QUOTE(laukimas @ 2009 04 28, 20:54)
Labas merginos. Skaitau jusu foruma su pertraukom apie dvejus metus. vis pereidama is vienos temos i kita. Pradejau nuo IUI. 5 nesekmingi bandymai. IVF - 4 nesekmingi. Manau, atejo laikas glaustis jusu Vilties namuose...
Siuo metu esu is proto varancioj laukimo situacijoj, gal kas galit pasidalinti patirtim, gal kam nors panasiai buvo?
Siuo metu esu po 5 IVF bandymo, sestadieni balandzio 25 d. turejau daryti testa, buvo labai labai neryski antra juostele. Sekmadieni aiskiai tik viena. Visus praeitus kartus menesins prasidedavo tiksliai nustatyja diena
. Sis kartas pirmasis, kai delsia. Gydytoja liepe laukti iki penktadienio ir vel daryti testa. Pesimistiskai nuteike, kad greiciausiai buvo nestumas, kurio nebeliko ir sia savaite prasides menesines. Laukti iki penktadienio! Tos testo juosteles tai ryskios tai ne irgi ramybes nesuteikia. Vakar pasidariau testa su zodziais: nescia.
Dar tik antradienis, nebesugebu nei atsipalaiduoti, nei apie ka nors kita galvoti, istisai ieskau visokiu patvirtinanciu ar paneigianciu pozymiu.
Asmeniskai man svarbus pozymis/taisykle: pries menesines iskyla vienas-du paaugliu spuogiukai, VISADA. Si karta neiskilo... iki siandien. Istisai nestipriai pamaudzia pilvo apacia, sonus.
Ar gali buti, kad nestumas? Ar siaip tiesiog uztruko
Ar gali paskaudeti pilva, jei yra nestumas? Ar tai tiesiog artejanciu dienu pozymis.
Siuo metu esu is proto varancioj laukimo situacijoj, gal kas galit pasidalinti patirtim, gal kam nors panasiai buvo?
Siuo metu esu po 5 IVF bandymo, sestadieni balandzio 25 d. turejau daryti testa, buvo labai labai neryski antra juostele. Sekmadieni aiskiai tik viena. Visus praeitus kartus menesins prasidedavo tiksliai nustatyja diena

Dar tik antradienis, nebesugebu nei atsipalaiduoti, nei apie ka nors kita galvoti, istisai ieskau visokiu patvirtinanciu ar paneigianciu pozymiu.
Asmeniskai man svarbus pozymis/taisykle: pries menesines iskyla vienas-du paaugliu spuogiukai, VISADA. Si karta neiskilo... iki siandien. Istisai nestipriai pamaudzia pilvo apacia, sonus.
Ar gali buti, kad nestumas? Ar siaip tiesiog uztruko

Laukimas sveika atvykusi, nelabai suprantu ar tau testas rodo, kad tu nėščia, ar ne? be to, kodėl nepasidarai HCG tyrimo, jis tau aiškiai pasakytų ar yra nėštumo, ir kaip jis auga. Jei tau jau yra 10 dienų po įsodinimo, siūlau pasidaryti HCG tyrimą. Kam kankintis? jei matysi, kad nėštumas yra, galėsi padidinti crinino dozę, žinoma pasitarusi su gydytojais. Tie nėštumo testia nėra tikslus nėštumo rodiklis, ypač mūsų atvejais, kai męs stimuliuotos.