Įkraunama...
Įkraunama...

Koks čia drabužis?

gal jau geriau matysis juosteles nuo stringu, negu visi galvos, kad esi be apatiniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisya: 29 gruodžio 2006 - 23:02
QUOTE(alisya @ 2006 12 30, 00:01)
gal jau geriau matysis juosteles nuo stringu, negu visi galvos, kad esi be apatiniu g.gif

tai man atrodo, cia ir yra esme, kad pagalvos, kad esi be apatiniu rolleyes.gif bet vat idomu, kai ateis laikas, pavyzdziui, nusirengt pries koki vaikina wub.gif , vyra ar meiluzi, ka tada - nusiklijuosi blink.gif lotuliukas.gif arba ta romantiskai padarys jis?! blink.gif
Atsakyti
man atrodo visa romantika dings... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(alisya @ 2006 12 30, 00:05)
man atrodo visa romantika dings... tongue.gif

bet zinai, visokiu tu vyru buna mastau.gif gal kokiam ir patiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 30, 00:08)
bet zinai, visokiu tu vyru buna  mastau.gif gal kokiam ir patiks  bigsmile.gif

man jie panasus i prailginta iklota, tai diedas taip ir pagalvotu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
man tai atrodo, jog tai super dalykas, kuris turėtų būt labai patogus smile.gif
Atsakyti
nu geras,dar tokiu nemaciau,bet noreciau isbandyti...
Atsakyti
QUOTE(Bittersweets @ 2006 12 30, 00:55)
man tai atrodo, jog tai super dalykas, kuris turėtų būt labai patogus  smile.gif

tai gal tada geriau isvis be apatiniu unsure.gif g.gif kam dar kazkokias juosteles klijuotus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 30, 09:52)
tai gal tada geriau isvis be apatiniu  unsure.gif  g.gif kam dar kazkokias juosteles klijuotus  rolleyes.gif

Na, manau, užtenka jau Britnės, kuri savo šikną visiems parodė biggrin.gif .. Ačiū, nelabai aš noriu dar viena būt smile.gif
Atsakyti
Nu prisijuokiau iki ašarų. Puiki vitamino C dozė prieš miegą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 12 17, 17:30)
Na daiktas atrodo patogus, tik aš vis prisimenu kaip pamečiau kojinę. Buvo tokios su įaustom gumom (dabar taip pat yra). Einu gatve tik jaučiu kojinė taip gražiai pradėjo važiuoti žemyn. Gerai lietpaltis su kišenėm buvo. Įkišau ranką į kišenę ir visą kelią iki parduotuvės taip ir laikiau doh.gif  lotuliukas.gif O kaip triusikus laikyti g.gif

ir man taip yra buve siaubas kazkoks
nu ta juostele juokinga, ale ir depiliacija kartu.
nu vyrukas ryskiai pagalvotu, kad cia iklotas
Atsakyti
kažkokie supertrusikėliai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mano vyras turbūt iš juoko numirtų jeigu tokius pamatytų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma-saule: 03 sausio 2007 - 14:21