Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(Gintarasa @ 2006 07 20, 07:35)
Beveik. Kiekvieną dieną pasikartojau, ką, manau, jau esu išmokusi rolleyes.gif . Bet kai reikės, tai man rodos, neišsiversiu be popierių iš baimės  lotuliukas.gif . O šiaip kopūstų liko nusipirkt, saldainių ir vsio - šeštadienį iš pat ryto lėksim jau Kaunan  mirksiukas.gif .

A6 tai nieko nesimokinu blush2.gif kaip bus taip bus... bandysiu ekspromtu varyt cool.gif Nu ką einu rašinet toliau.....
O tau Gintarasa sėkmės piršliaujant mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesimokykite per daug, nereikia.Aš jau po vesutuvių, tad galiu drąsiai tai sakyti.Daug skaitant, mokantis galima ir persimokyti.
Per vestuves mes rinkome ne stalo komendantus, o stalo krutintojus smile.gif Dovanojau jiems: pirmam krutintojui - kastuvėlį, kad turėtų su kuo kabinti, kitam - degtinės buteliuką , kad turėtų su kuo matuoti , kas ir kiek išgėrė.Trečiam davėme pompą, kamščiams atkimšti, kad turėtų su kuo prapumpuoti skrandį.
Rinkome ginekologą, psichiatrą, tvarkdarį ir meilės ministrą.Ginekologui dovanojome operacinėse naudojamą kepurę ir pirštines, psichiatrui - plaktyuką nervams tikrinti ( mėsai daužyti plaktukas ) ir meilės ministrui - širdelę ir pakelį prezervatyvų.Tvarkdariui dovanojome mažą šiukšlių dėžę ir prijuostę.Buvo įdomūs , žaismingi ir juokingi rinkimai su prizais smile.gif
Atsakyti
aš laikraštį irgi kuriu. Tik kūryba užstrigo pastaruoju metu. Bet iki rugpjūčio 12 d. dar laiko turiu. Visa laimė, kad, nors scenarijų rašom kartu, bet mokytis viską reikės mamai. Ji juk svočia bus, o aš tik pamergė. smile.gif Bet paskutiniu metu jaučiuosi taip, kad pati svočia būčiau... Merginos, o kaip su bažnyčios puošimu? Mūsų nuotaka už jūrų marių, sunku pasitarti... Kas tuo rūpintis turėtų? Pamergės? Svočia? Nuotaka?...
Atsakyti
Nersim, o kurie žaidimai, tavo manymu, labiausiai visiems patiko, buvo linksmiausi (turbūt vis tiek žaidėt?) ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*sirse* @ 2006 07 21, 11:51)
Merginos, o kaip su bažnyčios puošimu? Mūsų nuotaka už jūrų marių, sunku pasitarti... Kas tuo rūpintis turėtų? Pamergės? Svočia? Nuotaka?...

Manau, čia jau jaunųjų ir pačios bažnyčios susitarimo reikalas mirksiukas.gif . Tik jau ne svočios schmoll.gif .
Atsakyti
valio smile.gif vienas galvos skausmas nukrenta thumbup.gif dabar svarbiausia įveikti scenarijų. Beje, šiais laikais svočios dar nešasi tas "karzinkas", pintus krepšius ? g.gif ar kažką kitą... kažkokiu durnų klausimų man čia kyla... bet kai jūs su patirtim... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*sirse* @ 2006 07 21, 13:25)
valio  smile.gif  vienas galvos skausmas nukrenta  thumbup.gif  dabar svarbiausia įveikti scenarijų. Beje, šiais laikais svočios dar nešasi tas "karzinkas", pintus krepšius ?  g.gif  ar kažką kitą... kažkokiu durnų klausimų man čia kyla... bet kai jūs su patirtim...  rolleyes.gif

Nežinau, kažkaip nelabai matau tokių. Aš paruošiau po dovanų maišelį, kuriame šampano ar degtinės buteliukas ir saldainiai. Tai kam reiks, tam ir paduosiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*sirse* @ 2006 07 21, 13:25)
valio  smile.gif  vienas galvos skausmas nukrenta  thumbup.gif  dabar svarbiausia įveikti scenarijų. Beje, šiais laikais svočios dar nešasi tas "karzinkas", pintus krepšius ?  g.gif  ar kažką kitą... kažkokiu durnų klausimų man čia kyla... bet kai jūs su patirtim...  rolleyes.gif

man labai gražu svočia su pintine smile.gif
Aš tai būsiu liudininkė, tad pintinės nesinešiu, bet mąstau į ką galėčiau susidėti saldainius, į ką liudininkas galės šampą sudėti ir butelius visus stalo išpirkimui. O gal visgi paimti ir į pintinę susidėti....
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2006 07 21, 15:38)
man labai gražu svočia su pintine smile.gif
Aš tai būsiu liudininkė, tad pintinės nesinešiu, bet mąstau į ką galėčiau susidėti saldainius, į ką liudininkas galės šampą sudėti ir butelius visus stalo išpirkimui. O gal visgi paimti ir į pintinę susidėti....

tai va, atrodo ta pintine jau kaip ir atgyvenusi, bet susidėt į kažką reikia... Tempsiu mamą į turgų kašiko pirkt gražaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*sirse* @ 2006 07 21, 14:56)
tai va, atrodo ta pintine jau kaip ir atgyvenusi, bet susidėt į kažką reikia... Tempsiu mamą į turgų kašiko pirkt gražaus  biggrin.gif

As irgi apie tai galvoju, juk vistiek reikia kazkur ta snapsa susideti blink.gif o pintine vis graziau atrodo nei koks maiselis ar lagaminas g.gif reikes ir man pasieskoti ko nors mirksiukas.gif
Kazi kiek to snapso ir sampo pirkti reikia g.gif

Ir as einu svociaut rugpjucio 12, ziurek kur nors gal ir prasilenksim lotuliukas.gif
Atsakyti
šįkart dar ne aš einu, bet jaučiuosi tarsi aš eičiau. mama su tėčiu bus piršliais, o aš pamerge. bet scenarijus ir visa kita darom kartu ir man vis keistu klausimų kyla biggrin.gif būsiu su gera patirtim poviso šito. ateičii pravers biggrin.gif
šiaip neįsivaizduoju kiek jie užsipirko. nesidomėjau dar. realiai reiktų maždaug primest, kiek gali būt užtvarų <bromų> dar prie namų. dar stalo išpirkimui. tada antrai dienai, jei svočią pavogtų smile.gif kažką, jaučiu, užmiršau.. va dar įdomu kiek mums su vaikinu užsipirkt... g.gif
Papildyta:
Ir as einu svociaut rugpjucio 12, ziurek kur nors gal ir prasilenksim lotuliukas.gif
[/quote]

nors aš ne svočia būsiu, bet būtų linksma kur nors prasilenkt. Tik tiek, kad mes utenos ir molėtų rajonuose sukinėsimės smile.gif o jūs?
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2006 07 21, 11:06)
Nersim, o kurie žaidimai, tavo manymu, labiausiai visiems patiko, buvo linksmiausi (turbūt vis tiek žaidėt?) ?  rolleyes.gif

Gasmtyoje labai visiems patiko butelio perdavimas per kojas, tik ne iš priekio reikia perduoti tą butelį, o iš užpakalio.Vaizdelių ir juoko buvo iki kaklo. biggrin.gif Paskui žaidėme tokį žaidimą apie Abraomą.Jis man jau buvo atsibodęs, bet pasirodo, kad tose vestuvėse, kur piršliavau, tokio žaidimo nebuvo girdėję, tai tiek visiems buvo linkma ir įdomu. Juokinga.Vestuvėse žaidėme žaidimą su ledukais,dar vieną žaidimą, kai merginos ieško, o vyra i atsiliepia. Esu kažkur rašiusi apie tokį žaidimą forume. Vestuvėse kūrėme sukneles iš tualetinio popieriaus.lJuokinga buvo ir labai smagu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*sirse* @ 2006 07 21, 12:25)

Visose vestuvėse turėjau ir dabar turiu pintą didelį krepšį.Apvyniojau rykiomis dirbtinėmis gėlytėmis ir labai gerai atrodo.Jame sutilpo saldainių vėrinys, bačkutė ,pieno butelis, mineralinis, sex enetrgijos buteliukas, sauskelnės ir muilo burbulai.
Papildyta:
QUOTE(dia10 @ 2006 07 21, 16:23)
As irgi apie tai galvoju, juk vistiek reikia kazkur ta snapsa susideti blink.gif o pintine vis graziau atrodo nei koks maiselis ar lagaminas g.gif reikes ir man pasieskoti ko nors mirksiukas.gif
Kazi kiek to snapso ir sampo pirkti reikia g.gif

Jau kažkur rašiau apie šampaną.Mes turėjome 6 butelius šampano, 4 butelius degtinės ir 2 likeriukus.Piršliui degtinės reikia stalo išsipirkimui, jei yra bromas, tai prie bromo irgi reikia. Vienas butelys reikalingas , jei kas sustabdytų .Antrai dienai reikia vieno butelio po korimo ir ant stalo uždėjimo. Bent jau pas mus deda antrą dieną po korimo ant stalo vieną butelį . Gamtoje piršlys organizuoja iš pabrolių buteliukus.
Atsakyti