Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Eve-line @ 2009 09 18, 09:45)
nu mistika kazkokia... nu tikrai yra tos ampules uz 1.29 mastau.gif
MAn taip  bigsmile.gif Visada sunaudoju apie 18 ampuliu kursa, ir taikrai panmatau rezultatus - plaukai auga greita, eziukas auga... del slinkimo tai nelabai padeda...
na, as po 18 ampuliu padarau keliu menesiu pertrauka...

Cia butet nuo tu ampoliu su placenta? smile.gif) O jus per viena karta itrinat visa ampole ar puse? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 09 18, 10:21)
Cia butet nuo tu ampoliu su placenta? smile.gif) O jus per viena karta itrinat visa ampole ar puse? smile.gif)

as visada naudojau ampules su Placenta ir pantenoliu, ir Placenta DEA (kuriom dbr akcija Eurokos).
per viena karta itrinu visa ampule. Siaip per savaite sunaudoju apie 4-5 ampules. nes kasdien plaunu galva..
Atsakyti
aš tai dabar pakeitimui nusipirkau su ženšeniu kažkokias. Irgi iš Eurokoso, niekas nebandėt? sunaudojau kol kas tik 2 dar, tai poveikio nesuprasi. Bet Placenta - tai vienareikšmiškai geros yra.
Atsakyti
O kuo vyriskas sampunas toks ypatingas? bigsmile.gif biggrin.gif
[/quote]

Tikrai nezinau zinok smile.gif bet sake padeda tai galima isbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va buvau siandien Eurokose (Kaunas - pc Molas), tai tikrai yra akcija, ampolytes PLACENTA DEA po 1,29Lt. Paemiau visa dezute. 12vnt. Sumokejau 15 Lt su centais. Tos ampolytes po 10 ml, tai man saknim pilnai puses ampolytes uztenka - likusia uzkimsau kramtomaja ir palieku rytdienai. smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambriu: 18 rugsėjo 2009 - 15:19
QUOTE(amber123 @ 2009 09 17, 12:51)
ir db dar isigyjau tonika galvai Londos  wub.gif girdejau stebuklus daro  bigsmile.gif  biggrin.gif

kas per magic? bigsmile.gif kaip atrodo, kur pirkti?
Atsakyti
Siandien ir as Eurokose pasidarbavau - sampunas su placenta ir placentos ampules mano vonioj atsidure, auginsim plaukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 19, 22:59)
Siandien ir as Eurokose pasidarbavau - sampunas su placenta ir placentos ampules mano vonioj atsidure, auginsim plaukus biggrin.gif

o koks cia sampunas su placenta? mastau.gif nesu macius tokio Eurokos, tik Martinoj - Salon mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 09 19, 23:54)
o koks cia sampunas su placenta? mastau.gif nesu macius tokio Eurokos, tik Martinoj - Salon mastau.gif

Toks rusiskas baltoje bonkuteje, ypakuotas y dezute - sampunas ir kondicionierius sausiems plaukams su placenta mirksiukas.gif Kai isbandysiu, parasysiu atsiliepimus ir ydesiu nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 19, 23:57)
Toks rusiskas baltoje bonkuteje, ypakuotas y dezute - sampunas ir kondicionierius sausiems plaukams su placenta mirksiukas.gif Kai isbandysiu, parasysiu atsiliepimus ir ydesiu nuotrauka 4u.gif

nuotrauka butu gerai pamatyti.

as tai naudoju Alpecin sampuna dar. Raso atseit skatina plauku augima (bet naudoju nuo slinkimo), dar uzlasinu rozmarinu EA, ir palaikau 5-10min. Ir labai tikiuosi stebuklu bigsmile.gif man iki pilnos laimes truksta 10-15 cm ilgio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 19, 22:59)

Esi gal girdejus kad tas sampunas butu kam padejes ar pati naudojus? g.gif
Man vis kazkaip atrodo kad sampunas pertrumpai ant galvos buna,jog itaka tam darytu g.gif
Pirkai dezute? uzteks? smile.gif
Atsakyti
Aš netikiu, kad kokia priemonė gali paskatinti plaukus augti. Gal dėl to, kad pati nemažai priemonių išbandžiau ir nei 1 nedavė rezultato, tokio, kokio tikėjausi.. Ar plaukai augs priklauso nuo bendros organizmo būklės, mitybos, metų laiko...nuo daug ko. Paprastas galvos masažas suaktyvins galvos kraujotaką geriau nei kažkokia neaiški ampulė
Atsakyti