As irgi naudoju kapsules su placenta ir aliejuka Babuskos Agarfi ar kaip ten ji.. ir db dar isigyjau tonika galvai Londos
girdejau stebuklus daro
QUOTE(charisma2121 @ 2009 09 17, 12:48)
naudojau alpecin vyrams, nes kaip tik vyras ji ir naudojo, del poveikio nzn, bet jau kvapas
man labai patiko 
naudoju ji. MAn kazkaip atrodo, kad kai ji naudoju tai plaukai maziau slenka
Be to, Alpecina as laikau apie 5-10min. KAip iseina.. kartais ilasinu rozmarinu EA keleta lasiuku..
QUOTE(amber123 @ 2009 09 17, 12:51)
As irgi naudoju kapsules su placenta ir aliejuka Babuskos Agarfi ar kaip ten ji.. ir db dar isigyjau tonika galvai Londos
girdejau stebuklus daro

tai prašom plačiau apie stebuklus
QUOTE(amber123 @ 2009 09 17, 12:51)
girdejau stebuklus daro

Koks aliejukas? as is sios serijos nusipirkau plaukus atstatanti alieju, kitokiu nebuvo, tik skalavimui dar kazkokie
Papildyta:
QUOTE(klik @ 2009 09 17, 12:42)
As maciau vienos po 1,99, kitos berods po 1,95. Prie abieju ryskios kainos, tipo akcija
rudos stiklines ampules, uzrasyta 'placente' ant ju.
ziurejau siandien ir as, kaina kazkokia uzmaciau 1.89 ar tai 1.99, o pigesniu jokiu nebuvo..
bet pagalvojau, kad pirksiu sampuna ir kauke su placenta geriau, tai neemiau ampuliu
negi visom tos ampoles is eurokos daro stebuklus?man jos nei biski jokio efekto nedave
QUOTE(Rasytee @ 2009 09 17, 16:50)
negi visom tos ampoles is eurokos daro stebuklus?man jos nei biski jokio efekto nedave
tikrai taip, cia yra kosmetine priemone, bet ne gydymo. Pabandyk phytoceane ampules, jos tik vaistinese. Man tai nors plaukai pradejo augti
Sakykit kaip reikia naudoti ampules su placenta, nes man kyla labai daug neaiskumu? (pirkau Eurokose)..
1.Plaunu galva 3 kartus savaiteje, tai po kiekvieno plovimo reikia itrinti plauku saknis ir poto nenuskalauti?
2. Ar vienam kartui sunaudoti po visa ampule ar uztenka tik po puse?
3. Ar tarp naudojimu reikia daryti kokias pertaukas, ar tik baigus visa pakuote?
4. Ir visa tai daryti ant dregnu ar sausu plauku?
Gal man pades ir atsakys i mano siuos klausimukus, tos, kurios si dalykeli jau isbande
1.Plaunu galva 3 kartus savaiteje, tai po kiekvieno plovimo reikia itrinti plauku saknis ir poto nenuskalauti?
3. Ar tarp naudojimu reikia daryti kokias pertaukas, ar tik baigus visa pakuote?
Gal man pades ir atsakys i mano siuos klausimukus, tos, kurios si dalykeli jau isbande
QUOTE(lady_m @ 2009 09 17, 19:38)
Sakykit kaip reikia naudoti ampules su placenta, nes man kyla labai daug neaiskumu? (pirkau Eurokose)..
Manyciau, kad po kiekvieno plovimo, as naudodavau visa, bet jei plaukai trumpi ir uztenka, tai gal galima ir puse
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 17, 19:47)
Manyciau, kad po kiekvieno plovimo, as naudodavau visa, bet jei plaukai trumpi ir uztenka, tai gal galima ir puse
ir kiek pamenu instrukcijoje parasyta, kad ant dregnu plauku 
Dekui, o sakykite ar reikia kokias pertraukas daryti tarp naudojimu?Ir tik paprastai itrinti ir nebenuskalauti?
QUOTE(lady_m @ 2009 09 17, 19:50)
Dekui, o sakykite ar reikia kokias pertraukas daryti tarp naudojimu?Ir tik paprastai itrinti ir nebenuskalauti?
Del pertrauku nezinau
man pardaveja sake jog reikai daryti pertrauka- sunaudoji viena pakuote tada 2sav pertrauka...
reikia itrinti ant svariu dregnu saknu
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 17, 16:24)
ziurejau siandien ir as, kaina kazkokia uzmaciau 1.89 ar tai 1.99, o pigesniu jokiu nebuvo..
bet pagalvojau, kad pirksiu sampuna ir kauke su placenta geriau, tai neemiau ampuliu
nu mistika kazkokia... nu tikrai yra tos ampules uz 1.29
QUOTE(Rasytee @ 2009 09 17, 16:50)
negi visom tos ampoles is eurokos daro stebuklus?
MAn taip
na, as po 18 ampuliu padarau keliu menesiu pertrauka...