Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

vyrams segamos tokios pat gėlės i atlapus ,kaip pas merginas puokštėse
taigi kam dar plaukuos gėlės g.gif
nebent prie šukuosenos tiktu thumbup.gif
Atsakyti
aciu aciu uz info...
bet jei pamergem sega i plaukus tai ka jos rankose laiko?as savo seses vestuvems darysiu ant rankuciu... bet cia ne ta tema... dar karta aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Turiu nedideli klausimeli. Ka jus naudojot seimos zidiniui uzdegti? Ka uzdega ateidami tevai ir ka jie uzdegta atsinesa? Paklausiau, bet kad butu dar suprantamiau, tai kas buvo seimos zidinys? Ar tiktu zvakes, ar reiktu ko nors kito? Patarkit prasau. : geda2:
Atsakyti
QUOTE(vaivis @ 2006 06 19, 10:50)
Sveikos merginos.
Turiu nedideli klausimeli. Ka jus naudojot seimos zidiniui uzdegti? Ka uzdega ateidami tevai ir ka jie uzdegta atsinesa? Paklausiau, bet kad butu dar suprantamiau, tai kas buvo seimos zidinys? Ar tiktu zvakes, ar reiktu ko nors kito? Patarkit prasau. : geda2:

tevai, atnesa savo namu seimos zidini(tai gali buti ir zvake)ir perduoda ugnies jums(jus irgi renkates ka tik norit,namuka, zvake ir t.t.

O as noriu paklausti visu, koki vaidmeni siais laikais atlieka svocios tortas,(karvojus) ar yra kazkokia ceremonija jo atnesimui, ar tik padeda ant stalo ir veliaus suvalgo? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuter: 19 birželio 2006 - 15:04
QUOTE(vaivis @ 2006 06 19, 13:50)
Sveikos merginos.

mano mama kai buvo piršlienė tai naudojo kažkokį degų skystį kurį uždegė jaunųjų mamos. mama mano sugalvojo tokius fakeliukus apie 35 cm ilgio ant kurių galų buvo žvakės pridegtos tai taip nesunku pasiekti ir uždegti ant stalo pastatytą židinį nes per žmones sunku prieiti. o šeimos židinys buvo toks pailgas nemeliukas molinis... su angom uždegimui... yra specialių pirkti
Atsakyti
QUOTE(vaivis @ 2006 06 19, 12:50)
Sveikos merginos.

Aš pirkau Maximoj tokį stilizuotą senovinį židinį (mažiuką, ir dar arbatinukas buvo į komplektą) molinį glazūruotą. (apie 5Lt kainavo)
Per mano pačios vestuves, svočia suderino rūtų vainiko deginimą ir šeimos židinio uždegimą, t.y. į dubenėlį įdėjo vainikėlį, užpilė spiritu ir uždegė, ir pristatė tai kaip išėjimas iš namų+tėvų namų šilumos perdavimas

Atsakyti
Sveikutes, stai as ir po vestuviu:sutinku. Labai dekoju visoms man pagelbejusioms. Visiems labai patiko zaidimas su kopustais ir jaunuju nuotrauka kai buciuojasi. Tevai laimingi buvo gave vaiku nuotraukas. Reakcija ju buvo nuostabi.
Jauniesiems patiko dovanotos ivairios smulkmenos.
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jomantukass @ 2006 06 22, 22:38)
Sveikutes, stai as ir po vestuviu:sutinku. Labai dekoju visoms man pagelbejusioms. Visiems labai patiko zaidimas su kopustais ir jaunuju nuotrauka kai buciuojasi.  Tevai laimingi buvo gave vaiku nuotraukas. Reakcija ju buvo nuostabi.
Jauniesiems patiko dovanotos ivairios smulkmenos.
thumbup.gif  thumbup.gif

Kažką pražiopsojau, koks žaidimas su kopūstais? Būk gera blush2.gif parašyk, nes mano darugės vestuvės tuoj, o labai originalių ir linksmų žaidimų neturiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saule77 @ 2006 06 23, 19:43)
Kažką pražiopsojau, koks žaidimas su kopūstais? Būk  gera  blush2.gif  parašyk, nes mano darugės vestuvės tuoj, o labai originalių ir linksmų žaidimų neturiu.  blush2.gif

SV.: mes su piršliu vakar pusę dienos žaidėm su tais kopūstais, taigi kiekviename kopūste yra išpjautas vidurėlis ir į vidų įdėtas lapukas. Ant vieno užrašyta – mergaitė, ant kito – berniukas. Jums reikės plėšti kopūsto lapus ir surasti tą lapuką. Kokį užrašą pirmą surasit, tokios lyties ir gims jūsų vaikelis. Muzikantai duos komandą ir galėsite pradėti. (Baigus plėšyt) Žiūriu aš į jūs vaikai ir galvoju:per anksti jūs ženyjatės, gi vaikų kopūstuose nebūna. Dovanojam žaisliukus – pažaiskit dar.( duodama mašinytė ir lėlytė)
Siaip jei nori, parasyk e-mail'a, atsiusiu zaidimuku ir siaip scenarijukui gal ka panaudosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule77 @ 2006 06 24, 10:39)
Būčiau labai dėkinga,  4u.gif  jei ką turi atsiųsk  blush2.gif  į    raimondute@gmail.com
Papildyta:
Ir dar kaip jūs į tą kopūstą lapelį įdėjot? išpjovėt kotą,  įdėjot ir vėl kotą į vietą, ar kitaip?  g.gif

Mes į kopūstą nieko nedėjome.Jauniesiems buvo kilę įvairiausių minčių:"Kaip čia mes kažką įdėjome?Pro kurią kopūsto pusę įkišome?".Todėl iš pradžių jaunikis apžiūrinėjo tą kopūstą.Visiems buvo tikrai labai daug juoko biggrin.gif
Atsakyti
I kopustus as nieko nedejau, skyliu nedariau. Jaunieji taip inirtingai lupo, kad jaunasis visa kopusta isarde ir stovi nustebes, kodel nieko nerado. lotuliukas.gif
Atsakyti
Auges kurioj vietoj Maximos tą židinuką radai?

O kaip jūs žodžius skaitėt? Ta prasme į papkutę kažkokią isidėję buvot ar kaip? g.gif
Atsakyti