Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 20, 00:19)
Esi gal girdejus kad tas sampunas butu kam padejes ar pati naudojus?  g.gif
Man vis kazkaip atrodo kad sampunas pertrumpai ant galvos buna,jog itaka tam darytu g.gif
Pirkai  dezute? uzteks? smile.gif

O sakai neuzteks, daugiau prisipirkt? mastau.gif Nes kaip ir pertrauka po to reiktu padaryti g.gif As zinau, kad tas sampunas stebuklu nepadarys, bet ieskau kazko, kas tiktu sausiems silpniems plaukams ir sitas uz akiu uzkliuvo, ne karve kainuoja, tai pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 19, 22:59)
Siandien ir as Eurokose pasidarbavau - sampunas su placenta ir placentos ampules mano vonioj atsidure, auginsim plaukus biggrin.gif

O koks eurokos sampunas su placenta? Gal gali nuoroda ar foto imesti? smile.gif nes as ir planuoju pirkti
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2009 09 20, 08:33)
Aš netikiu, kad kokia priemonė gali paskatinti plaukus augti. Gal dėl to, kad pati nemažai priemonių išbandžiau ir nei 1 nedavė rezultato, tokio, kokio tikėjausi.. Ar plaukai augs priklauso nuo bendros organizmo būklės, mitybos, metų laiko...nuo daug ko. Paprastas galvos masažas suaktyvins galvos kraujotaką geriau nei kažkokia neaiški ampulė

Kaip ir saket, augimas priklauso nuo daug ko. Vienas is veiksniu - priemones, kurios stimuliuoja plauko folikula, gerina galvos odos bukle, del to augimas siek tiek pasparteja mirksiukas.gif Be to kol jas ytrini gaunasi sioks toks masazas smile.gif Bent kai as pradejau perpilinet plaukus su zibalu, skalauti saltu vandeniu ir laikyti kasdien galva zemyn po 2 min. tai man tikrai matosi rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 20, 00:19)
Esi gal girdejus kad tas sampunas butu kam padejes ar pati naudojus?  g.gif

as esu girdejus.. tongue.gif
Atsakyti
user posted image

Stai toks. Dezute jau privatizavo vienas pilietis ir ja sudraske, tai teks pasakyti, kad kiek atsimenu is aprasymo sampunas yra su placenta, kazkokiais dar vitaminais truputy, tinka sausiems ir silpniems plaukams. Reikia ymasazuoti ir nuskalauti. Siaip jis toks tirstas atrodo, tai manau ilgam uzteks. Dar is sampunu su placenta maciau Svaros Prekese SALON firmos sampunus, yra yvairiems plauku tipams. Kaina 10,99. As uz savajy mokejau kazkur beveik 10 lt irgi. Tikekimes nereiks mest lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 20, 11:32)
user posted image

Na parasyk atsiliepimus biski panaudojus smile.gif
as tai kitoki esu nusiziurejusi, tetis naudojo vyriska, taciau buna ir moteriski, irgi is tu pigiu, is rusiskos kosmetikos kazkokios parduotuvytes salia namu..
Atsakyti
Kazkaip ir as noreciau koki rusiska pabandyt,nemazas pasirinkimas,bet kelis kartus esu turejus anksciau,tai plaukai kaip sutartinai nuo ju kaip sienas palieka kia issiplaunu galva g.gif Ir tik nuo rusisku doh.gif
Papildyta:
[quote=Egliukasz,2009 09 20, 12:32]
user posted image

Toki sampuna Litfarmoj dar esu macius smile.gif
Atsakyti
Aplamai manau plauku prieziura yra kasdiene, o ne priepuolomis. pabandai, pabandai ir nusivili, reikia kaip sakoma diena is dienos stengtis visa laika, tada bus ... clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(li-li @ 2009 09 20, 13:58)
Aplamai manau plauku prieziura yra kasdiene, o ne priepuolomis. pabandai, pabandai ir nusivili, reikia kaip sakoma diena is dienos stengtis visa laika, tada bus ... clap.gif  clap.gif

Tai manau cia visos ta pati galvoja lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image
Esu nusipirkus ir šampūną ir kondicionierių.Šampūnas visai nieko, bet vat kondicionierius man nepatiko, vis tiek dar po jo reikia tepti gerą kaukę.Plaukai tokie kaip stagarai pasidaro, nesuminkština.
Atsakyti
Sveikos visos, as ir labai saugau ir puoseleju savo plaukucius, nes manau, kad 90% zmogaus grozio priklauso nuo plaukiu:), tik kad man sunkiau juos priziuret, nes jie alinami nuo dazymo. Esu blondine , tai kaip suprantat pastoviai dazau, o tai kaip visos mes puikiai zinom plaukams gero neatnesa, todel pastoviai privalau plaukus tept ivairiomis kaukemis ir pAN:), SIAIP labai neblogas puslapi atradau , tiek daug patavimu ir kaip nebrangiai priziuvet ir puoseleti savo plaukuciu patariu visoms apsilankyt as likau labai patennkinta thumbup.gif

http://www.nifty.lt/...s_plauku_kaukes
Atsakyti
90% grozio priklauso nuo plauku? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Jums tinka blondiniska spalva biggrin.gif
Atsakyti