Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

Doma
galesiu tau siandien visa konsultacija pravest ir kruva scenariju duot mirksiukas.gif
jau girdejau, kad esat pirsliais pakviesti  biggrin.gif  o mes liudininkais  biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmaarch: 01 liepos 2006 - 06:01
QUOTE(doma_ @ 2006 07 01, 06:43)
Auges kurioj vietoj Maximos tą židinuką radai?

O kaip jūs žodžius skaitėt? Ta prasme į papkutę kažkokią isidėję buvot ar kaip?  g.gif

Aha, ir man įdomu, į ką visus popierius susidėt? g.gif Negi reiks dabar odinę papką pirkt unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2006 07 01, 17:31)
Aha, ir man įdomu, į ką visus popierius susidėt?  g.gif Negi reiks dabar odinę papką pirkt unsure.gif .

Yra pirkti tokios papkes kietais viršeliais .Ten ne odinėsi, bet labai geros. Ir nereikia tų odinių. Nusipirkome 2 vienodas eidami su vyru į pirmas vestuves ir nesigailiu. Dar ir dabar jas su piršliu naudojame.biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 02 liepos 2006 - 10:59
QUOTE(Gintarasa @ 2006 07 01, 18:31)
Aha, ir man įdomu, į ką visus popierius susidėt?  g.gif Negi reiks dabar odinę papką pirkt unsure.gif .

Paėmiau tarybinių laikų "почётная грамота" kietu viršeliu, apklijavau šviesiu gėlėtu dovanų popieriumi- ir ko jums ne šventinė papkė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2006 07 02, 11:58)
Yra  pirkti tokios  papkes  kietais  viršeliais .Ten  ne  odinėsi, bet  labai  geros. Ir  nereikia  tų  odinių. Nusipirkome  2  vienodas  eidami  su  vyru    į  pirmas  vestuves  ir  nesigailiu. Dar  ir  dabar  jas  su  piršliu  naudojame.biggrin.gif

Tai čia raštinės prekėse gal paieškot? g.gif

QUOTE(Hestija @ 2006 07 02, 12:03)
Paėmiau tarybinių laikų "почётная грамота" kietu viršeliu, apklijavau šviesiu gėlėtu dovanų popieriumi- ir ko jums ne šventinė papkė?  bigsmile.gif

Visai nebloga mintis thumbup.gif . Jei nieko nerasiu, bus originalu drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 07 01, 06:00)
Doma
galesiu tau siandien visa konsultacija pravest ir kruva scenariju duot  mirksiukas.gif
jau girdejau, kad esat pirsliais pakviesti  biggrin.gif  o mes liudininkais   biggrin.gif

Ačiū ačiū biggrin.gif konsultacija labai superinė buvo ... net galva ryte skaudėjo lotuliukas.gif
šiaip visa tavo konsultacinė medžiaga pas mane pasiliko biggrin.gif

Hestija neblogai sumastei thumbup.gif bet pas mane kaip ir ner nieko uzsilikusio nuo tarybinių laikų, taigi teks pasiraust pas mamą nuvažiavus, gal ką ir atrasiu
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2006 07 03, 08:27)
[color=blue]Ačiū ačiū  biggrin.gif konsultacija labai superinė buvo ...  net galva ryte skaudėjo lotuliukas.gif
šiaip visa tavo konsultacinė medžiaga pas mane pasiliko  biggrin.gif

man irgi truputi skaudejo doh.gif , bet buvo labai gerai i ezeriuka ilist thumbup.gif tai tu per vyra gal perduok kas ten liko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2006 07 03, 08:27)
Ačiū ačiū  biggrin.gif konsultacija labai superinė buvo ...  net galva ryte skaudėjo lotuliukas.gif
šiaip visa tavo konsultacinė medžiaga pas mane pasiliko  biggrin.gif

Nagi merginos, kas čia per konsultacija? lotuliukas.gif Ir aš tokios noriu blush2.gif .

Kas turit kokių svečių užėmimo žaidimukų, mestelkit ir man gintarasa80etayahoo.com mirksiukas.gif . Būsiu dėkinga.

Beje, o kam galima būtų panaudoti loteriją ir jos priziukus, tarkim išsitraukia skalbimo mašiną ir gauna ūkišką muilą tongue.gif . Nu, už ką teikti loterijos bilietėlius, nes rinkliavos pinigų daryti nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Gintarasa o kada tau vestuvės nusimato? galim ir tau konsultaciją pravest, tik iki Vilniaus atsirast turėtum biggrin.gif kai gryšiu namo permesiu paštan keletą žaidimų, bet manau jau turėsi tokius... naujų dar neprikūrė niekas smile.gif

vilmaarch ok, perduosiu mirksiukas.gif žinok tas galvos skausmas neveltui matyt buvo... suknia nusipirkau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(jurga...a @ 2006 07 04, 10:33)
Mergytes mergaitytes, SKUBIAI reikalingas vestuviu scenarijus, please, rankas kojas isbuciuosiu, atsiuskite jurgutismis@gmail.com ACIU ACIU aciu aciu labai 4u.gif

išsiunciau, ką turėjau smile.gif

Merginos, kiek laiko užtrunka pas nuotaką palaiminimas, išlydėtuvės, kol pulkas mašinas papuoš ir t.t.? Valandos turėtų užtekti?
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2006 07 04, 12:53)
išsiunciau, ką turėjau smile.gif

Merginos, kiek laiko užtrunka pas nuotaką palaiminimas, išlydėtuvės, kol pulkas mašinas papuoš ir t.t.? Valandos turėtų užtekti?

valandos tikrai užteks, tiek pat laiko ir aš pasilikau ax.gif
Atsakyti
Visur ieskojau, bet niekur neradau, gal kas zinote kokiais zodziai turi pasitikti jaunuosius tevai su vandeniu duona ir druska???

Ievune ACIU 4u.gif
Atsakyti