

QUOTE(iewoote @ 2009 06 24, 11:00)
paimu nedidelį kupstelį salotų nupjaunu ,tik šaknis ,sumetu į smulkintuvą ,įpilu pusę stiklinės vandens ,viską sutrinu ,nukošus gaunasi nemažas indelis sulčių.
geriausia skalauti dubenyje -plaukai turi būti labai šlapi nuo tų sulčių,galiausiai juos kiek nuvarvinus ir gerai sušlapinus šaknis pertekliui sugerti apsivynioju galvą medvilnine palute (rankšluosšio gaila,lieka rudos dėmės )o kuo ilgiau laikai tuo rezultatas geresnis ,aš išdžiovinu ir palaikau per naktį ,ryte išplaunu ,nes kieti plaukai būna
geriausia skalauti dubenyje -plaukai turi būti labai šlapi nuo tų sulčių,galiausiai juos kiek nuvarvinus ir gerai sušlapinus šaknis pertekliui sugerti apsivynioju galvą medvilnine palute (rankšluosšio gaila,lieka rudos dėmės )o kuo ilgiau laikai tuo rezultatas geresnis ,aš išdžiovinu ir palaikau per naktį ,ryte išplaunu ,nes kieti plaukai būna
