Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 13, 17:28)
Net nezinociau kaip jie atrodo, jei reiktu rinkti  blush2.gif  lotuliukas.gif

biksi off topicas isejo... pamatysi ten kur prie krumu moteriskes renka kazka (verda alu kiek zinau) ten ir bek. lotuliukas.gif as taip praeita rugseji pribegau prti emoteru (ju ten buvo ne viena) ir paklausiau ka renka.. o apyniu laabai daug pileiteje prie ezeru..
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 07 13, 17:43)
biksi off topicas isejo...  pamatysi ten kur prie krumu moteriskes renka kazka (verda alu kiek zinau) ten ir bek.  lotuliukas.gif as taip praeita rugseji pribegau prti emoteru (ju ten buvo ne viena) ir paklausiau ka renka.. o apyniu laabai daug pileiteje prie ezeru..

Ok, reikes begti, pilaite netoli man kaip tik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 13, 12:00)
Aš turėjau, padaro plauką šiurkštų, lyg laku apipurkštą ir apsunkina, o kažkokios naudos plaukui nepastebėjau schmoll.gif

as naudoju purskiamus vitaminus plaukams agafija, mano plaukai stori ilgi, tai nepastebejau, kad apsunkintu, bet kazkokios naudos irgi akivaizdzios nepastebejau, galetu duot kiek blizgesio plaukams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantamsagorija: 13 liepos 2009 - 18:36
QUOTE(Eve-line @ 2009 07 13, 16:36)
nea tikriausiai, nes skaiciau kad reikia rinkti geguzes menesi smile.gif pageidautina su pumpurais. smile.gif

paskaičiau internete, kad gegužės mėnesį reikia skinti beržų lapus vidiniam vartojimui (pasirodo didelis vaistas yra bigsmile.gif ), o plaukam skalauti tinka ir dabar rinkti tongue.gif

QUOTE(fantamsagorija @ 2009 07 13, 19:33)
as naudoju purskiamus vitaminus plaukams agafija, mano plaukai stori ilgi, tai nepastebejau, kad apsunkintu, bet kazkokios naudos irgi akivaizdzios nepastebejau, galetu duot kiek blizgesio plaukams ax.gif

o tu 2 mėnesius naudojai? nes kaip supratau nauda ir pasirodo panaudojus 2-3 mėn.

Aš tai vakar išbandžiau purskiama skystį. Pamaniau, kad vakare, kai kitą dieną ruošiesi plauti galvą, visai gerai jis - ale čemeryčios. Įtriniau į šaknis, į galus alyvų aliejų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2009 07 14, 09:07)
paskaičiau internete, kad gegužės mėnesį reikia skinti beržų lapus vidiniam vartojimui (pasirodo didelis vaistas yra  bigsmile.gif ), o plaukam skalauti tinka ir dabar rinkti  tongue.gif
o tu 2 mėnesius naudojai? nes kaip supratau nauda ir pasirodo panaudojus 2-3 mėn.

berzu lapeliu arbata valo organizma 4u.gif
Atsakyti
Pasinaudojau kazkieno pasiulymu ir issitryniau saknis siltu alyvuogiu aliejumi, sedziu dabar laiminga biggrin.gif
Atsakyti
prisiskaiciau cia, tai vakar pries miega alyvuogiu ir palmiu aliejumi plaukus imasazavau ir nakciai palikau. o siandien persiskalavau dilgeliu nuoviru smile.gif dar labai sudomino kanapiu aliejus... bijau tik del kvapo, nes labai kvapam jautri esu. tai jei kas jo turi ir nenaudoja, gali man parduoti, pameginimui smile.gif
Atsakyti
nedaskaiciau, o tai ka darot prisirinkusios apiniu? kaip apdorojat?nuoviru plaukus skalaujat?
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2009 07 14, 09:07)
paskaičiau internete, kad gegužės mėnesį reikia skinti beržų lapus vidiniam vartojimui (pasirodo didelis vaistas yra  bigsmile.gif ), o plaukam skalauti tinka ir dabar rinkti  tongue.gif

Aš tai vakar išbandžiau purskiama skystį. Pamaniau, kad vakare, kai kitą dieną ruošiesi plauti galvą, visai gerai jis - ale čemeryčios. Įtriniau į šaknis, į galus alyvų aliejų ax.gif

Naudojau menesi, bet saziningai kiekviena diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 14, 11:43)
Pasinaudojau kazkieno pasiulymu ir issitryniau saknis siltu alyvuogiu aliejumi, sedziu dabar laiminga  biggrin.gif

As ir siandien alyvu aliejum isitrinus plaukucius laiminga sedejau biggrin.gif (tiesa, dar ricinos aliejuko ipyliau)..

Tu saknis ,as visus plaukus ,nes skaiciau ,kad labai gerai sausiems plauku galams ,tai atseit ant galu daug ir poto issukuot ir laikyt 20 min smile.gif . Bet cia liejus -tai manau viskam gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 07 14, 19:51)
As ir siandien alyvu aliejum isitrinus plaukucius laiminga sedejau  biggrin.gif (tiesa, dar ricinos aliejuko ipyliau)..

Tu saknis ,as visus plaukus ,nes skaiciau ,kad labai gerai sausiems plauku galams ,tai atseit ant galu daug ir poto issukuot ir laikyt 20 min  smile.gif . Bet cia liejus -tai manau viskam gerai  4u.gif

As istryniau saknis, tada kadangi liko aliejaus, tai issitepliojau ir galus smile.gif
Atsakyti
Ilgą laiką plaukus skalavau apynių nuoviru. Absoliučiai jokio poveikio nepastebėjau.
Atsakyti