Įkraunama...
Įkraunama...

Koks čia drabužis?

Nu tikrai idomus daiktas biggrin.gif
Atsakyti
o jus įsivaizdokit vyro reakcija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Po grazaus vakaro...liemenėlė priklijota, triusikėliai irgi...romantika lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lika @ 2007 02 07, 12:43)
o jus įsivaizdokit vyro reakcija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Po grazaus vakaro...liemenėlė priklijota, triusikėliai irgi...romantika  lotuliukas.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lika @ 2007 02 07, 11:43)
o jus įsivaizdokit vyro reakcija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Po grazaus vakaro...liemenėlė priklijota, triusikėliai irgi...romantika  lotuliukas.gif  biggrin.gif

O gal šiais laikais ir vyrams kažką panašaus gamina? hihihi.gif
Po romantiško vakaro... wub.gif nusirengia... ir... ohmy.gif blink.gif wacko.gif swoon.gif
Aš turbūt nesusilaikyčiau nuo hah.gif
Atsakyti
ne na dar tokio tai niekada nemačiau..... blink.gif tooooooooooookiu niekada neužsidėčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nukristu brangiausias su tokiais pamatęs.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2007 02 10, 22:54)
ne na dar tokio tai niekada nemačiau.....  blink.gif  tooooooooooookiu niekada neužsidėčiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nukristu brangiausias su tokiais pamatęs....  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet ar tie pleistrai ne tas pats kaip stringai??? Juk stringu irgi nesimato rolleyes.gif
Juo labiau jei ir kazkiek kazkiek matosi, tai man tai atrodo seksualiau, nei i vis nieko nesimato, lyg plikas uzpakalis..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2005 08 29, 20:03)
Man atrodo klijuojamos vienkartines kelnaites  biggrin.gif nes klijuojamu vienkartiniu liemeneliu tai yra  ax.gif

as irgi taip manau,nu bet kazkoks man cia nesusipratimas tikrai!user posted image
Atsakyti
g.gif dar tokio nemaciau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vampirella: 07 gegužės 2007 - 09:59
biggrin.gif isivaizduoju ta lipduka ant 100 sveriancios.mmm.grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 05 07, 11:33)
biggrin.gif  isivaizduoju ta lipduka ant 100 sveriancios.mmm.grazu biggrin.gif

dar ,gal gražiau atrodo ,nei ant 50 sveriančios tongue.gif tongue.gif
hihihi.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerulis 4u.gif
Atsakyti