Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

As irgi naudoju kapsules su placenta ir aliejuka Babuskos Agarfi ar kaip ten ji.. ir db dar isigyjau tonika galvai Londos wub.gif girdejau stebuklus daro bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 09 17, 12:48)
naudojau alpecin vyrams, nes kaip tik vyras ji ir naudojo, del poveikio nzn, bet jau kvapas wub.gif man labai patiko wub.gif

naudoju ji. MAn kazkaip atrodo, kad kai ji naudoju tai plaukai maziau slenka g.gif o dabar sia savaite pamirsau ji pas tevus, tai plaunu Siberica, tai kaip slinko taip slenka. nu gal siek tiek maziau...
Be to, Alpecina as laikau apie 5-10min. KAip iseina.. kartais ilasinu rozmarinu EA keleta lasiuku..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 09 17, 12:51)
As irgi naudoju kapsules su placenta ir aliejuka Babuskos Agarfi ar kaip ten ji.. ir db dar isigyjau tonika galvai Londos  wub.gif girdejau stebuklus daro  bigsmile.gif  biggrin.gif

tai prašom plačiau apie stebuklus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 09 17, 12:51)
As irgi naudoju kapsules su placenta ir aliejuka Babuskos Agarfi ar kaip ten ji.. ir db dar isigyjau tonika galvai Londos  wub.gif girdejau stebuklus daro  bigsmile.gif  biggrin.gif

Koks aliejukas? as is sios serijos nusipirkau plaukus atstatanti alieju, kitokiu nebuvo, tik skalavimui dar kazkokie rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(klik @ 2009 09 17, 12:42)
As maciau vienos po 1,99, kitos berods po 1,95. Prie abieju ryskios kainos, tipo akcija g.gif rudos stiklines ampules, uzrasyta 'placente' ant ju.

ziurejau siandien ir as, kaina kazkokia uzmaciau 1.89 ar tai 1.99, o pigesniu jokiu nebuvo.. g.gif
bet pagalvojau, kad pirksiu sampuna ir kauke su placenta geriau, tai neemiau ampuliu smile.gif
Atsakyti
negi visom tos ampoles is eurokos daro stebuklus?man jos nei biski jokio efekto nedave
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 09 17, 16:50)
negi visom tos ampoles is eurokos daro stebuklus?man jos nei biski jokio efekto nedave

tikrai taip, cia yra kosmetine priemone, bet ne gydymo. Pabandyk phytoceane ampules, jos tik vaistinese. Man tai nors plaukai pradejo augti smile.gif
Atsakyti
Sakykit kaip reikia naudoti ampules su placenta, nes man kyla labai daug neaiskumu? (pirkau Eurokose)..
1.Plaunu galva 3 kartus savaiteje, tai po kiekvieno plovimo reikia itrinti plauku saknis ir poto nenuskalauti?
2. Ar vienam kartui sunaudoti po visa ampule ar uztenka tik po puse?
3. Ar tarp naudojimu reikia daryti kokias pertaukas, ar tik baigus visa pakuote?
4. Ir visa tai daryti ant dregnu ar sausu plauku?

Gal man pades ir atsakys i mano siuos klausimukus, tos, kurios si dalykeli jau isbande 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 09 17, 19:38)
Sakykit kaip reikia naudoti ampules su placenta, nes man kyla labai daug neaiskumu? (pirkau Eurokose)..
1.Plaunu galva 3 kartus savaiteje, tai po kiekvieno plovimo reikia itrinti plauku saknis ir poto nenuskalauti?
2. Ar vienam kartui sunaudoti po visa ampule ar uztenka tik po puse?
3. Ar tarp naudojimu reikia daryti kokias pertaukas, ar tik baigus visa pakuote?
4. Ir visa tai daryti ant dregnu ar sausu plauku?

Gal man pades ir atsakys i mano siuos klausimukus, tos, kurios si dalykeli jau isbande  4u.gif

Manyciau, kad po kiekvieno plovimo, as naudodavau visa, bet jei plaukai trumpi ir uztenka, tai gal galima ir puse smile.gif ir kiek pamenu instrukcijoje parasyta, kad ant dregnu plauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 17, 19:47)
Manyciau, kad po kiekvieno plovimo, as naudodavau visa, bet jei plaukai trumpi ir uztenka, tai gal galima ir puse smile.gif ir kiek pamenu instrukcijoje parasyta, kad ant dregnu plauku smile.gif

Dekui, o sakykite ar reikia kokias pertraukas daryti tarp naudojimu?Ir tik paprastai itrinti ir nebenuskalauti?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 09 17, 19:50)
Dekui, o sakykite ar reikia kokias pertraukas daryti tarp naudojimu?Ir tik paprastai itrinti ir nebenuskalauti?

Del pertrauku nezinau smile.gif nuskalauti nereikia.
Atsakyti

man pardaveja sake jog reikai daryti pertrauka- sunaudoji viena pakuote tada 2sav pertrauka... 4u.gif
reikia itrinti ant svariu dregnu saknu 4u.gif nuskalauti nereikia. siaip turejo but aprasas ant ampules 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 17, 16:24)
ziurejau siandien ir as, kaina kazkokia uzmaciau 1.89 ar tai  1.99, o pigesniu jokiu nebuvo..  g.gif
bet pagalvojau, kad pirksiu sampuna ir kauke su placenta geriau, tai neemiau ampuliu smile.gif

nu mistika kazkokia... nu tikrai yra tos ampules uz 1.29 mastau.gif

QUOTE(Rasytee @ 2009 09 17, 16:50)
negi visom tos ampoles is eurokos daro stebuklus?

MAn taip bigsmile.gif Visada sunaudoju apie 18 ampuliu kursa, ir taikrai panmatau rezultatus - plaukai auga greita, eziukas auga... del slinkimo tai nelabai padeda...

na, as po 18 ampuliu padarau keliu menesiu pertrauka...
Atsakyti