Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

O salotas tepat ant sausu plauku saknu ir paskui perplaunat sampunu?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 07 17, 19:31)
O salotas tepat ant sausu plauku saknu ir paskui perplaunat sampunu?

Aš iš vakaro tepiausi ir per naktį miegojau. Ryte atsirado skubių reikalų išvažiuoti, tai su sagučiu tik viršugalvyje susegusi išlėkiau ir tikrai niekas nieko nepastebėjo tongue.gif Su aliejumi juk būtų be šansų doh.gif Aišku specialiai tai jau taip nesielgčiau nes jaučiasi pačiai, kad šaknys buvo išteptos ir kažkaip nemalonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 17, 20:40)
Aš iš vakaro tepiausi ir per naktį miegojau. Ryte atsirado skubių reikalų išvažiuoti, tai su sagučiu tik viršugalvyje susegusi išlėkiau ir tikrai niekas nieko nepastebėjo tongue.gif  Su aliejumi juk būtų be šansų doh.gif Aišku specialiai tai jau taip nesielgčiau nes jaučiasi pačiai, kad šaknys buvo išteptos ir kažkaip nemalonu ax.gif

Gerai cia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 17, 19:40)
Aš iš vakaro tepiausi ir per naktį miegojau. Ryte atsirado skubių reikalų išvažiuoti, tai su sagučiu tik viršugalvyje susegusi išlėkiau ir tikrai niekas nieko nepastebėjo tongue.gif  Su aliejumi juk būtų be šansų doh.gif Aišku specialiai tai jau taip nesielgčiau nes jaučiasi pačiai, kad šaknys buvo išteptos ir kažkaip nemalonu ax.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Buvau eurovaistinej ir nusiziurejau KLORANE sampuna ir balzama,kurie skatina augima ir stabdo slinkima( man aktualu kad augtu plaukai greiciau) smile.gif Gal kuri esat bandziusios? Koks poveikis? ax.gif
Atsakyti
bandziau vakar itrinti saknis zibalu,o paskui perskalauti dilgelemis, tai aisku po vieno karto nieko nepastebejau biggrin.gif tik plaukus gana siurkstus buvo tik po dilgeliu..
Atsakyti
Zadu isigyti Davines plauku augima skatinanti geli. O gal kas esate ji bande? ax.gif
Atsakyti
o gal zinote priemoniu letinanciu plauku augima doh.gif net mano kirpeja negali atsistebeti kokiu greiciu jie man atauga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 07 21, 20:21)
o gal zinote priemoniu letinanciu plauku augima  doh.gif net mano kirpeja negali atsistebeti kokiu greiciu jie man atauga  blush2.gif

Na mano irgi stebisi, kad auga, bet kas is to, kad auga, o galai trupa ir ilgis neilgeja biggrin.gif
dabar jau po visu naminiu kaukiu man atrodo pradeda atsigauti ir ne tik saknys matosi ataugusios, bet ir ilgis keiciasi g.gif biggrin.gif
Atsakyti
va kokį naują plaukų "stiprintuvą" šiandien įsigijau smile.gif
http://www.ipix.lt/desc/59882861/
Atsakyti
QUOTE(panele zuika @ 2009 07 21, 22:07)
va kokį naują plaukų "stiprintuvą" šiandien įsigijau smile.gif
http://www.ipix.lt/desc/59882861/

Pasidalink ispudziais pabandziusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 21, 23:21)
Pasidalink ispudziais pabandziusi  smile.gif

būtinai wink.gif šiaip parašyta, kad reikia tepti šaknis, bet aš žadu kol kas tik gliukus tepti. bent jau sudėtyje nėra nurodyta jokio alkoholio, tad neturėtų sausinti plaukų rolleyes.gif
Atsakyti