Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

Na, man asmeniskai plaukai auga geriau ir tankiau jeigu per puse sumaisyti alyvuogiu ir kokoso aliejaus, itrinti ir i galva ir palei visu plauku ilgi, dideli demesi skiriant galiukams. As pati garbanuota, tai ilgio nematau, kol neistiesinu. Bet istiesinus, labai-labai blizga plaukai. Kiek kartu plaunu, tiek uztepu ta makaline (silta. mikrobanginej sildau keleta sekundziu, kad kokosu aliejus istirptu. ir siaip, siltos kaukes geriau nei saltos). laikau minimum 30 minuciu, maksimum - visa nakti, priklausomai nuo laisvo laiko ir planu. Iseina apie 2 kartus per savaite. Issiplauna be problemu, didesniu pastangu nei iprastai nededu. Ir finalinis momentas - ledinio saltumo vandeniu isplauti plaukus (kai jau balzamas nuplautas). Jei bijot salcio - nelieskite galvos odos, o tik plaukus. Irgi labai geras dalykas. Nezinau, kiek padeda augimui visa tai, bet patys plaukai atrodo sveiki ir labai blizga. Ir be kvapo, kokosu aliejus nekvepia.
Atsakyti
jau senokai domina Viviscal (Suomija), nemazai skaiciau, daug geru atsiliepimu, gyvai esu maciusi plaukucius vartojanciu, atrodo thumbup.gif tik kad Lt vaistinese senokai netiekiamas... siuo metu esu Ie, jau uzmaciau Viviscal for Women - Regular Strength (18% marine protein) - 39Eur, o Women - Extra Strength (22% marine protein) -apie 50Eur. taigi, savo dziaugsmui greit pradesiu vartoti ir lauksiu rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 07 15, 16:09)
jau senokai domina Viviscal (Suomija), nemazai skaiciau, daug geru atsiliepimu, gyvai esu maciusi plaukucius vartojanciu, atrodo thumbup.gif tik kad Lt vaistinese senokai netiekiamas... siuo metu esu Ie, jau uzmaciau Viviscal for Women - Regular Strength (18% marine protein) - 39Eur, o Women - Extra Strength (22% marine protein) -apie 50Eur. taigi, savo dziaugsmui greit pradesiu vartoti ir lauksiu rezultatu smile.gif

thumbup.gif ,aisku ,menesiui apie 170 lt daug .. g.gif , bet ko gi nepadarysi del plaukuciu , jei tikrai padeda.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2009 07 15, 10:34)
O po to gerai tas aliejus issiplauna?

man labai lengvai issiplove ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 15, 13:58)
Ir be kvapo, kokosu aliejus nekvepia.

Rafinuotas kokosų aliejus nekvepia, o nerafinuotas kvepia kaip rafaelai wub.gif

Gal šioje temelėje kažkuri rašėte kaip naudojote salotų sultis ar tai nuovirą plaukams?
Kartais ne į naudą kai daug temų - neužsirašiau, o dabar atrasti negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 07 15, 16:09)

Įdomu kodėl mūsų vaistinės nebepardavinėja šių vitaminų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2009 07 16, 09:00)
Įdomu kodėl mūsų vaistinės nebepardavinėja šių vitaminų?  g.gif

Pardavineja tiksliau bent jau Klaipedoj yra viena vaistine kurioje galima uzsisakyti kaina vaistinej 260 ltl, pati klausiau. Pristatymas per 3-5 darbo dienas
Atsakyti
QUOTE(coolgirl @ 2009 07 16, 10:16)
Pardavineja tiksliau bent jau Klaipedoj yra viena vaistine kurioje galima uzsisakyti kaina vaistinej 260 ltl, pati klausiau. Pristatymas per 3-5 darbo dienas

O kokia vaistinė? Gal ir Vilniuje jos tinklo vaistinėje būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 15, 23:43)

Gal šioje temelėje kažkuri rašėte kaip naudojote salotų sultis ar tai nuovirą plaukams?
Kartais ne į naudą kai daug temų - neužsirašiau, o dabar atrasti negaliu doh.gif

Tikrai pamenu, kad sioje temeleje kazkas rase ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2009 07 16, 10:26)
O kokia vaistinė? Gal ir Vilniuje jos tinklo vaistinėje būtų bigsmile.gif

pas mus Klaipedoj Arenoj prie rimi parduotuves yra vaistine, net nzn kokiam ji tinklui priklauso, jei domintu as pati sau siunciuos ir man kaina gaunas apie 190 ltl tabletes (kaip tik turiu dar pora pakuociu, galeciau idet i autobusa), dar galima uzsisakyt sampuna, kondicionieriu bei losjona ( ju dabar neturiu esu uzsakiusi)
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 16, 10:36)
Tikrai pamenu, kad sioje temeleje kazkas rase  ax.gif

Dėkui aistuliaa, bandysiu ieškotis tuomet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coolgirl @ 2009 07 16, 11:02)
pas mus Klaipedoj Arenoj prie rimi parduotuves yra vaistine, net nzn kokiam ji tinklui priklauso, jei domintu as pati sau siunciuos ir man kaina gaunas apie 190 ltl tabletes (kaip tik turiu dar pora pakuociu, galeciau idet i autobusa), dar galima uzsisakyt sampuna, kondicionieriu bei losjona ( ju dabar neturiu esu uzsakiusi)

nesupyk, bet aš pasitikiu iš vaistinių pirktais produktais (kas liečia vitaminus). Jau geriau sumokėsiu daugiau, bet būsiu rami. Nes ir skelbiu.lt yra daug skelbimu, kad parduoda šiuos vitaminus ir kaina 155 Lt. mirksiukas.gif
Atsakyti