Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(diamondness @ 2009 07 13, 11:59)
Reikai stipriai uzplikyti,kiek zinau pusvalandi maziausiai leikyti,o tada perskalauti ir nenuplauti smile.gif  Jau kazkur skaiciau cia biggrin.gif

Na as vakar visa tema perskaiciau, bet kazkaip neuzfiksavau kiek laikyti, kad jau tiktu skystis skalavimui biggrin.gif
vakar apie 10 minuciu nuleidusi galva dariau masaza, siandien issitryniau saknis zibalu ir irgi masazavau apie 10 minuciu biggrin.gif jau jauciu kaip plaukai greitai auga lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 07 13, 11:51)
iš kur sužinojai? kaip supratau ant žibalo lotyniškos sudėties nerašo  g.gif

Sužinojau iš ilgą laiką besidominčių natūraliais produktais mirksiukas.gif
Jei sudėties nerašo, tai iš viso nerizikuočiau tokio produkto ir dar į plaukų šaknis trinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 13, 13:02)
Jei sudėties nerašo, tai iš viso nerizikuočiau tokio produkto ir dar į plaukų šaknis trinti unsure.gif

nu aišku unsure.gif dėkui kad pasakei rolleyes.gif reiškia nepirksiu
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 13, 12:02)

Sudeti raso tik tiek: kosmetinis zibalas, juoduju ridiku ekstraktas smile.gif bent pas mane taip..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 13, 13:06)
Sudeti raso tik tiek: kosmetinis zibalas, juoduju ridiku ekstraktas smile.gif bent pas mane taip..

aš turėjau galvoje lotynišką sudėtį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 07 13, 12:06)
nu aišku  unsure.gif dėkui kad pasakei  rolleyes.gif reiškia nepirksiu

na cia vieno zmogaus nuomone, kiek yra bandziusiu, kurioms zibalas labai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 liepos 2009 - 11:12
Del zibalo: na as ne medike ir lotyniskos sudeties ir visu ten jo gaminimo vingrybiu nezinau. Kaip ir kiekviena musu nezino puses sudeties ar gaminimo budo tu produktu, ka naudoja. Organizmas nera kvailas - jei jam netinka, nepatinka - iskart alergizuoja ar kaip kitaip pranesa jog tas ar anas produktas ne tau. Bet faktas yra tas,kad plaunant zibalu plaukus, skalaujant juo ir panasiai ji naudojant - plaukai tikrai maziau slenka, jie pasidaro svelnesni,lengviau issukuojami. Na del augimo dar bus matyt. Jo kaina nera didele, o jei jis butu kenksmingas placiai visuomenei tai manau butu uzdraustas ar bent butu blogu atsiliepimu apie ji. Jis nera naujiena kosmetikoje, naudojamas buvo dar mociuciu laikais, taigi per tiek metu jei kas butu nuplike nuo jo ar jis butu pakenkes daug kam - tikrai butu bent uzuominu ar atsiliepimu kokiu. Taciau kiek as domiuosi - didziausia blogybe yra kad jis sunkiai issiplauna. Ir anxciau smirdejo. Dabar nebe. Taigi,as UZ zibala. tongue.gif (Aisku kas tinka vienai, tikrai nereiskia kad tiks visom kitom, bet man tiko ir patiko) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2009 07 13, 11:15)
o kur perki žibalą ir rozmarinų ea?

Vakar droge mačiau Babushka Agafija purskiamą skystį plaukų augimo skatinimui.

rozmarinu ea as perku kvapu namuose smile.gif zibala - vistinej.
turejau ta purskala, naudos jokios nepastebejau ax.gif

QUOTE(diamondness @ 2009 07 13, 11:43)
dar tas purkstukas suluzo tuoj pat tai teko tiesiai is buteliuko ant galvos pilt biggrin.gif

va, va ir man tas buvo, tik jau ipusejus gerokai suluzo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 13, 11:46)
Sugalvojau, kad reikia pasidaryti skalavimui dilgeliu ar ciobreliu, tik nelabai suprantu, reikia darytis kaip arbata tiesiog, ar stipria?  blush2.gif  ir kaip suprantu perskalauti po plovimo ir nebenuolauti?  blush2.gif

dilgėlėm aš irgi kurį laiką skalavau. Man labai netgi patiko. Tik kadangi mano plaukai šviesūs, tai dilgėlės šiek tiek patamsino juos, tai nustojau skalauti.

O dar vakar perskaičiau, kad plaukų augimo skatinimui naudojamas beržų lapų nuoviras.

Nuovirai ruošiami taip: užplikomos žoleles verdančiu vandeniu, paviriamos 10 – 15 minučių, palaikomos uždengtos 2 – 3 val. Nukošiama ir ištrinkus galvą šampūnu perskalaujama nuoviru.

QUOTE(charisma212 @ 2009 07 13, 12:28)
rozmarinu ea as perku kvapu namuose smile.gif zibala - vistinej.
turejau ta purskala, naudos jokios nepastebejau ax.gif
va, va ir man tas buvo, tik jau ipusejus gerokai suluzo rolleyes.gif

ai, nusipirkau pabandyti...O žibalą mačiau vaistinėj, bet kažkokį ajerų....
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2009 07 13, 13:35)
dilgėlėm aš irgi kurį laiką skalavau. Man labai netgi patiko. Tik kadangi mano plaukai šviesūs, tai dilgėlės šiek tiek patamsino juos, tai nustojau skalauti.

na kadangi as nebe blondine, kokia buvau, tai nieko jei ir patamsins biggrin.gif ar kas diena skalaudavai?
O dilgeles dziovintos turi buti ar tik nuskintos? blush2.gif ar cia nera skirtumo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 liepos 2009 - 12:56
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 13, 13:55)
na kadangi as nebe blondine, kokia buvau, tai nieko jei ir patamsins  biggrin.gif  ar kas diena skalaudavai?
O dilgeles dziovintos turi buti ar tik nuskintos?  blush2.gif  ar cia nera skirtumo?

nera skirtumo.

as siandien tada su berzu lapais skalausiu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 13 liepos 2009 - 13:22
QUOTE(Eve-line @ 2009 07 13, 14:16)
nera skirtumo.

as siandien tada su barzu lapais skalausiu...  ax.gif

O as eisiu i parkeli ieskoti dilgeliu biggrin.gif
dar siandien plaudama galva kontrastini dusa pasidariau, labai smagus jausmas galvai biggrin.gif
Atsakyti