Įkraunama...
Įkraunama...

Koks čia drabužis?

QUOTE(Latelle @ 2006 12 30, 00:09)
nu geras,dar tokiu nemaciau,bet noreciau isbandyti...

aš ir neatsisakyčiau išbandyt, bet kur gaut... g.gif
Atsakyti
na cia tai geras thumbup.gif lotuliukas.gif dar tokiu neregejau, bet isbandyt tai kzkaip nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti

Pirma mintis atėjusi į galvą VAKARINĖ SUKNELĖ,NEEILINĖ PROGA ,O TAS DAIKČIUKAS IMA IR ATSIKLIJAVĘS IŠKRINTA lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adile @ 2005 08 29, 19:35)
Šiandien parodė...

http://fun.ring.lt/d...gapleistras.jpg

Taip ir likau nesupratus (angliškai prastai skaitau ax.gif ) ar čia juokais ar rimtas dalykas koks nors parodijuojamas?
Apšvieskit mane tundra, a 4u.gif

cia tai geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu man tai kazkokis priklijuojamas iklotas biggrin.gif
Atsakyti
Nu neblogas neblogas daikciukas g.gif Moteru pliaze bobos galetu juos uzsiklijuoti ir zargstytis...baisiu prisiminimu turiu is vaikystes doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 01 27, 00:24)
Pirma mintis atėjusi į galvą VAKARINĖ SUKNELĖ,NEEILINĖ PROGA ,O TAS DAIKČIUKAS IMA IR ATSIKLIJAVĘS IŠKRINTA lotuliukas.gif

o poto iskrinta ir papinukas priklijuotas.. lotuliukas.gif

abejoju kad taip lengvai atliptu...nebent daug soktum suprakaituotum gal tada..
as tai sutiksciau isbandyt biggrin.gif

kiprija.nagi papasakok tuos vaikystes prisiminimus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 27 sausio 2007 - 13:35
hihihi.gif Kap čia nepamiršt kad esi kažką apsirengęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2007 01 27, 11:41)
cia tai geras  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nu man tai kazkokis priklijuojamas iklotas  biggrin.gif

xixixi... lotuliukas.gif Is anglu kalbos issivercia, jog tai yra "slaptosios kelnaites"... doh.gif
Atseit "tokios patogios, kad galima deveti ir nestumo metu"... nestuke.gif
Niu, tikrai kad "nerealios" kelnaites... user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 29 sausio 2007 - 05:28
Cia visai ne iklotas, o labai geras dalykas. Tokius naudoja manekenes, kaip demonstruoja apatini triko, kaip cia paskius graziai. g.gif Nu jis yra skirtas kada nesioji peramatomus plonus rubus ir nenesioji apatiniu rubu prispaudzia kad apatiniu lupyciu nesimanytu,nes pas kai kurias merginas jos buna labai islindusios biggrin.gif Ir jis prisilipdo ir labai graziai nusiima ir tikrai laikosi, nu cia panasiai kaip cia pasakius, gal kuri turejot tokias kojines, kurios uzsitempia ir nereik ji prikabinti prie gorseto, ten tokia silokono juosel yra speciali priglunda prie kojos ir enuslenka ir cia panasus tvirtinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Be to jis nenaudojams po suknelem, nes ir paveiksliukyje parodyta, kad prie aptemtu kelniu ar kelnaiciu ax.gif
Atsakyti
oghooo ... geras , kokie unikalus triusikeliai , gal kas jau esate isigyje tokius ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vistiek jausciausi su jais kaip be triusiku ... blush2.gif 4u.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Man šiandies kažkoks juoko priepuolis ištisai smile.gif
Pažiūrėjau, pradėjom juoktis su bendradarbėm. Padarėm išvadą, kad šitas daiktas vadinasi "2 in 1" - ir kelnaitės, ir depiliacija kartu. Teisingai kažkuri pasakė, kad "kiek nenuskusim, tai nupešim" biggrin.gif
Atsakyti