Įkraunama...
Įkraunama...

IVF senbuvių Vilties Namai

QUOTE(laukimas @ 2009 04 28, 20:54)
Labas merginos. Skaitau jusu foruma su pertraukom  apie dvejus metus. vis pereidama is vienos temos i kita. Pradejau nuo IUI. 5 nesekmingi bandymai. IVF - 4 nesekmingi.  Manau, atejo laikas glaustis jusu Vilties namuose...

Siuo metu esu is proto varancioj laukimo situacijoj, gal kas galit pasidalinti patirtim, gal kam nors panasiai buvo?
Siuo metu esu po 5 IVF bandymo, sestadieni balandzio 25 d. turejau daryti testa, buvo labai labai neryski antra juostele. Sekmadieni aiskiai tik viena. Visus praeitus kartus menesins prasidedavo tiksliai nustatyja diena  verysad.gif . Sis kartas pirmasis, kai delsia. Gydytoja liepe laukti iki penktadienio ir vel daryti testa. Pesimistiskai nuteike, kad greiciausiai buvo nestumas, kurio nebeliko ir sia savaite prasides menesines. Laukti iki penktadienio! Tos testo juosteles tai ryskios tai ne irgi ramybes nesuteikia. Vakar pasidariau testa su zodziais: nescia.
Dar tik antradienis, nebesugebu nei atsipalaiduoti, nei apie ka nors kita galvoti, istisai ieskau visokiu patvirtinanciu ar paneigianciu pozymiu.

Asmeniskai man svarbus pozymis/taisykle: pries menesines iskyla vienas-du paaugliu spuogiukai, VISADA. Si karta neiskilo... iki siandien.  Istisai nestipriai pamaudzia pilvo apacia, sonus.
Ar gali buti, kad nestumas? Ar siaip tiesiog uztruko verysad.gif Ar gali paskaudeti pilva, jei yra nestumas? Ar tai tiesiog artejanciu dienu pozymis.

Laukimas sveika atvykusi, nelabai suprantu ar tau testas rodo, kad tu nėščia, ar ne? be to, kodėl nepasidarai HCG tyrimo, jis tau aiškiai pasakytų ar yra nėštumo, ir kaip jis auga. Jei tau jau yra 10 dienų po įsodinimo, siūlau pasidaryti HCG tyrimą. Kam kankintis? jei matysi, kad nėštumas yra, galėsi padidinti crinino dozę, žinoma pasitarusi su gydytojais. Tie nėštumo testia nėra tikslus nėštumo rodiklis, ypač mūsų atvejais, kai męs stimuliuotos.
Atsakyti

Ar gali paskaudeti pilva, jei yra nestumas? Ar tai tiesiog artejanciu dienu pozymis.

Tikrai gali, kitoms intensyviai maudzia iki 12 nestumo savaites. Labai labai tau linkiu nestumo, butu geriausia jei pasidarytum kraujo tyrimuka, butu viskas aisku 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos. Skaitau jusu foruma su pertraukom  apie dvejus metus. vis pereidama is vienos temos i kita. Pradejau nuo IUI. 5 nesekmingi bandymai. IVF - 4 nesekmingi.  Manau, atejo laikas glaustis jusu Vilties namuose...

Siuo metu esu is proto varancioj laukimo situacijoj, gal kas galit pasidalinti patirtim, gal kam nors panasiai buvo?
Siuo metu esu po 5 IVF bandymo, sestadieni balandzio 25 d. turejau daryti testa, buvo labai labai neryski antra juostele. Sekmadieni aiskiai tik viena. Visus praeitus kartus menesins prasidedavo tiksliai nustatyja diena  verysad.gif . Sis kartas pirmasis, kai delsia. Gydytoja liepe laukti iki penktadienio ir vel daryti testa. Pesimistiskai nuteike, kad greiciausiai buvo nestumas, kurio nebeliko ir sia savaite prasides menesines. Laukti iki penktadienio! Tos testo juosteles tai ryskios tai ne irgi ramybes nesuteikia. Vakar pasidariau testa su zodziais: nescia.
Dar tik antradienis, nebesugebu nei atsipalaiduoti, nei apie ka nors kita galvoti, istisai ieskau visokiu patvirtinanciu ar paneigianciu pozymiu.

Asmeniskai man svarbus pozymis/taisykle: pries menesines iskyla vienas-du paaugliu spuogiukai, VISADA. Si karta neiskilo... iki siandien.  Istisai nestipriai
pamaudzia pilvo apacia, sonus.

Ar gali buti, kad nestumas? Ar siaip tiesiog uztruko verysad.gif Ar gali paskaudeti pilva, jei yra nestumas? Ar tai tiesiog artejanciu dienu pozymis.

Nu manau kad tave reikia sveikinti ir tu tikrai nestuke.gif 4u.gif , to labiausiai ir linkiu smile.gif pozymiai 1:1 kaip pas mane buvo, si laukima tavo suprantu , nes tas pilvo skaumas man kaip pries menesines i nevilty vare doh.gif ir juostele mano buvo is pradziu neryski, nu zodziai pozymiai sutampa , o tai NESTUMO pozymiai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakymus, turesiu kuo pasiremti versdama save pozityviai nusiteikti smile.gif Tas maudimas mane labiausiai ir gasdina. Pradedu vengti net vaikscioti, kvailai jauciuosi. Net pries vyra geda, jis vis kartoja atsipalaiduoti ir tiek nesirupinti. Kur cia nesirupinsi...

Del kraujo tyrimo man ir liepe laukti penktadienio. Jei iki penktadienio neprasides kraujavimas, uzregistruos tirti krauja tik po savaitgalio.

O del testo tas ir yra, kad neaisku. Viena karta rodo teigiamai, kita neigiamai. Testu atsakymais as ir nepasitikiu, zinau jog vaistu itaka gali rodyti teigiama rezultata. Tiesiog praeitus 4 IVF tiek is visu pozymiu, tiek giliai sirdyje pries testo zinodavau, kad nepavyko, bet vis tiek dariau. Ir visada budavo labai aiskiai neigiami.
O dabar neaisku. Viena diena lyg neryski antra juostele, kita diena tik viena. Zodinis aiskesnis, bet manau, jog realiai gali buti visaip, stengiuos neturet tusciu vilciu. Tiek, kad man niekada be jokiu isimciu neveluoja menesines, kaip si karta. Todel logiskai norisi galvoti, gal kartais pavyks.

As esu ne Lietuvoje, cia jokiu tyrimu siaip sau nepasidarysi, jei neturi gydytojo siuntimo. O norint ji gauti reikia gerokai priremti gydytojus prie sienos.
Ir jokiu vaistu cia nebeskiria, tik iki numatomos menesiniu dienos progestan naudojami.

Labai aciu uz atsakymus, jau buvau visai i pesimizma pasidavus. Apsiblioviau, kad spuogas iskilo. Net geda, visai nebe savim jauciuos.
Selli, aciu, gal ir ne tusciai viliuosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukimas: 28 balandžio 2009 - 20:53
smile.gif+2009 04 28, 16:05-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 04 28, 16:05)
Sella smagu tave matyti wub.gif , na nieko sau tyrimai pas jus. Žinai jei nueičiau ir paprašyčiau atlikti visus tavo nurodytus tyrmus..... pas to nebūna...

Taip, skaičiau, tiesiog aš, kad Lietuvoje reikia pačioms nemažai apie mediciną išmanyti...Pačioms gaudytis kokius papildomus tyrimus pasidaryti.

laukimas, labai viliuosi, kad pas tave viskas gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2009 04 27, 18:41)
tiesiog as:), skaitau as tavo pasisakymus ir atrodo kad apie save skaityciau. Pas mane analogiska situacija, niekas nieko man netyre, iskyrus pries pirma IVF butiniausius tyrimus padare. Net laparaskopijos nedare..

Mergaitės, mano atvejis analogiškas jūsų abiejų atvejams.Prieš pirmą IVF padarė eilinius tyrimus-ŽIV, hormonai, citomegalas (ir dar kažkos "-galas" tongue.gif ).Ir viskas-kadangi problema -vyro sperma, tai niekas nieko daugiau nesiūlė.
Darla, labukas oro_buckis.gif , truputį baltai pavydžiu tų apkabinumų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medeina: 29 balandžio 2009 - 08:52
QUOTE(Darla @ 2009 04 27, 22:34)
...Ir tikrai sugraudina, kaip parneša gėlytę nuskynus, kaip apsikabina, bučiuoja ir sako: myliu, mamyte  wub.gif  ...

Oi kaip susigraudinau ir as cray.gif wub.gif ... Smagu, kad mergyte greitai adaptavosi 4u.gif ...

Be vaiku gyventi as irgi nesiruosiu smile.gif, jau turiu beveik visus dokumentus, reikalingus ivaikinimui wub.gif ...

O del tyrimu pries IVF, tai jokiu tyrimu man dabar neskyre. Prolaktinas ir FSH man budavo virs normos. Bet dabartinis gyd. Prolaktino tyrimo man is viso sake nedaryti, nes vaistus skirtu tik tada jei jis sutrikdo cikla ... O ir FSH taip pat sake nereikia, nes tai nieko nepakeis ir daryti tyrimo del tyrimo neverta g.gif ... Nezinau ar reikia dar ka pasidaryti? unsure.gif
Atsakyti
Del visu tyrimu pries IVF: man IVF daromi Olandijoje. Lygiai taip pat, butiniausi jusu isvardinti tik pries pirmajai karta. Ir veliau nieko. Po triju nesekmingu bandymu pasiprasiau skirti laika pokalbiui su gydytoju. Meginau surasti priezasti nesekmiu, gal prolaktinas padidejes, gal citomegalija suaktyvejus, gal tas, gal anas... Na, norejau buti tikra, jog padaryta viskas, kas imanoma is mano ir gydytoju puses. Pasiskaiciau ir jusu patirti, kas atliekama Lietuvoje.
Ir del visu mano prasymu ir abejoniu visada tas pats atsakymas: NE NE NE. Nereikia, netikslinga, nebutina, taip buvo praeityje, bet dabar Olandijoje to seniai nebedaro. Beveik i kiekviena klausima gavau atsakyma: atlikta daug tyrimu, irodyta, kad neturi itakos.
Pries 4 IVF issireikalavau istirti citomegalija, nes tikrai zinau, jog turiu. Ir Lietuvoje mano gydytoja sake, kad jei buna viruso suaktyvejimas, sukelia persileidima. O cia atsakymas: istirta, neitakoja. ??? Prolaktino tyrima irgi pati iszyziau.
Tiesiog nezinau ka galvoti. Sutinku, jog cia ilgesne gydymo patirtis. Ir finansines salies galimybes leidzia atlikti is tiesu daugiau tyrimu sioje srityje.
Bet daznai kyla jausmas, kad tiesiog per daug atlaidziai ir nerupestingai ziurima cia i pacienta.
Atsakyti
Na ka, griekas neparasyt, kai spec temele atidaryta "maratonininkams" 4u.gif

Turejom 7 puikius narkozes seansus per 7 nepavykusius IVF'us mirksiukas.gif

Jau jauciuosi "sportininke" IVF'o lenktynese. Kaip Euromergele gerai pasake, viskas jau isbandyta and saves, dabar laukiu, gal dar kazka naujo sumastys musu genijai, tada vel bandysim 4u.gif

Ai, beje, "atsipalaidave" esam jau kokius 10 metu lotuliukas.gif , nepadeda.

Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2009 04 29, 10:58)
Na ka, griekas neparasyt, kai spec temele atidaryta "maratonininkams"  4u.gif

Turejom 7 puikius narkozes seansus per 7 nepavykusius IVF'us  mirksiukas.gif

Jau jauciuosi "sportininke" IVF'o lenktynese. Kaip Euromergele gerai pasake, viskas jau isbandyta and saves, dabar laukiu, gal dar kazka naujo sumastys musu genijai, tada vel bandysim 4u.gif

Ai, beje, "atsipalaidave" esam jau kokius 10 metu  lotuliukas.gif , nepadeda.

uzknisa,kai visi sako,atsipalaiduok ir pastosi biggrin.gif
gerai tu cia pasakei lotuliukas.gif
mes tai jau 15m atipalaidave doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2009 04 29, 08:58)
Na ka, griekas neparasyt, kai spec temele atidaryta "maratonininkams"  4u.gif

Malonu jus, tamstele, matyt sunglasses2.gif
Atsakyti
Siaubas mergaites kaip liudna matyti tokius didelius bandymu skaicius, nejau niekada nesibaigs tas baisus kosmaras frusty.gif
Atsakyti