "istraukiau" sekminga bilieta, bet visiskai atsitiktinai....

gera minti uzvedet, kad jei pats nepasirpinsi savimi - tavim ir uz didelius pinigus nepasirupins...
nu mna gi per trecia IVF buvo - pasidariua ant bajerio pati savarankiskai prolaktina - uzkiles blink.gif jis buvo darytas pirma ir paskutini karta pries tris metus, tada jis buvo normos ribose, tai daugiau nieks ir nebedare. tai gal todel simtas stimuliaciju ir du ivf suniui ant uodegos ir nuejo.

ir dar buvo niuansas per paskutini ivf - pradejo pykinti ir labai silpna daresi susileidus gonalio. nutrauke stimuliacija, nors reikejo leistis gonali dar keleta dienu ir punktavo jau tada netrukus, ko rezultate turiu savo stebukla, o jei ne sis atsitiktinukas - gal butu buve nekokybiski folikulai, kaip kad per pirma ivf.
taigi - gydytojais butinai pasitikim, bet dar ir pacios galvojam. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2009 04 27, 21:08)
sveikos, koks didelis cia burys vis delto, galetu jis buti mazesnis sad.gif
as kazkaip "istraukiau" sekminga bilieta, bet visiskai atsitiktinai....

gera minti uzvedet, kad jei pats nepasirpinsi savimi - tavim ir uz didelius pinigus nepasirupins...
nu mna gi per trecia IVF buvo - pasidariua ant bajerio pati savarankiskai prolaktina - uzkiles  blink.gif  jis buvo darytas pirma ir paskutini karta pries tris metus, tada jis buvo normos ribose, tai daugiau nieks ir nebedare. tai gal todel simtas stimuliaciju ir du ivf suniui ant uodegos ir nuejo.

ir dar buvo niuansas per paskutini ivf - pradejo pykinti ir labai silpna daresi susileidus gonalio. nutrauke stimuliacija, nors reikejo leistis gonali dar keleta dienu ir punktavo jau tada netrukus, ko rezultate turiu savo stebukla, o jei ne sis atsitiktinukas - gal butu buve nekokybiski folikulai, kaip kad per pirma ivf.
taigi - gydytojais butinai pasitikim, bet dar ir pacios galvojam.  4u.gif

ok,garneli,aciu
4.pasitikrint prolaktina
Atsakyti
dar del spermos mastau... g.gif
gal nera ten taip baisu visos tos bacilos, ja gi gerai "praplauna" per IVF.
jei as klystu - pataisykit mane kas nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 27 balandžio 2009 - 21:17
QUOTE(garnelis @ 2009 04 27, 22:17)
dar del spermos mastau...  g.gif
gal nera ten taip baisu visos tos bacilos, ja gi gerai "praplauna" per IVF.
jei as klystu - pataisykit mane kas nors.

Ne esme tas atplovimas,- esme, kad spermiukai subresta uzdegiminiame fone, ko pasekoj buna prastos kokybes.
Atsakyti
QUOTE(Isabele @ 2009 04 27, 20:54)
Labai noriu pakalbinti Darla, jau kazkuria diena ruosiausi rasyti AZ. Darlut, buk gera pasidalink kaip sekasi auginti dukruze, kokie pojuciai, kaip visi apsipratot, ar neislenda kokie sunkumai dusioj, kuriu nesitikejai, ... na jei tik zinoma gali, papasakok kaip ten jums viskas klostosi, nes labai aktualu  blush2.gif

Jei ne teisinės problemos, viskas būtų gerai verysad.gif Aš manau, kad sunkiausia yra žengti tą pirmąjį žingsnį. Mano vyras visada buvo prieš įvaikinimą, o dabar savo gyvenimo neįsivaizduoja be mažosios padaužos wub.gif Mums didelių sunkumų tikrai nekilo ax.gif Aš tiesiog žinau, kad kitaip nebus. O širdies kertelėje visada dar bus užslėpta vilties kibirkštėlė ax.gif Mūsų visas gyvenimas apsivertė aukštyn kojom - dabar jau yra mažasis žmogutis, kuris kiekvieną minutę primena apie save. wub.gif Aišku, visada išlieka nerimas - kas bus toliau g.gif Bet stebgiuosi kuo mažiau galvoti apie neigiamus dalykus. Mergaitė pas mus labai greit apsiprato, o mes ir nepajutom, kaip prabėgo 9 mėnesiai ax.gif Toks jausmas, kad ji visada buvo su mumis. Ir tikrai sugraudina, kaip parneša gėlytę nuskynus, kaip apsikabina, bučiuoja ir sako: myliu, mamyte wub.gif Nepakartojamas jausmas ir tada pamiršti visas iškrėstas šunybes biggrin.gif
Atsakyti
aisku kiekviena kalbam remdamasi savo patirtimi, bet nereikia visko aklai klausyti smile.gif
spermos paselis manau tikrai nera butinas, jeigu sperma gera ir joje nera jokiu leukocitu
tepinelis...man kadangi visada tepineli imdavo tai neturiu cia komentaru...
AFS - man nera darytas, bet musu problema - prasti embrionai..o AFS daromas kai persileidzia moteris, iki pastojimo stadijoj nesu tokia tikra, bet jis matomai nieko nelemia nors velgi..nezinau, ne gydytoja

QUOTE(Pusaite @ 2009 04 27, 22:08)
...
tai vadinasi,reikia 1.jo paseli padaryt,2.savo tepineli vel pries kita isodinima,3.AFS ,kas ten per tyrimas?

Atsakyti
Aš po kiekvieno nepavykusio karto gydytojos klausdavau arba ji pasiūlydavo ką dar galima būų išsitriti. Pasidariau lyg ir visus įmanomus tyrimus, na bent jau kokius aš žinau, išskyrus AFS. Nors per pastarąjį IVF gyd. skyrė aspiriną... Tepinėlį darydavo prieš kiekvieną bandymą (mano iniciatyva), vyro spermos pasėlį tik prieš pirmąjį. Kai prieš tręčiajį bandymą paklausiau, gal reikėtų ir vyrą ištirti - atsakė, kad jeigu niekada nebuvo rasta bacilų tai nereikia.
Pastebėjau viena-po visų įsodinimų kažkas nutikdavo su flora (perštėjimas).
Atsakyti
kadaise sita nuoroda daugkartiniu nesekmiu man buvo kaip vedlys ka cia dar issityrinejus smile.gif Tik rusu kalboj - jeigu kam problemos su issivertimu - drasiai klauskit. Gal kam bus naudinga 4u.gif
http://www.probirka.org/manyeco.htm

Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2009 04 27, 22:34)
Aš manau, kad sunkiausia yra žengti tą pirmąjį žingsnį.

ko gero.... pas mus abu jausmu makalyne, viena diena vienaip atrodo, kita kitaip, matyt reikia dar truputi nusistoveti, reikia, kad viskas susiguletu. Labai dziaugiuos uz jus ir linkiu sekmingai iveikti visas biurokratines kliutis 4u.gif

Euromergele, pas mus zinok visuomet leukocitai budavo normoje, o paseliai rodydavo bacila. Ir niekas nebutu mums pasiule pasidaryti paseli, nes tarsi nebuvo reikalo, bet vyra labai vargino spuogai ir tiesiog viena diena uzklausiau gyd. nuo ko jie galetu buti, tai tada ir prasidejo musu nesibaigiantys maratonai unsure.gif
Atsakyti
Dėl prastų embrionų - matyt pas daugelį iš mūsų jie yra prasti... Tik pas vienas tas išryškėja dar prieš įsodinimą, pas kitas vėliau. Kažkada man tą sakė genetikė. Mūsų atveju - embrionams kažkas nutinka vėliau negu trečią parą, nes iki to jie būna idealūs (gyd. ir embr. žodžiais).
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nepriskirsiu as saves prie stebuklu ar prie labai sunku ir ilga kanciu kelia nuejusiu. Buciau nerasius (kazkodel galvoju kad erzina vistiek kai cia raso jau pastojusios, labai prasau atleisti jei taip nera smile.gif ), bet Tiesiog as uzjudino tema smile.gif Mano pirmas nesekmingas IVF buvo mano pacios gydymo pasiskirto pasekme smile.gif tai yra pati sugalvojau, kad gerai stimuliuojasi viskas su Clostilbegitu per IUI, pakalbejau apie tai su gydytoja. Daug kur gydytoja sake kad gal jau reiketu toliau nedaryti, nes prastoka situacija - neklausiau. Sutiko daryti ir rizikavom visur ir viskame ta karta - rezultatas niekinis. Antrasis sekmingas IVF irgi buvo daugelis mano pacios gydymas. 1. Prisiminus pirmaji IVF, alergine reakcija i viensu vaistus. Pasisakiau gydytojai, pakeite juos i kitus analogiskus. Alergines reakcijos nebebuvo. 2. Esu alergiska kazkam - greiciausiai dulkems, patalynes erkems. Pasisakiau gydytojai. Po punkcijos pradejau gerti vaistus nuo alergijos. Taip pat del visu situ dalyku salia paskyre ir aspirina. Savarankiskai pasidarem paselius, paseli slapimo padare ir man (buvau gavus pusles uzdegima) pasirodo pas mane sedejo ta pati bacila kaip ir pas vyra. Issigydem. Ir tik tada startavom. Beja 'na ura' ir net neturedami visos reikalingos pinigu sumos. Taip kad palaikysiu jus merginas sakydama, pasitekti gydytoja tikrai reikia, bet profilaktiskai ir paciai gydytis taip pat reikia.
Sekmes jums dideliausios visoms. As visada mintimis su jumis. 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal turit minčių ,
o ką tirtis, kai neprigyja idealūs 8 ląstelių embrionai ????
laparosk. prieš IVF nieko blogo neparodė........... verysad.gif
darau vienintelę išvadą- nustoja dalintis dėl kažkokių tai priežąsčių........
galbūt genetinių............ verysad.gif
gal dėl ICSI.....???? unsure.gif
kažkodėl nebepasitikiu LT mikroskopais..............
Atsakyti