QUOTE(laurala @ 2006 07 21, 11:06)
Nersim, o kurie žaidimai, tavo manymu, labiausiai visiems patiko, buvo linksmiausi (turbūt vis tiek žaidėt?) ?
Gasmtyoje labai visiems patiko butelio perdavimas per kojas, tik ne iš priekio reikia perduoti tą butelį, o iš užpakalio.Vaizdelių ir juoko buvo iki kaklo.

Paskui žaidėme tokį žaidimą apie Abraomą.Jis man jau buvo atsibodęs, bet pasirodo, kad tose vestuvėse, kur piršliavau, tokio žaidimo nebuvo girdėję, tai tiek visiems buvo linkma ir įdomu. Juokinga.Vestuvėse žaidėme žaidimą su ledukais,dar vieną žaidimą, kai merginos ieško, o vyra i atsiliepia. Esu kažkur rašiusi apie tokį žaidimą forume. Vestuvėse kūrėme sukneles iš tualetinio popieriaus.lJuokinga buvo ir labai smagu
Papildyta:
QUOTE(*sirse* @ 2006 07 21, 12:25)
valio

vienas galvos skausmas nukrenta

dabar svarbiausia įveikti scenarijų. Beje, šiais laikais svočios dar nešasi tas "karzinkas", pintus krepšius ?

ar kažką kitą... kažkokiu durnų klausimų man čia kyla... bet kai jūs su patirtim...
Visose vestuvėse turėjau ir dabar turiu pintą didelį krepšį.Apvyniojau rykiomis dirbtinėmis gėlytėmis ir labai gerai atrodo.Jame sutilpo saldainių vėrinys, bačkutė ,pieno butelis, mineralinis, sex enetrgijos buteliukas, sauskelnės ir muilo burbulai.
Papildyta:
QUOTE(dia10 @ 2006 07 21, 16:23)
As irgi apie tai galvoju, juk vistiek reikia kazkur ta snapsa susideti

o pintine vis graziau atrodo nei koks maiselis ar lagaminas

reikes ir man pasieskoti ko nors
Kazi kiek to snapso ir sampo pirkti reikia
Ir as einu svociaut rugpjucio 12, ziurek kur nors gal ir prasilenksim
Jau kažkur rašiau apie šampaną.Mes turėjome 6 butelius šampano, 4 butelius degtinės ir 2 likeriukus.Piršliui degtinės reikia stalo išsipirkimui, jei yra bromas, tai prie bromo irgi reikia. Vienas butelys reikalingas , jei kas sustabdytų .Antrai dienai reikia vieno butelio po korimo ir ant stalo uždėjimo. Bent jau pas mus deda antrą dieną po korimo ant stalo vieną butelį . Gamtoje piršlys organizuoja iš pabrolių buteliukus.